nedeljko Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Добро смо ти ми пролеће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 moram priznati da me obavestenje Dveri da otkazuju protest najavljen za danas prilicno pozitivno iznenadilo. s jedne strane ocigledno je da su izbori zaista na mnogim mestima vrlo problematicni i naravno da to ne treba dopustiti, medjutim ono sto je mene zabrinulo jeste koristenje te stvari za pravljenje "srpskog proleca". Најављени протестни скуп је забрањен - постоји могућност употребе силе од стране властодржаца - и ту нема НИЧЕГА позитивног. ПРЕТЊА употребе силе ( забрана скупа ) је врло проблематично и оно што забрињава је најава коришћења СИЛЕ ради ЗАШТИТЕ - лоповлука. Какво, црно, српско пролеће ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Па наравно, ово је много много горе од његовог режима. Zanimame mentalni sklop ljudi koji ovo kazu ili je cisto licemerje u pitanju to mi nije jasno Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Neka se samo zezaju. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Zanimame mentalni sklop ljudi koji ovo kazu ili je cisto licemerje u pitanju to mi nije jasno Питај неког из НУНСа, они ће ти лепо одговорити на ово питање да ли је горе или не. Apis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 браво! после 9 сати размишљања си се коначно смислио шта ћеш написати, врло добро, добар момак, ради канцеларија sHa_sarcasticlol E... ima nas stvarno raznih... 0110_hahaha А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 E... ima nas stvarno raznih... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 ne razumem ljude na forumu koji su navodno visoko demokratski osvesceni i zalazu se za zakonske procedura, a vamo ulaze u hipoteticka sbbkbb nagadjanja i pored ociglednih apsurdnih podataka, "sta je logicnije" i sta bi uradili ovi ili oni da su "stvarno" lazirali izbore se manite. stvar uopste nije u "logickim" pretpostavkam i scenarijim sta se dogodilo nego je stvar o faktima da su podatci neispravni i apsurdni (procenti veci od 100%, nezapecacen materijal, drugacija vrsta papira, neuredni spiskovi mrtvih glasaca, problem dijaspore...) i vec sama ta cinjenica je dovoljna za osporavanje, a kreativnih rekonstrukcija sbbkbb se manite. cinjenice su cinjenice moram priznati da me obavestenje Dveri da otkazuju protest najavljen za danas prilicno pozitivno iznenadilo. s jedne strane ocigledno je da su izbori zaista na mnogim mestima vrlo problematicni i naravno da to ne treba dopustiti, medjutim ono sto je mene zabrinulo jeste koristenje te stvari za pravljenje "srpskog proleca". nikad nisam bio pristalica i simpatizer dveri zbog njihove saradnje sa rzanoraznim protuvama, ali sam im na ovim izborima nevoljno dao glas (reko ajde mani se svojih projekcija i daj sansu ljudima), medjutim kad vidim sa kim se "druze" tipa MP, Colicka, Dimitrijevic, razni kvazi-klero pokreti (nasi, obraz, 1389...), Djordjevicka, pa sad u ovoj kampanji o neregularnosti izbora jos i ova gospodja: koja je dno dna, i jos uz eventualnu buducu saradnju na zajednickim protestima sa SNS (koji su zajedno sa DS-om americki aduti) me je pocelo neodoljivo da asocira na kreiranje scenarija za "srpsko prolece" (koje ako nekom nije jasno samo sebi moze biti cilj i pored toga sto je zvanicna vlast pro-natovska, jer takav scenario znacajno ubrzava vojno prisustvo i preskace parlamentarne procedure), svemu ovome treba dodati i Dacica (omiljenog americkog rendzera Ohaja) koji bi u neredima jel te bio sa "druge strane". dakle svaka cas Dverima za otkazivanje protesta, a moju podrsku ce imati sve dotle dok jako oprezno budu birali ko ce im biti pajtasi u celoj prici i dok god budem uveren da ne sluze za neke druge stvari. ponavljam vec su se dosta degradirali sa raznim (nicimfinansiranim) crkvenorusiteljima i pokretima kao i entuzijastama "povratnicima iz inostranstva" koji bivaju smenjeni sa ministarskih funkcija posle skandaloznih koraka.... ukoliko se slizu sa tomom i onim nusproduktom nosnih supljina vucicem, za mene su proslost, i onda cu pre pristati i na botu nego na taj odvratni buckuris raznoraznih kvazi-nacionalnih i kvazi-crkvenih lazova. Од једаред-дваред, тзв. ехо ефекат... занимљивос', ал' ајде, да питам још једном. ... nikad nisam bio pristalica i simpatizer dveri zbog njihove saradnje sa rzanoraznim protuvama, ali sam im na ovim izborima nevoljno dao glas (reko ajde mani se svojih projekcija i daj sansu ljudima), medjutim kad vidim sa kim se "druze" tipa ...tipa... razni kvazi-klero pokreti ... Vidovdan... ... ... onda cu pre pristati i na botu nego na taj odvratni buckuris raznoraznih kvazi-nacionalnih i kvazi-crkvenih lazova. Да ли си сад dragisa у стању да мало детаљније објасниш svoje r'znorazne kvazi-projekcije? Поред тога што ћеш "pre pristati i na botu", што је у иначе у тој пљувки било необично битно да нагласиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 ne razumem ljude na forumu koji su navodno visoko demokratski osvesceni i zalazu se za zakonske procedura, a vamo ulaze u hipoteticka sbbkbb nagadjanja i pored ociglednih apsurdnih podataka, "sta je logicnije" i sta bi uradili ovi ili oni da su "stvarno" lazirali izbore se manite. stvar uopste nije u "logickim" pretpostavkam i scenarijim sta se dogodilo nego je stvar o faktima da su podatci neispravni i apsurdni (procenti veci od 100%, nezapecacen materijal, drugacija vrsta papira, neuredni spiskovi mrtvih glasaca, problem dijaspore...) i vec sama ta cinjenica je dovoljna za osporavanje, a kreativnih rekonstrukcija sbbkbb se manite. cinjenice su cinjenice Dragisa, problem je sto nemamo nikakve dokaze ili cinjenica vec samo spekulacije... pa nista drugo i ne mozemo osim da se bavimo njima... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SQA2XHtoF8A&feature=plcp DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Dragisa, problem je sto nemamo nikakve dokaze ili cinjenica vec samo spekulacije... pa nista drugo i ne mozemo osim da se bavimo njima... Да ли је "nikakve dokaze ili cinjenica" могуће фотографисати? Manolis, Apis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 pa negde i nije moguce fotografisati, tj nije dozvoljeno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Шта каже Тома, гласачки листићи штампани у Пољској? цццц..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Tadicu pi.....do narodnu volju si izdo!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука