Jump to content

Којег владику бисте изабрали за президента ?!!

Оцени ову тему

Када би се променио церковни устав којег владику бисте бирали за председника ?  

58 члановâ је гласало

1. 1. Када би се променио церковни устав којег владику бисте бирали за председника ?

• +Григорија
      12
    • +Атанасија Јевтића
      7
    • +Амфилохија
      10
    • Монаха Артемија
      3
    • +Иринеја Буловића
      7
    • +Хризостома
      0
    • +Василија Качавенду
      0
    • +Фотија
      0
    • +Порфирија
      6
    • +Давида
      2
    • +Андреја
      1
    • + Игњатија
      6
    • +Скопског Јована
      1
    • +Пахомија
      0
    • +Патрију Иринеја
      2

Препоручена порука

biblija je precizna

Е, нек си и ти ово рекô, слава драгоме Богу! Даће Творац да се сложиш са свиме у Књизи коју називаш прецизном.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

" Ево вас шаљем као овце међу вукове...."

Лично имам поверења у мог владику (не значи да о другима мислим лоше).

Ep_Jovan_sumadijski.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nijedan, i mislim da je bezveze uopšte razmišljati i pričati i traćiti vreme na tako nešto.

Naši Episkopi nemaju vremena ni pastvom da se bave kako treba, kamoli još da vode državu (tek da ne govorom da ne treba s politikom da se mešaju...)

Подели на овим сајтовима

Nijedan, i mislim da je bezveze uopšte razmišljati i pričati i traćiti vreme na tako nešto.

Naši Episkopi nemaju vremena ni pastvom da se bave kako treba, kamoli još da vode državu (tek da ne govorom da ne treba s politikom da se mešaju...)

Па само се мало шалимо...

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Наслов теме лепо каже -

Којег владику бисте изабрали за президента ?!!

Јасам то разумела као необавезно шббкбб 0212_rolleyes

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ко зна шта може бити до краја ... можда и код нас неки епископ поведе народ и ослободи га од енглеског ропства !

"Мож' да бидне, ал' не мора да значи."

Једина личност, која данас подсећа на архиепископа Макариоса у нашем народу (по харизматичности, популарности, признатости), али не и по политичким аспирацијама је Новак.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Е, нек си и ти ово рекô, слава драгоме Богу! Даће Творац да се сложиш са свиме у Књизи коју називаш прецизном.

Kolega ne stavljate mi ono što i sami znate da nisam mislio a i vi znate da nije tako.

Biblija je precizna po tom pitanju"Bogu božije a caru carevo"samo što bi vi to neprecizno tumačili..Tako da to meni više ne radite.Budite malo ozbiljniji.Ja vas ovdje samo upučujem na ono što je u vašoj knjizi.ali što i to nekima od vas ne odgovara to sada nije moj problem.

Vjeruj da bih ja volio da se složim sa time što je u vašoj knjizi ali nemogu protiv sebe , nemogu protiv svoga razuma, nemogu radi istine.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Кад је већ шала, онда Качавенда би био мој први избор.

Неко ко уме да створи оно што је он створио, мора да може много више као председник. Само би га требало усмерити на иностране изворе инвестирања...

Подели на овим сајтовима

Kolega ne stavljate mi ono što i sami znate da nisam mislio a i vi znate da nije tako.

Biblija je precizna po tom pitanju"Bogu božije a caru carevo"samo što bi vi to neprecizno tumačili..Tako da to meni više ne radite.Budite malo ozbiljniji.Ja vas ovdje samo upučujem na ono što je u vašoj knjizi.ali što i to nekima od vas ne odgovara to sada nije moj problem.

Vjeruj da bih ja volio da se složim sa time što je u vašoj knjizi ali nemogu protiv sebe , nemogu protiv svoga razuma, nemogu radi istine.

Само да ми појасниш, ако није проблем, поручкаће ме знатижеља...да ли ти стварно верујеш да ова потуљена вређања нико не разуме овде? Мислим, онако, од срца?

О писмености ћемо други пут...

Подели на овим сајтовима

Ахааа, значи - ако сам добро схватио - ти боље од хришћанина умеш да тумачиш Библију? Ти знаш где је она прецизна, а хришћани не знају? О, па опрости ти мени, пријатељу, ја сам тебе жестоко преценио.

Ево, још нешто бих написао, али од смеха ми се не дâ.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ахааа, значи - ако сам добро схватио - ти боље од хришћанина умеш да тумачиш Библију? Ти знаш где је она прецизна, а хришћани не знају? О, па опрости ти мени, пријатељу, ја сам тебе жестоко преценио.

Ево, још нешто бих написао, али од смеха ми се не дâ.

Opet mi pripisuješ ono što nisam rekao.Ne poznajem ja Bibliju bolje od hriščana.Bože sačuvaj!Međutim ta tumačenja koja vi imate su za mene neprihvatljiva.

A što se smijeha tiče, kod nas u islamu pretjeran smijeh umrtvljuje srce.

Nego da se vratimo temi, ne želim da ulazim u bespotrebne rasprave.

Подели на овим сајтовима

Само да ми појасниш, ако није проблем, поручкаће ме знатижеља...да ли ти стварно верујеш да ова потуљена вређања нико не разуме овде? Мислим, онако, од срца?

О писмености ћемо други пут...

E vidiš, totalno si u krivu.Mislim da bi trebao pročitati malo više moje, i dotičnog, prepiske.Bilo bi ti malo jasnije.

Ako je za tebe uvreda to što ja ne vjerujem u što ti vjeruješ, prijatelju onda ti slabo što kontaš.

Zato bi o kontanju trebali drugi put , doduše malo kasnije...

Подели на овим сајтовима

E vidiš, totalno si u krivu.Mislim da bi trebao pročitati malo više moje, i dotičnog, prepiske.Bilo bi ti malo jasnije.

Ako je za tebe uvreda to što ja ne vjerujem u što ti vjeruješ, prijatelju onda ti slabo što kontaš.

Zato bi o kontanju trebali drugi put , doduše malo kasnije...

"Контам" да си превидео да ставиш "немогу ради МОЈЕ истине". Како ти се сад чини "контање"?

Подели на овим сајтовима

Па свако пише из угла "своје истине". Не видим шта сте скочили на Босанца, он је човек само написао своје мишљење...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...