Jump to content

Кад љубав изда... РАЗВОД

Препоручена порука

• Одговори 341
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Da, mora tako. Jer koliko ljudi moraju da pate u jednom odnosu da bi se konacno razocarali  u pogledu svih odnosa. Kada dodirnu dno i kazu;" Dosra mi je svega."  Samo kada nam je dosta da nam je svega dosta otvara se izlaz.

tako je ,gogi...100 posto..ovo dosra ti je simpati?no  1405_love 1405_love

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Da, mora tako. Jer koliko ljudi moraju da pate u jednom odnosu da bi se konacno razocarali  u pogledu svih odnosa. Kada dodirnu dno i kazu;" Dosra mi je svega."  Samo kada nam je dosta da nam je svega dosta otvara se izlaz.

tako je ,gogi...100 posto..ovo dosra ti je simpati?no  joooj joooj

Trebalo je "Dosta" ali i ovako se slaze.
Подели на овим сајтовима

Da, mora tako. Jer koliko ljudi moraju da pate u jednom odnosu da bi se konacno razocarali  u pogledu svih odnosa. Kada dodirnu dno i kazu;" Dosra mi je svega."  Samo kada nam je dosta da nam je svega dosta otvara se izlaz.

tako je ,gogi...100 posto..ovo dosra ti je simpati?no  :cheesy2: joooj

Trebalo je "Dosta" ali i ovako se slaze.

ma znam,lapsus u kucanju...ali je ispalo smešno i "sumapati?no" joooj

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kada se vezemo za nesto, zivot je unisten; kada se zakacimo za nesto, prestajemo da zivimo. To pise na svim stranicama Jevandjelja. Pokusajte da shvatite. Shvatite jos jednu iluziju-sreca nije adekvatna emociji,ushicenju. Verovanje da neka emocija izvire iz zadovoljenja zelje je samo nova iluzija. Zelja donosi samo brigu i napetost i,pre ili kasnije, rezultati opijenosti isplivace na povrsinu. Kada smo dovoljno patili, tada smo spremni da shvatimo.

Подели на овим сајтовима

-Sa  poda ne možeš pasti...

-Laž ubija ljubav,iskrenost još više.

?? ??? ????? ?????, ?? ?? ?? ?????.

??? ???? ????????? ????? ??????

?? ?? ??????? ????? ??? ???????????

?? ????? ???? ?? ???? ???? ???? ??????, ???? ?????? ?? ????? ????? ?????.

TO SU MARFIJEVI ZAKONI. Ima dosta logike, kad se malo dublje razmisli???
Подели на овим сајтовима

"Mislite li da mozda pomazete nekome zato sto ste zaljubljeni? Lepo, kazacu vam nesto. Nikada niste zaljubljeni u nekoga. Zaljubljeni ste samo u ideju o odredjenoj osobi, unapred stvorenu ideju diktiranu nadom. Razmislite malo: nikada niste ni u koga zaljubljeni- zaljubljeni ste samo u ideju, u svoju predrasudu o odredjenoj osobi. Tako se i odljubljuje, zar ne? Samo se vasa ideja menja."

Nije ta?no. Trebalo je da pro?em sve ?to sam prošla pa da shvatim sta je ljubav...I to sam shvatila zavolevši prijatelje, koliko je sveto to ose?anje. Prema tome, osoba koju volim, nije ideja, nije moja zamisao. To je zaista osoba  koju volim.  E druga je stvae kad ljudi po?inju da se menjaju, onda voliš ideju osobe koju si voleo. Tada treba razjasniti stvari. Ali opet spominjem, pojam ?iste ljubavi je jedinstven, Da bismo to spoznali, treba da nam u srcu zacari Božija ljubav.
Dali pocinju da se menjaju, ili su bili takvi a mi to nismo hteli ili nismo zeleli da vidimo?

"????? ?? ???? ????? ?????? ????? ?????, ???? ?????? ????? ????? ?? ????" ??.?????? ??????????, ?????? ?? ???????? ?? ??...
Verujem da nista nema tako ostar vid kao prava ljubav. Ljubav ima najostriji vid na svetu. Zavisnost je slepa. Vezanost je slepa. Zakacenost za nekog, neprestani zahtevi i zelje su slepi. Ali istinska ljubav nije.
Подели на овим сајтовима

Savrsena ljubav iskljucuje stah. Tamo gde postoji ljubav ne postoje zahtevi, ocekivanja, zavisnost. Ja ne trazim da me ucinite srecnim; moja sreca ne zavisi od vas. Ako morate da me napustite, nece mi biti zao samog sebe; izuzetno mi prija vase drustvo, ali ja se ne vezujem za vas. Ja uzivam u vasem drustvu na temelju nevezanosti. To je nesto vece i od vas i od mene, nesto sto sam otkrio, neka vrsta simfonije, neka vrsta orkestra koji svira u vasem prisustvu. Ali, kada odete od mene , orkestar ne prestaje da svira. To je orkestar velikog repertoara i nikada ne prestaje da svira.

Подели на овим сајтовима

Savrsena ljubav iskljucuje stah. Tamo gde postoji ljubav ne postoje zahtevi, ocekivanja, zavisnost. Ja ne trazim da me ucinite srecnim; moja sreca ne zavisi od vas. Ako morate da me napustite, nece mi biti zao samog sebe; izuzetno mi prija vase drustvo, ali ja se ne vezujem za vas. Ja uzivam u vasem drustvu na temelju nevezanosti. To je nesto vece i od vas i od mene, nesto sto sam otkrio, neka vrsta simfonije, neka vrsta orkestra koji svira u vasem prisustvu. Ali, kada odete od mene , orkestar ne prestaje da svira. To je orkestar velikog repertoara i nikada ne prestaje da svira.

?? ????? ???? ??? ?? ?? ??????. ??? ?? ???? ???? ?? ??????????? ????? ??????, ?? ????? ???? ?????? ????????. ???? ??? ???????, ??????? ?? ?????? ????, ??? ????? ?? ????? ????? ?????? ?????...

?? ?? ???? ??? ??? ?? ?????, ??? ???? ?? ?? ?? ?????? ?????? ? ?? ???? ?? ?????? ??? ??? ?? ??????...

Ljubav prema deci je nesto sasvim drugo, deca se uvek vole.
Подели на овим сајтовима

Dosta od danasnjih veza nema veze sa ljubavlju jer su zasnovane na dokazivanju-ti nisi u pravu ja sam u pravu.Mnogi partneri imaju zelju da se dokazu pred svojim partnerom kako su oni upravu a ovaj drugi u krivu.Zapamtite da ljubav pociva na toleranciji partnera i na postovanju njega kao licnosti jer ako postujemo sebe onda cemo postovati i svog partnera inace ne.Ako slusamo muziku danas i sve te ljubavne textove sve sto mozemo vidjeti je pogresno shvacanje ljubavi.Tu su textovi kao-moja jedina-bez tebe ne mogu zivjeti,ili ona je otisla odnijela je sve.To su textovi koje su pisali bolesni ljudi zaneseni necim sto su mislili da je ljubav.Ljubav treba da bude u smislu drago mi je sto si tu i ja se predivno osjecam u tvom drustvu ali ako ti odlucis da odes ja cu se opet osjecati dobro kao sto sam se osjecao i prije tebe!!!

Подели на овим сајтовима

Oni ljudi koji su se dobro osecali pre veze s nekim osecaju se dobro i u vezi jer su zadovoljni usli u vezu i sada im veza samo podize nivo tog zadovoljstva,oni ljudi koji su nezadovoljni usli u vezu osecaju da im veza pruza zadovoljstvo naravno na racun druge strane i zato se boje da izgube partnera jer ako ga izgube gube i zadovoljstvo sa njim -dakle sve.U vezi sa ovim i jedna poslovica iz biblije koja je vrlo primjenljiva ovde jer govori o imanju i nemanju-kaze ovako-oni koji imaju dace im se-oni koji nemaju uzece im se i ono sto imaju-to je velika istina.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...