Jump to content

Којег владику бисте изабрали за президента ?!!

Оцени ову тему

Када би се променио церковни устав којег владику бисте бирали за председника ?  

58 члановâ је гласало

1. 1. Када би се променио церковни устав којег владику бисте бирали за председника ?

• +Григорија
      12
    • +Атанасија Јевтића
      7
    • +Амфилохија
      10
    • Монаха Артемија
      3
    • +Иринеја Буловића
      7
    • +Хризостома
      0
    • +Василија Качавенду
      0
    • +Фотија
      0
    • +Порфирија
      6
    • +Давида
      2
    • +Андреја
      1
    • + Игњатија
      6
    • +Скопског Јована
      1
    • +Пахомија
      0
    • +Патрију Иринеја
      2

Препоручена порука

On 17. 5. 2012. at 16:29, bosanac рече

Opet mi pripisuješ ono što nisam rekao.Ne poznajem ja Bibliju bolje od hriščana.Bože sačuvaj!Međutim ta tumačenja koja vi imate su za mene neprihvatljiva.

A što se smijeha tiče, kod nas u islamu pretjeran smijeh umrtvljuje srce.

Nego da se vratimo temi, ne želim da ulazim u bespotrebne rasprave.

Де ми објасни по чему си ти компетентан да хришћанска тумачења Књиге у којој је Откривење Бога теби буду прихватљива или неприхватљива? Немам те шта друго питати, нити се, Боже ме сачувај, препирати с тобом, јер се ни Михаило није хтео свађати са сатаном око тела Мојсијевог, него јој рече - Бог нека ти суди.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2012. at 16:38, R.Žiskar рече

"Контам" да си превидео да ставиш "немогу ради МОЈЕ истине". Како ти се сад чини "контање"?

Istine koja je toliko očigledna da u nju sumnje nemože biti..Kontaš?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2012. at 16:42, antics рече

Де ми објасни по чему си ти компетентан да хришћанска тумачења Књиге у којој је Откривење Бога теби буду прихватљива или неприхватљива? Немам те шта друго питати, нити се, Боже ме сачувај, препирати с тобом, јер се ни Михаило није хтео свађати са сатаном око тела Мојсијевог, него јој рече - Бог нека ти суди.

Nisam ja kompetentan, nego čitajući objašnjenja koja su u vašim knjigama ponuđena, meni su neprihvatljiva. A toliko su vama prihvatljiva da imate razilaženja oko najosnovnijih stvari toliko da jedni druge optužujete za jeres.Postavlja se pitanje koliko ste sami vi sposobni i u stanju da objasnite to u što vjerujete.(Ni meni nije cilj da uđemo u raspravu) Naveo sam dotični citat vezan za temu zato što sam pročitao ovdje na forumu o značenju tog citata.Tako da ne ispadne da izmišljam.

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2012. at 16:39, ZvonkoM рече

Па свако пише из угла "своје истине". Не видим шта сте скочили на Босанца, он је човек само написао своје мишљење...

"Ислам би био добар да је истинит" је коректна изјава? Мени би то звучало као увреда за оне који верују у ислам и не бих то себи дозволио као верник да изјављујем (не рачунајте пример који сам навео, није провокација). Ислам је за њега као исламског верника једини истинит и то нема спора нити је увреда. Али форма реченице коју је употребио имплицира да је Библија лаж. Између изјаве да је Куран истинита књига и изјаве да је Библија лаж је огромна разлика. Прва се може сматрати за величање своје вере што је апсолутно у реду. Друга је увреда за оне који верују у Библију. А вера је осетљива ствар, то бар муслимани добро знају.

Подели на овим сајтовима

Па свако пише из угла "своје истине". Не видим шта сте скочили на Босанца, он је човек само написао своје мишљење...

Zvonko ovdje smo liberalni samo u onoj mjeri u kojoj nam se poklapaju stavovi.Nažalost!

Šta ovdje neki očekuju od jednog muslimana koji nema isto vjerovanje kao oni, da im piše.

Sirovi balkanski mentalitet!

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2012. at 17:01, bosanac рече

Nisam ja kompetentan, nego čitajući objašnjenja koja su u vašim knjigama ponuđena, meni su neprihvatljiva. A toliko su vama prihvatljiva da imate razilaženja oko najosnovnijih stvari toliko da jedni druge optužujete za jeres.Postavlja se pitanje koliko ste sami vi sposobni i u stanju da objasnite to u što vjerujete.(Ni meni nije cilj da uđemo u raspravu) Naveo sam dotični citat vezan za temu zato što sam pročitao ovdje na forumu o značenju tog citata.Tako da ne ispadne da izmišljam.

Ма нек сте само ви јединствени и нек све знате на овом свету, који вам је дат. Ал нека и Бог буде милостив, па да имате бар неки одговор да понудите на оном свету.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"

Подели на овим сајтовима

Ја сам овде оувр енд аут.

Подели на овим сајтовима

dosao ZvonkoM 4869 :)

da ne bude totalni spam

da se ja pitam na vlast bi postavila 3 vladike ,ne jednog !

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2012. at 17:37, Tanja ex Petrija рече

dosao ZvonkoM :)

Боље вас нашо! pivo

On 17. 5. 2012. at 17:37, Tanja ex Petrija рече

da se ja pitam na vlast bi postavila 3 vladike ,ne jednog !

Јес, па да се никад ништа не договоре... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...