Jump to content

Ко све мисли да су Двери покрадене?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Није ми јасно зашто људи из Двери мисле да имају подршку великог броја грађана и да су покрадени. Па са том странком се сви из мог окружења спрдају. Мада не мислим ни да су друге странке много озбиљније.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

Није ми јасно зашто људи из Двери мисле да имају подршку великог броја грађана и да су покрадени. Па са том странком се сви из мог окружења спрдају. Мада не мислим ни да су друге странке много озбиљније.

Зависи од окружења, ја знам доста који подржавају Двери нпр.

Мада стварно мислим да су они очекивања засновали у виртуелној реалности, тј интернету.

Подели на овим сајтовима

NEČUVENO: Ugurao četvoro članova porodice u parlament!

Među šest odbornika Romske demokratske zajednice u Skupštini Novog Sada nema nijednog Roma! Predsednik te stranke Tomislav Bokan delegirao i Aleksandru (41), Dušana (46) i Aleksandra Bokana (21)

U Skupštinu Novog Sada po prvi put će ući jedna romska partija
, koja je osvojila šest odborničkih mandata.

Međutim, neverovatno zvuči podatak da
na listi Romske demokratske stranke (RDS) nema nijednog Roma!
Još neverovatnije je da
među tih šestoro odbornika – njih četvoro potiče iz iste porodice!

Predsednik Romske demokratske stranke
Tomislav Bokan
(42 – inače, nije Rom) u novosadski parlament
ugurao je, osim sebe, još Aleksandru (41), Dušana (46) i Aleksandra Bokana (21)!

Kako je ovaj nečuveni nepotizam moguć nismo uspeli da proverimo iz prve ruke, jer Tomislav Bokan ceo dan nije odgovarao na pozive
Telegrafa
. Bokani i njihova manjinska partija su očigledno iskoristili odredbe Zakona o političkim strankama, u kome se kaže da “
manjinska stranka nije ona koju čine pripadnici neke nacionalne manjine nego ona koja zastupa njihove nacionalne interese
“.

Zanimljivo je da je i stranka
Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO), formalno manjinska (vlaška) strank
a, takođe
selektovala osobu koja će zastupati njihove interese u republičkom parlamentu, iako nije Vlah
. U pitanju je
Nikola Tulimirović
, uprkos tome što je nosilac liste bio politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli
Đorđe Vukadinović
.

-
Zamislite šta bi tek moglo da se nađe kod drugih partija, pogotovo kada je u pitanju prikupljanje potpisa
. Sve to govori da je potrebno promeniti politički sistem, smanjiti cenzus za Skupštinu i broj potpisa za predavanje liste – kaže Vukadinović, i dodaje da su svi oni koji su zbog novca potpisali njihovu listu “znali šta potpisuju”.
Подели на овим сајтовима

taj Tulimirovic je na FB napisao da je bezboznik... lepa ekipa na vlasti nema sta

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

- Zamislite šta bi tek moglo da se nađe kod drugih partija, pogotovo kada je u pitanju prikupljanje potpisa. Sve to govori da je potrebno promeniti politički sistem, smanjiti cenzus za Skupštinu i broj potpisa za predavanje liste – kaže Vukadinović, i dodaje da su svi oni koji su zbog novca potpisali njihovu listu “znali šta potpisuju”.

Какво потписивање за новац, то за НОПО листу плаћали потписе за кандидатуру?!

Подели на овим сајтовима

gospodo iz dveri, dugi niz godina pratim vaš rad, zajedno sa kumom, obradovao sam se kada ste postali opcija za glasanje, i cela moja šira familija je trebala glasati za vas. Vaš sastanak današnji je trebao imati temu, zašto ljudi koji su podržavali pokret, nisu glasali za isti, ljudi kao ja, moj kum, i još nekolicina drugara. To je trebala biti tema sastanka, izvući pouke i izaanalizirati, znate kako kažu treneri, izanaliziraćemo uzroke poraza, ne kažu pokradeni smo, domaćinsko suđene... nego ima vremena za analizu. Drugo ostvgarili ste lep uspeh, ušli u pokrajinu, u neke opštine, pa lagano, sada analizirajte neuspeh, pa da vidimo šta i kako dalje. Sa ovakvim stavovima, ako se i ponove izbori prošli biste još gore

aman

Подели на овим сајтовима

Од једаред-дваред, тзв. ехо ефекат... занимљивос', ал' ајде, да питам још једном.

sta si ti hteo reci Bog sam zna...

a za ostatak posta koji ne mogu da citiram jer si se nesto zaigrao sa tataturom: vidim da ti verovatno nije jasno odkud vidovdan na mom spisku kvazi crkvenih organizacija, koje se samo nominalno pozivaju na crkvu a imaju totalno druge svrhe. idi lepo na taj sajt pa pogledaj koliko oni imaju veze sa crkvom a kolko sa propagandom, ko su im kolumnisti, kakvu atmosferu sire. to i bi cak nekako i proslo medjutim problem je sto se tamo tolerise manje vise otvoreno blacenju crkve u komentarima clanova kao i raskolnicki duh koji velikom vecinom preovladava. dakle vidovdan je klasican primer kamufliranja iza crkve dok sa druge strane istovremeno na svim mogucim poljima sire najobicnije gluposti. mozes misliti forum gde je svetozar radisic jedan od "kolumnista", misa vacic iz 1389, ruske kartini, ruske skaski, ruska vojska....itd

btw, nije mi jasan tvoj komentar za moje spominjanje bote? lepo sam napisao da sam glasao za dveri i da bi opet glasa za njih, sta je tu tvoj problem?

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Dragisa, problem je sto nemamo nikakve dokaze ili cinjenica vec samo spekulacije... pa nista drugo i ne mozemo osim da se bavimo njima...

nisam bas strucan da kazem da li ima ili nema dokaza, ne poznajem te procedure, ali u svakom slucaju ocigledno da postoje dobre indicije o neregularnosti. verujem da dokazi ne mogu odma biti prezentovati, dakle potrebno je vreme, jer i njih treba prvo pribaviti pa izanalizirati pa srociti prigovor itd a za sve to je potrebno i vreme i ljudstvo i fizicki pristup materijalu. te stoga potpuno razumem i opravdavam larmu koju recimo dizu dveri, sasvim logicno.

potpuno mi je fascinantno da neko ocigledne snimke apsurdnih podataka i fakata proglasava za nekakvu farsu kada je ocigledno da postoji dobar osnov za sumnju. i ne samo da se proglasava za farsu vec se ulazi u pretpostavke (na njih sam referisao) umesto da ako smo principijalni zastupamo ispitivanje tih gresaka i kako je do njih uopste moglo doci. ovako mi to sve deluje kao branjenje svojih politickih favorita a ne kao zelja da se ispita regularnost.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

ja mislim da su dveri pokradene

e vidis, neki imaju oci a ne vide, imaju usi a ne cuju... ovaj tvoj odgovor je najiskreniji moguc i ja licno nemam potrebe da trazim neke materijalne dokaze, ko nema "antene" on trazi "opipljive" dokaze...

ne da su izbori pokradeni nego nas kradu vec godinama, ja ne znam kakvi vise dokazi trebaju

i ja nisam dverista, jer ima par faca koje mi se ne svidjaju, ali zato sam za to da udju u skupstinu da kolko tolko naprave pometnju pa da se sve raspadne sto pre

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

sta si ti hteo reci Bog sam zna...

a za ostatak posta koji ne mogu da citiram jer si se nesto zaigrao sa tataturom: vidim da ti verovatno nije jasno odkud vidovdan na mom spisku kvazi crkvenih organizacija, koje se samo nominalno pozivaju na crkvu a imaju totalno druge svrhe. idi lepo na taj sajt pa pogledaj koliko oni imaju veze sa crkvom a kolko sa propagandom, ko su im kolumnisti, kakvu atmosferu sire. to i bi cak nekako i proslo medjutim problem je sto se tamo tolerise manje vise otvoreno blacenju crkve u komentarima clanova kao i raskolnicki duh koji velikom vecinom preovladava. dakle vidovdan je klasican primer kamufliranja iza crkve dok sa druge strane istovremeno na svim mogucim poljima sire najobicnije gluposti. mozes misliti forum gde je svetozar radisic jedan od "kolumnista", misa vacic iz 1389, ruske kartini, ruske skaski, ruska vojska....itd

btw, nije mi jasan tvoj komentar za moje spominjanje bote? lepo sam napisao da sam glasao za dveri i da bi opet glasa za njih, sta je tu tvoj problem?

WTF*, мог'о си то да ми одговориш и овде ( https://www.pouke.org/forum/topic/18939-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B8-2012-%D1%83%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D1%80%D1%83/page__st__1008__p__634814#entry634814 ) можда би и било јасније "sta sam ti hteo reci".

Не знам шта си 'тео тим клеветањем у "стерео" постовима... ту једноставно има таквих квалификација да сам мор'о да ти скренем пажњу, а и зан'о си се брате к'о теолог аматер, не мо'ш касти.

Што те бриге не препустиш оном чији је то пос'о? Можда мис'иш да те ту неко нешто треба да пита, ил' гајиш те амбиције?

Как'и "tvoj spisak kvazi crkvenih organizacija"?

Заправо покушаваш нешто да изшибицариш, и при том си јако безобразан, а за кога с' глас'о и за кога 'ш гласати искрено ме боле бриге, тако да је и ова констатација у форми питања: "sta je tu tvoj problem" један у низу безобразлука.

Не знам шта бих ту још мог'о, ил' треб'о, да т' напишем.

Дозволићеш ми и да те сиктеришем ?

________

* WTF - Spoke using the military phonetic alphabet as "Whiskey, Tango, Foxtrot", often used as a rhetorical question.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...