bilja Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Aли опет питам, КАКО се постиже такво стање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ljubav se razvija sporo, potrebno je vreme nekog zavoleti. Da bi zavoleli nekog, jako, snazno, svim svojim telom i dusom potrebno je vreme, dani, nedelje, meseci i godine. Potrebno je provedeno vreme. LJUBAV NE PADA SA NEBA!!! Za nju je potrebno da se ulozi mnogo truda i tolerancije da bi se ona odrzala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 A Marfijev zakon kaze: -Kad oženjeni parovi ne bi živeli pod istim krovom, bilo bi mnogo više srećnih brakova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 "Veliki broj ljudi ne pravi neku veliku razliku izmedju ljubavi i zaljubljenosti, ali u stvari to su sasvim dve razlicite stvari. Jednom sam slusao neku radio emisiju, i tema je bila Ljubav. Javila se mlada devojka i pitala voditeljku: "Kako da znam da ga stvarno volim"? Voditeljka se nasmejala i odgovorila: "Ako moras da pitas onda to nije prava ljubav." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Marfi--Iskustvo je nesto sto steknes tek kad ti vise ne treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ljubav...kada pustiš osobu koju voliš da ode..ili odeš zato što znaš da će joj tako biti bolje..ah ta Ljubav :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Ljubav...kada pustiš osobu koju voliš da ode..ili odeš zato što znaš da ?e joj tako biti bolje..ah ta Ljubav :smiley:Ne da ode, samo da dve individue imaju svaka svoju slobodu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 dobra konstatacija..šta je uopšte sloboda Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 hoćeš reći ličnosti....jer ličnost potvrdjuje ljubav jer sebe deli sa drugim a individua dolazi od latinskog in-dividere---tj. neko ko je nedeljiv.....ne deli sebe sa drugim.celina za sebe.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 dobra konstatacija..šta je uopšte sloboda E to vec moze biti pitanje za novu temu na ovom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Септембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Sloboda predstavlja ono najlepše: kada čovek može da zaista bude čovek. Sloboda predstavlja najčistiju stvar u moralnosti. Po meni, onaj ko nema slobodu je zapravo duša u lancima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 gorane,ja mislim da sloboda i nema veze sa moralnošću...sloboda je pre svega vezana za ljubav..1 bez 2. ne postoje a ljubav je pre svega vezana za Boga....što nas dovodi do poražavajuće činjenice da je,naravno,po meni,vrhunska sloboda ljubav prema Bogu i bližnjem,,,,,,,,,,,,,,ko to ispunjava on je na Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 u prevodu,Hristos je rekao da ko hoće večni život mora da bude slobodan.........opet kažem,moje vidjenje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 gorane,ja mislim da sloboda i nema veze sa moralnoš?u...sloboda je pre svega vezana za ljubav..1 bez 2. ne postoje a ljubav je pre svega vezana za Boga....što nas dovodi do poražavaju?e ?injenice da je,naravno,po meni,vrhunska sloboda ljubav prema Bogu i bližnjem,,,,,,,,,,,,,,ko to ispunjava on je na 1335_womens Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 samo jedno obično klimanje glavom,razočaran sam,mama.................. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука