Jump to content

Кад љубав изда... РАЗВОД

Препоручена порука

• Одговори 341
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

čarolija je što možemo voleti i Gospoda i nekog različitog od sebe......ili ti misliš da je ljubav samo voleti savršenog.... 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='8086.gif' />

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"Kroz dodir sa stvarnoscu postaje se :cheesy2:. Eto sta donosi srecu-dodir sa stvarnoscu, trenutak po trenutak. Tu ce te pronaci Boga; tu ce te pronaci srecu. Ali vecina ljudi nije spremna da cuje takve stvari. Iluzija je da spoljasnji dogadjaji imaju moc da nas ugroze, da drugi ljudi imaju moc da nam nanesu zlo. Nije tako. Samo im mi dajemo moc da to ucine."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Carolija je u tome sto je Bogu sve moguce, pa i da nadjemo nekog mila srcee srcee srcee

After, pri?ali smo , ni sama ne veruješ u to. Pro?itaj moju belešku od ve?eras....Mada je glupa do bola, i opet ?eš me grditi,,, :cheesy2: :drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ama deuse, niko nije savršen, najmanje ja. Meni bi bilo bolje da ?utim.

mislio sam na Boga....ti se podrazumevaš od iskoni da si savršena  0104_cheesy

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Carolija je u tome sto je Bogu sve moguce, pa i da nadjemo nekog mila srcee srcee srcee

After, pri?ali smo , ni sama ne veruješ u to. Pro?itaj moju belešku od ve?eras....Mada je glupa do bola, i opet ?eš me grditi,,, :cheesy2: :drugarstvo: :drugarstvo:

Naravno da verujem u to, ali osecam i kakvo ti je vece... srcee srcee srcee

Bice bolje koliko sutra, procitala sam, naravno da sam procitala i naravno da te necu grditi  srcee srcee https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/mazenje.gif

Bice bolje, bice!!Samo polako!  srcee

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

Ljubav u Bogu leči sve, kada volite nekoga ko vas ne voli, kada želite samo da mu je dobro, da je živ i zdrav...danas me neko upita..ko mi je nekada značio jako puno..da li ti nedostajem....šta je nedostajanje...ne rekoh...nedostaju mi oni koji više ne hode ovim svetom koje moram da sačekam da vidim..ti postojiš ovde i sada..ne nedostaješ mi...samo budi dobar i budi dobro..i nikada te ne moram videti ali želim da znam ad si dobro..na to sam mislila Gorane..kada nadiđeš sebe u ljubavi prema Bogu

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

do tada...suoči se sa svojim bolom...proživi ga..iživi...drugačije se ne može...boli...ali jedno jutro se probudiš i bol je nestao...nema ga 0409_feel

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...