Jump to content

Кад љубав изда... РАЗВОД

Препоручена порука

• Одговори 341
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ljubav se razvija sporo, potrebno je vreme nekog zavoleti. Da bi zavoleli nekog, jako, snazno, svim svojim telom i dusom potrebno je vreme, dani, nedelje, meseci i godine. Potrebno je provedeno vreme. LJUBAV NE PADA SA NEBA!!! Za nju je potrebno da se ulozi mnogo truda i tolerancije da bi se ona odrzala.

Подели на овим сајтовима

"Veliki broj ljudi ne pravi neku veliku razliku izmedju ljubavi i zaljubljenosti, ali u stvari to su sasvim dve razlicite stvari. Jednom sam slusao neku radio emisiju, i tema je bila Ljubav. Javila se mlada devojka i pitala voditeljku: "Kako da znam da ga stvarno volim"?

Voditeljka se nasmejala i odgovorila: "Ako moras da pitas onda to nije prava ljubav."

Подели на овим сајтовима

hoćeš reći ličnosti....jer ličnost potvrdjuje ljubav jer sebe deli sa drugim a individua dolazi od latinskog in-dividere---tj. neko ko je nedeljiv.....ne deli sebe sa drugim.celina za sebe.... :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

gorane,ja mislim da sloboda i nema veze sa moralnošću...sloboda je pre svega vezana za ljubav..1 bez 2. ne postoje a ljubav je pre svega vezana za Boga....što nas dovodi do poražavajuće činjenice  :drugarstvo: da je,naravno,po meni,vrhunska sloboda ljubav prema Bogu i bližnjem,,,,,,,,,,,,,,ko to ispunjava on je na Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

gorane,ja mislim da sloboda i nema veze sa moralnoš?u...sloboda je pre svega vezana za ljubav..1 bez 2. ne postoje a ljubav je pre svega vezana za Boga....što nas dovodi do poražavaju?e ?injenice  :drugarstvo: da je,naravno,po meni,vrhunska sloboda ljubav prema Bogu i bližnjem,,,,,,,,,,,,,,ko to ispunjava on je na Постављена слика

1335_womens

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...