nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Да се подсетимо Зајечара.......и промила гласова " штрпнутих ", за чудо, и од других политичких опција........ .smesko. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7rIkWqRx9LI%26feature%3Dplayer_detailpage&h=oAQE0Sw15AQGgrhrxs8GOl5l6PnpCvHRDOFzsJBw7X-ot6Q Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Једино се Шешељ изненадио... Дебакл шокирао Шешеља 08. 05. 2012 9:30 | Новости 11 Да не стоји испод Шекијеве фотке, а одмах уз његову жену, помислио бих да се ради о некој активисткињи (уствари активисти ) ''ЛГБТ''... .. Бато која фаца... еееј.. nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Аурор and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 YES - IT`S POSSIBLE! TOMISLAV NIKOLICH Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 feeble, Sophrosyne, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Apis and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Да се подсетимо Зајечара.......и промила гласова " штрпнутих ", за чудо, и од других политичких опција........ .smesko. http://www.facebook....DOFzsJBw7X-ot6Q Daj bre ..Nedeljko.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Да се подсетимо Зајечара.......и промила гласова " штрпнутих ", за чудо, и од других политичких опција........ .smesko. http://www.facebook....DOFzsJBw7X-ot6Q О томе и причамо - свуда где је било неправилности, пријаву су поднеле и друге партије, па између осталог, и у Зајечару: Zaječar – Gradskoj izbornoj komisiji u Zaječaru tri političke grupacije predale su prigovore na regularnost izbora: "Preokret – Čedomir Jovanović", koalicija "Pokrenimo Zaječar" SNS-a Nove Srbije i Pokret radnika i seljaka "Pobeda za bolji život".Rok za rešavanje prigovora je 48 sati. Неправилности о којима говоре Двери су приметиле само Двери, и нико више. Као што су само Дверјани веровали у двоцифрени резултат, у то да су резултати анкета режимска пропаганда, и сл... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Пази nishizawa, ако већ износиш такву тврдњу "па између осталог" би требао и да скренеш пажњу на хронологију навода. Ево, ја ћу ти помоћи да то чињенично аргументујеш. А да би се неострашћено бавио природом мотивације и хтења, овде помињеш Дверјане, покушај да се служиш чињеницама и мерљивим величинама, а не претпоставкама, промишљањима и нагађањима. Како ти знаш шта је њих... не знам сад кол'ко, углавном изнад цензуса, веровало? Анкетирао си сваког понаособ? Да не би било да су "само Двери, и нико више" указале на нелогичности придружићу се и ја тиме што ћу те замолити да израчунаш, колико је 4.5 одсто од броја бирача изашлих на изборе? Колико ти та цифра делује вероватна, а реч је о броју неважећих листића? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Izbori u Srbiji : You are making me SICK - Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Пази nishizawa, ако већ износиш такву тврдњу "па између осталог" би требао и да скренеш пажњу на хронологију навода. Ево, ја ћу ти помоћи да то чињенично аргументујеш. А да би се неострашћено бавио природом мотивације и хтења, овде помињеш Дверјане, покушај да се служиш чињеницама и мерљивим величинама, а не претпоставкама, промишљањима и нагађањима. Како ти знаш шта је њих... не знам сад кол'ко, углавном изнад цензуса, веровало? Анкетирао си сваког понаособ? Да не би било да су "само Двери, и нико више" указале на нелогичности придружићу се и ја тиме што ћу те замолити да израчунаш, колико је 4.5 одсто од броја бирача изашлих на изборе? Колико ти та цифра делује вероватна, а реч је о броју неважећих листића? Без обзира на то шта ти мислио, ја ни на који начин нисам острашћен када су у питању ови избори - напротив. Ја само износим аргументе који се заснивају на здравом разуму, а не на нагађањима, триповима и демагогији. У бројању листића су учествовали представници свих партија које су изашле на изборе, укључујући и Двери. Све те партије су добиле резултат који се слаже са оним што су изнели ЦЕСИД и РИК, осим Двери. Када би било тачно оно што Двери тврде, то би био више него довољан разлог да се читави избори пониште. Неколико партија би од тога свакако имало користи, пре свега оних које се рачунају као опозиционе. Али, гле чуда, НИКО на политичкој сцени то не чини, нити покушава. Осим Двери. Одавде се могу извући само два закључка: 1. Или су се све партије, заједно са РИК и ЦЕСИД, уротиле против Двери да им онемогуће улазак у парламент 2. Или Двери мисле да ће лажима, троловањем и лупетањем успети да ураде нешто више од тога да од себе и својих бирача и симпатизера направе будале. Цифра од 4,5% неважећих листића није уопште необична - на сваким изборима буде по 1,5 - 2% неважећих листића, а пред ове изборе је вођена активна кампања да се листићи прецртају. Бирачи су се овога пута буквално такмичили ко ће у томе бити креативнији. Ако будеш прегледао теме на којима се овде на ЖРУ расправљало о изборима, видећеш да је неколико људи постављало такве апеле. И, да иронија буде већа, више људи је подржало ову иницијативу него Двери. RYLAH and Dejan Hinda је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука