Баба Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Слажем се али опет не мора тако бити. Безвезе је негирати нешто за шта постоје реалне шансе да постоји. Постоје свештеници алкохоличари а то је углавном стара гарда,у модерно време постоји шанса да су свештеници наркомани,чак већа него да су алкохоличари. Нарочито јер су они врло спретни да сакрију свој порок .... Ја познајем попа таблетомана , истина није џанки али гута таблете ко бомбонице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 А шта имамо од негирања и прикривања? Ајде да ипак нешто научимо на грешкама других... Ја само кажем,да као верник и део Цркве сам свестан да је сасвим могуће да у данашње време постоји свештеник који се дрогира... То није махање нечим,за мене је вређање интелигенције ако се другачије тврди Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Па ајмо онда једну јавну исповест, да видимо шта све има међу нама Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Није проблем у овоме да ли је истина,јер има таквих ствари,него нисмо у стању да одћутимо,да се помолимо за другог,да не износимо то одмах јавно као сензацију. Не ради се овде сад о томе да лицемерно ћутимо и као све је у реду,него она елементарна хришћанска ствар...јер сваком може да се деси,сваком,чак и блуд и прељуба...сваком,поготово онима који осуђују друге. Наравно, па чак иако сам ја лично за варијанте разобличавања нас самих као цркве и хришћана, ипак се слажем са тобом потпуно! Слажем се али опет не мора тако бити. Безвезе је негирати нешто за шта постоје реалне шансе да постоји. Постоје свештеници алкохоличари а то је углавном стара гарда,у модерно време постоји шанса да су свештеници наркомани,чак већа него да су алкохоличари. Нарочито јер су они врло спретни да сакрију свој порок .... Да, могуће је свакако. Е, ово сам и ја хтео да кажем за алкосе...то је већ класика И ако има, и ако се зна за то онда има владика или неки други црквени орган да се позабави тиме. Слажем се да нема неке користи од јавне приче о томе. Била проверена или не.. Од тога, на жалост нема ништа, тј. никакве помоћи. Владике прелазе преко тога, праве се наивни, као и други црквени органи. Много је боље неког таквог одвести на лечење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 U današnje vreme Crkva nije kao kad je bilo u prve vekove. Danas u Crkvi ima svega iz raznih razloga tako da ova mogućnost nikako nije iskuljučena... У, а у првим вековима је као све било кул... Гомила јереси, многе од њих тотално перверзне... Увек је било исто. Увек је у пшеници било кукоља bgpj and Презвитер Дарко Јелић је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 А шта рећи за то..свима се може десити тако нешто колико год да смо сигурни у супротно...а опет...као што овај са плавом капицом каже..слажем се..постоји владика..тако да.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Па ајмо онда једну јавну исповест, да видимо шта све има међу нама Или ајде да гајимо култ попова. Као неке посебне касте , недодирљивих бића, безгрешних индивидуа, можда чак и нису људи , ко зна ... Михајло је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Или ајде да гајимо култ попова. Као неке посебне касте , недодирљивих бића, безгрешних индивидуа, можда чак и нису људи , ко зна ... Не знам, ово читају многи људи, потенцијални верници итд. Не морамо их шаком у главу Мика and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 А шта имамо од негирања и прикривања? Ајде да ипак нешто научимо на грешкама других... Ја само кажем,да као верник и део Цркве сам свестан да је сасвим могуће да у данашње време постоји свештеник који се дрогира... То није махање нечим,за мене је вређање интелигенције ако се другачије тврди Дејане,како ћеш научити на грешкама понижених и увређених?Како а да останеш срца чистог? Шта сад,по именице да пишемо спискове свештеника са исповестима...не знам,мени то нема укуса...можда је до мене. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 као што овај са плавом капицом каже.. Хахахахахахахаа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Или ајде да гајимо култ попова. Па, нема потребе, већ имамо култ непогрешивих интернет верника који све разобличавају и показују како се не прави култ од нечега....осим можда од себе самих. -Владимир-, Макрина and Anette је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ми смо друштво које је попримило оног сељчког моралисања. Да се ствари прикривају јер се народ саблажњава. Тога више нема у данашње време се све зна,тако да прикривање и гурање под тепих изазива контра реакцију. nedeljko and Миљан Крстић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Не знам, ово читају многи људи, потенцијални верници итд. Не морамо их шаком у главу Ма требало би, боље него да се трипују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ????????? што смијех за реченицу?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ми смо друштво које је попримило оног сељчког моралисања. Да се ствари прикривају јер се народ саблажњава. Тога више нема у данашње време се све зна,тако да прикривање и гурање под тепих изазива контра реакцију. Па ок, онда. Ево, предлажем да се ставе имена тих свештеника наркомана и да са списком одемо код владика и медија и установа и да их разобличимо. Најозбиљније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука