Juan Valdez Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ево, Аурор, транскрипт краја филма, само за тебе: "Проналаском научног Адама ипсилон хромозом није само повезао све људе, пронашао је заједничку тачку науке и вере." Дакле, и теби, ако и Ивици - критике упућујте филму а не мени. Па та иста НГ каже да је Христос имао жену и све остало. Јел и то да прихватимо? Не знам шта су они под том реченицом мислили, заиста. Верујем да су је убацили само да зачине причу и подиђу мало и публици као што си ти. Чист маркетинг. Али знам да та прича није додирна тачка твоје вере и науке (нити је потврђује, нити негира). Можда стварно нека друга вера исповеда исто што тврди истраживање, али није ми познато. Аурор, nishizawa and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Samo jos ti da se priblizis nekoj dobroj knjizi iz evolucione genetike pa da bude super. Evo ja preporucujem http://www.amazon.co...e/dp/0670020532 Predavanje Теби је ауторитет овај човек.Мени није. А погледај човека по имену Реј Курцвал. Мало му је презиме незгодно,али он ће ти разјаснити многе ствари, које су тајна за већину научника. А овај Реј са незгодним презименом је Грумф 21 века. bgpj and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Upravo tako. Reci to malo glasnije, da te čuju protestanti. Више волим да ми речи буду благе, а аргументи јаки, него обрнуто... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 А погледај човека по имену Реј Курцвал. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha У преводу: "...чев талас" 0110_hahaha Ignjatije and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Теби је ауторитет овај човек.Мени није. Nije mi autoritet ali ne treba ni tebi da bude niti treba da imas autoritete. Ili je nesto podrzano emprijom ili nije. Ovo sto Dzeri prica je veoma veoma podrzano empirijom sa svih strana i trebalo bi da poslsusas pa posle sam da proveris. А погледај човека по имену Реј Курцвал. Мало му је презиме незгодно,али он ће ти разјаснити многе ствари, које су тајна за већину научника. А овај Реј са незгодним презименом је Грумф 21 века. Znam za Reja odavno. Nozbiljan je skroz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 A čekaj, ako su sve vrste nastale isključivo od jednog pretka te vrste, možemo li i za sve vrste (naša + ostale) na Zemlji naći jednog pretka, jednog jednoćelijskog organizma? Mogli smo to nazvati Adam! Trebalo je ovaj stih da stoji u Starom zavetu: 2:19 "Jer Gospod Bog stvori od ćelije sve organele ćelijske i svu RNK ćelijsku i dovede k Euglenadamu da vidi kako će koju strukturu nazvati; pa kako Euglenadam nazva koju strukturu, tako da joj ime biohemijsko bude." 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Више волим да ми речи буду благе, а аргументи јаки, него обрнуто... Probali smo i taj pristup,it ain't workin' for s**t! xD Ali podržavam i odobravam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Nije mi autoritet ali ne treba ni tebi da bude niti treba da imas autoritete. Ili je nesto podrzano emprijom ili nije. Ovo sto Dzeri prica je veoma veoma podrzano empirijom sa svih strana i trebalo bi da poslsusas pa posle sam da proveris. Znam za Reja odavno. Nozbiljan je skroz. Брате,Днк је 1% информација о Човеку. Постоји лептонски облак око човека који фунционише камо квантни компјутер, а то су компјутери са симултаним таласима,не сукцесивним(природа таласа није Херцијалне природе),и шта ће бити ако ту почнемо да причамо о преносу информација? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Sve u svemu, na isti način na koji su ovi naučnici je i Den Braun pisac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 2:19 "Jer Gospod Bog stvori od ćelije sve organele ćelijske i svu RNK ćelijsku i dovede k Euglenadamu da vidi kako će koju strukturu nazvati; pa kako Euglenadam nazva koju strukturu, tako da joj ime biohemijsko bude." Darko, pa ti si upravo otkrio Biblijski kod. BRAVO ! ! ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Брате,Днк је 1% информација о Човеку. Постоји лептонски облак око човека који фунционише камо квантни компјутер, а то су компјутери са симултаним таласима,не сукцесивним(природа таласа није Херцијалне природе),и шта ће бити ако ту почнемо да причамо о преносу информација? Бураз, дај и мени мало тога што си узео. Ове халуцинације са клептонима и облацима ми делују занимљиво... Sophrosyne, Aquilius Cratus and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Брате,Днк је 1% информација о Човеку. Постоји лептонски облак око човека који фунционише камо квантни компјутер, а то су компјутери са симултаним таласима,не сукцесивним(природа таласа није Херцијалне природе),и шта ће бити ако ту почнемо да причамо о преносу информација? A tek ako ubacimo nivoe svesti! A tek ako se umesaju misteroizna bica astralnog sveta sa sve bigfootom! Tek onda ulazimo u zabunu! KAKO? ZASTO? OTKUD! Jedno je sigurno. Naucnici nas lazu postoji velika debata u svetu nauke izmedju teorije evolucije koja je ipak samo teorija i naucne teorije kreacionizma. O motovima ovih evolucionista tek da ne pricamo! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Брате,Днк је 1% информација о Човеку. Постоји лептонски облак око човека који фунционише камо квантни компјутер, а то су компјутери са симултаним таласима,не сукцесивним(природа таласа није Херцијалне природе),и шта ће бити ако ту почнемо да причамо о преносу информација? Ujeeeeeee ovo sto put bolja prica nego Miroljubovi demoni i tuneli. Definitivno napisi scenario za neki film. Zaradices milione. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Sve u svemu, na isti način na koji su ovi naučnici je i Den Braun pisac. Стварно, зар мислиш да ичему вреде овакве, адхоминем реченице? Читај мало своје постове и видећеш да их је много адхоминем - ништа не образлажеш, већ само негативно квалификујеш. Хајде да расправљамо чињеницама, аргументима, нормалним закључивањем а не пуким квалификацијама. Ја ценим овде људе који неке ствари знају боље и више од мене, па гледам да понешто и научим. bgpj, Ignjatije and Марјанн је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Бураз, дај и мени мало тога што си узео. Ове халуцинације са клептонима и облацима ми делују занимљиво... Полако Анто,полако биће прилика... Знам за нобеловца који је 50 тих,тврдио да се инсулин неће никада СИНТЕТИСАТИ. На срећу шећераша,а његову жалост,инсулин је синтетисан за његовог живота. Полако Анто полако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука