Jump to content

Ко све мисли да су Двери покрадене?

Оцени ову тему

Препоручена порука

moram priznati da me obavestenje Dveri da otkazuju protest najavljen za danas prilicno pozitivno iznenadilo.

s jedne strane ocigledno je da su izbori zaista na mnogim mestima vrlo problematicni i naravno da to ne treba dopustiti, medjutim ono sto je mene zabrinulo jeste koristenje te stvari za pravljenje "srpskog proleca".

Најављени протестни скуп је забрањен - постоји могућност употребе силе од стране властодржаца - и ту нема НИЧЕГА позитивног.

ПРЕТЊА употребе силе ( забрана скупа ) је врло проблематично и оно што забрињава је најава коришћења СИЛЕ ради ЗАШТИТЕ - лоповлука.

Какво, црно, српско пролеће ?

Подели на овим сајтовима

Па наравно, ово је много много горе од његовог режима.

Zanimame mentalni sklop ljudi koji ovo kazu

ili je cisto licemerje u pitanju to mi nije jasno :)

Подели на овим сајтовима

Zanimame mentalni sklop ljudi koji ovo kazu

ili je cisto licemerje u pitanju to mi nije jasno :)

Питај неког из НУНСа, они ће ти лепо одговорити на ово питање да ли је горе или не.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

браво! после 9 сати размишљања си се коначно смислио шта ћеш написати, врло добро, добар момак, ради канцеларија :)

sHa_sarcasticlol

E... ima nas stvarno raznih...

0110_hahaha

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

ne razumem ljude na forumu koji su navodno visoko demokratski osvesceni i zalazu se za zakonske procedura, a vamo ulaze u hipoteticka sbbkbb nagadjanja i pored ociglednih apsurdnih podataka, "sta je logicnije" i sta bi uradili ovi ili oni da su "stvarno" lazirali izbore se manite. stvar uopste nije u "logickim" pretpostavkam i scenarijim sta se dogodilo nego je stvar o faktima da su podatci neispravni i apsurdni (procenti veci od 100%, nezapecacen materijal, drugacija vrsta papira, neuredni spiskovi mrtvih glasaca, problem dijaspore...) i vec sama ta cinjenica je dovoljna za osporavanje, a kreativnih rekonstrukcija sbbkbb se manite. cinjenice su cinjenice

moram priznati da me obavestenje Dveri da otkazuju protest najavljen za danas prilicno pozitivno iznenadilo.

s jedne strane ocigledno je da su izbori zaista na mnogim mestima vrlo problematicni i naravno da to ne treba dopustiti, medjutim ono sto je mene zabrinulo jeste koristenje te stvari za pravljenje "srpskog proleca".

nikad nisam bio pristalica i simpatizer dveri zbog njihove saradnje sa rzanoraznim protuvama, ali sam im na ovim izborima nevoljno dao glas (reko ajde mani se svojih projekcija i daj sansu ljudima), medjutim kad vidim sa kim se "druze" tipa MP, Colicka, Dimitrijevic, razni kvazi-klero pokreti (nasi, obraz, 1389...), Djordjevicka, pa sad u ovoj kampanji o neregularnosti izbora jos i ova gospodja:

koja je dno dna, i jos uz eventualnu buducu saradnju na zajednickim protestima sa SNS (koji su zajedno sa DS-om americki aduti) me je pocelo neodoljivo da asocira na kreiranje scenarija za "srpsko prolece" (koje ako nekom nije jasno samo sebi moze biti cilj i pored toga sto je zvanicna vlast pro-natovska, jer takav scenario znacajno ubrzava vojno prisustvo i preskace parlamentarne procedure), svemu ovome treba dodati i Dacica (omiljenog americkog rendzera Ohaja) koji bi u neredima jel te bio sa "druge strane".

dakle svaka cas Dverima za otkazivanje protesta, a moju podrsku ce imati sve dotle dok jako oprezno budu birali ko ce im biti pajtasi u celoj prici i dok god budem uveren da ne sluze za neke druge stvari. ponavljam vec su se dosta degradirali sa raznim (nicimfinansiranim) crkvenorusiteljima i pokretima kao i entuzijastama "povratnicima iz inostranstva" koji bivaju smenjeni sa ministarskih funkcija posle skandaloznih koraka....

ukoliko se slizu sa tomom i onim nusproduktom nosnih supljina vucicem, za mene su proslost, i onda cu pre pristati i na botu nego na taj odvratni buckuris raznoraznih kvazi-nacionalnih i kvazi-crkvenih lazova.

Од једаред-дваред, тзв. ехо ефекат... занимљивос', ал' ајде, да питам још једном.

... nikad nisam bio pristalica i simpatizer dveri zbog njihove saradnje sa rzanoraznim protuvama, ali sam im na ovim izborima nevoljno dao glas (reko ajde mani se svojih projekcija i daj sansu ljudima), medjutim kad vidim sa kim se "druze" tipa ...tipa... razni kvazi-klero pokreti ... Vidovdan...

...

... onda cu pre pristati i na botu nego na taj odvratni buckuris raznoraznih kvazi-nacionalnih i kvazi-crkvenih lazova.

Да ли си сад dragisa у стању да мало детаљније објасниш svoje r'znorazne kvazi-projekcije?

Поред тога што ћеш "pre pristati i na botu", што је у иначе у тој пљувки било необично битно да нагласиш.

Подели на овим сајтовима

ne razumem ljude na forumu koji su navodno visoko demokratski osvesceni i zalazu se za zakonske procedura, a vamo ulaze u hipoteticka sbbkbb nagadjanja i pored ociglednih apsurdnih podataka, "sta je logicnije" i sta bi uradili ovi ili oni da su "stvarno" lazirali izbore se manite. stvar uopste nije u "logickim" pretpostavkam i scenarijim sta se dogodilo nego je stvar o faktima da su podatci neispravni i apsurdni (procenti veci od 100%, nezapecacen materijal, drugacija vrsta papira, neuredni spiskovi mrtvih glasaca, problem dijaspore...) i vec sama ta cinjenica je dovoljna za osporavanje, a kreativnih rekonstrukcija sbbkbb se manite. cinjenice su cinjenice

Dragisa, problem je sto nemamo nikakve dokaze ili cinjenica vec samo spekulacije... pa nista drugo i ne mozemo osim da se bavimo njima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dragisa, problem je sto nemamo nikakve dokaze ili cinjenica vec samo spekulacije... pa nista drugo i ne mozemo osim da se bavimo njima...

Да ли је "nikakve dokaze ili cinjenica" могуће фотографисати?

Tomislav-Nikolic-i-Aleksand.jpg

Подели на овим сајтовима

pa negde i nije moguce fotografisati, tj nije dozvoljeno

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...