nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја никада нисам био контролор ни на једним изборима, али - зар не би онда постојало неслагање цифара које стоје у записницима са бирачких места, које су потписали и контролори Двери, и контролори осталих странака, и резултата бројања у РИК? Тако нешто би било више него очигледно, и лако за документовати, и ваљда би се и друге странке, као што су, на пример, Радикали, побуниле због тога. Осим ако нису апсолутно све странке у Србији, заједно са РИК, у завери против Двери... Свесно прескачеш део где је крађа очигледна ( незаинтересован .smesko. ) и снимљена, али да - Покрет за Живот Србије зато и тражи увид у податке РИК- а. Да упореди са својим А, по подацима којима располажу Двери - прешли су цензус. Али, ево, мало пре, Покрет за Живот Србије, не прелази цензус ни у Ужицу. И додаше из РИК - а............ - немате право на жалбу - истекао рок. Море............... Свака част ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 мај 8 2012 ПРОТЕСТНИ МИТИНГ ПОВОДОМ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ, У ЧЕТВРТАК 10 МАЈА У 17 САТИ, ТРГ РЕПУБЛИКЕ!!! 1 Vote ПРОГЛАС: ЗАЈЕДНИЧКИ МИТИНГ ПАТРИОТСКИХ ПОКРЕТА СНП НАШИ И ЕКО ПОКРЕТА (СТИЖУ И ДРУГИ…) ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ- СВИ ВИ КОЈИМА СУ ПОКРАДЕНИ ГЛАСОВИ НА ОВИМ РЕЖИРАНИМ ИЗБОРИМА!!!————————————————————— 08.05.2012. ФБ Позивамо вас на јавну протестну конференцију „Истина о изборима“ која ће се одржати у четвртак 10. маја у 17 сати на Тргу Републике у Београду. O нелегалности и нелегитимности избора говориће председник СНП Наши Иван Ивановић, председник Српског сабора „Заветници“ Стефан Стаменковски и председник Еколошког покрета Нови Сад Никола Алексић. Информативна служба СНП Наши ——————————————————————————- ———————————————————————————– 08.05.2012. ФБР Еколошки Покрет Новог Сада Патриотске снаге Србије обавештавају јавност о организовању Општенародног јавног протеста због крађе изборне воље грађана Србије. Протест ће бити организован у четвртак, 10. маја 2012. године на Тргу Републике у Београду, са почетком у 17.00 часова. Протест је пријављен полицији и локалној самоуправи, за њега се не мора очекивати сагласност нити дозвола режима, јер ми све радимо по важећим законима. Уколико не изнесемо своје мишљење о протеклим паламентарним изборима, бићемо сагласни са свим неправилностима у предизборној кампањи, неправилностима на изборима и са злоупотребом изборне воље грађана Србије. Зато дођите, поведите своју децу и породицу, за њих и њихову будућност се и боримо. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 ПРОТЕСТНИ МИТИНГ ПОВОДОМ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ, У ЧЕТВРТАК 10 МАЈА У 17 САТИ, ТРГ РЕПУБЛИКЕ. Позивамо вас на јавну протестну конференцију „Истина о изборима“ која ће се одржати у четвртак 10. маја у 17 сати на Тргу Републике у Београду. O нелегалности и нелегитимности избора говориће председник СНП Наши Иван Ивановић, председник Српског сабора „Заветници“ Стефан Стаменковски и председник Еколошког покрета Нови Сад Никола Алексић. инфо служба СНП Наши Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Питање за О.Зорана Савића..званог Zeebedee .. Где је твоја земља Каине? Evo da ti kaze australisjki popa/longin.Z savic/mason iz Trsta:; moja zemlja je Republika Srpska. Ja sam tamo bio za vreme rata dok si ti iz sarajeva pobegao za Srbiju. Moja zemlja je Srbija, ja sam tamo bio za vreme NATo bombardovanja dok si ti tada pobegao nazad u BanjaLuku. I ti pricas o Kainu dezerteru jedan. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 То што ти називаш неправилност ( за време Милошевића се то звало правим именом ) - јесте изборна крађа. Ниси ме разумео. Двери нису навели никакве доказе да су директно они покрадени. Нисам рекао да избори не треба да се понове на јединицама на којима је било неправилности. "Двери" су имали податке о којима су ћутали пре избора,и што им тада није сметало,а сада им смета. Заиста не видим разлога за оволику халабуку и дизање прашине. На жалост,имам утисак да су "Двери" пребрзо прешли пут од нових и другачијих,до једне од опција на страначком небу Србије. Да су бар поднели људски пораз као радикали... Док прође мало времена и све ово ће пасти у заборав,и што се "Двери" тиче,биће актуелно стање на локалу,а не у парламенту. Ако кажеш да је истекао рок за жалбу,ко је крив за то,неко из "Двери" што није уложио приговор на време,или РИК ? И да ли проблеми у Ужицу значе да су ту "Двери" оштећени преправљањем њихових гласова или не ? nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Evo da ti kaze australisjki popa/longin.Z savic/mason iz Trsta:; moja zemlja je Republika Srpska. Ja sam tamo bio za vreme rata dok si ti iz sarajeva pobegao za Srbiju. Moja zemlja je Srbija, ja sam tamo bio za vreme NATo bombardovanja dok si ti tada pobegao nazad u BanjaLuku. I ti pricas o Kainu dezerteru jedan. дођеш да се упознамо...па да попричамо ко људи.. да видиш јесам ли бежао или не.. овако дивљаш... и да окачиш име и презиме уместо тог накарадног ника... онако сви знају шта си... а пошто си из РС обавезно да се јавиш Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Svi znamo da si bezao a ja sam ti slao PP da razmenimo misljenja ali si se prepao pa si me blokirao; dezerteru. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Добро, ајде сада пређите на мејлове... доста је било... О овоме сте већ причали на свим темама. Знамо ко је дезертер, ко је поп, ко је возио трактор а ко отварао капију... немојте више овако на ЖРУ. feeble and C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ако кажеш да је истекао рок за жалбу,ко је крив за то,неко из "Двери" што није уложио приговор на време,или РИК ? И да ли проблеми у Ужицу значе да су ту "Двери" оштећени преправљањем њихових гласова или не ? Према подацима са којима располажу Двери - Покрет за Живот Србије у Ужицу су прешли цензус. После бројања гласова на изборима за локални парламент у Ужицу градска изборна комисија прогласила је резултате по којима Двери улазе у локални парламент. Из исте изборне комисије је стигла нова информација у којој Двери - Покрет за Живот Србије - нису прешле цензус - недостаје им 70 гласова. Уз ту информацију иде и поука о жалби - не можете да уложите приговор - ПРОШАО РОК ЗА ЖАЛБЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја на другом кругу избора нећу гласати!Бирамо имеђу два зла и баш ме брига да ли је неко мање-нећу да гласам за зло. П.С. Оба зла су подједнака. Тиме подржаваш веће зло. nirvanashop and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Недељко,сад си ме потпуно збунио. Да ли је било проблема са гласањем за улазак Двери на републички парламент,или у локалне власти ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ниш: Пронађен џак са изборним листићима? http://www.vaseljens...rnim-listicima/ Буахахахахахахахахахахахахаххаха!!! Србијо земљо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Добро, ајде сада пређите на мејлове... доста је било... О овоме сте већ причали на свим темама. Знамо ко је дезертер, ко је поп, ко је возио трактор а ко отварао капију... немојте више овако на ЖРУ. Partibrejkeru... :P А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Недељко,сад си ме потпуно збунио. Да ли је било проблема са гласањем за улазак Двери на републички парламент,или у локалне власти ? Ништа страшно. Појаснићу. Наиме, сада, искључиво, причам о локалним изборима у Ужицу. Елем, по подацима којим располажу Двери - Покрет за Живот Србије и пребројаним гласовима - ушле су у локални парламент. Да не било забуна и нејасноћа - локална изборна комисија је рекла следеће : Према коначним резултатима Градске изборне комисије Ужичани су на локалним изборима највише гласова дали листи “Избор за бољи живот - Борис Тадић” 28,50 одсто. На другом месту је листа “Покренимо Ужице - Томислав Николић” са 20,90 одсто освојених гласова, следи листа Ивица Дачић “СПС-ПУПС-ЈС” са 14,04 одсто гласова, " Паметан избор!Тихомир Петковић-Тихи ДС С" са 9,89 одсто, УРС - Бранислав Митровић са 9,56 одсто, "Чедомир Јовановић - Преокрет" 5,95 и "Двери за живот Ужица" са 5,01 одсто гласова. Ту званичну информацију Двери - Покрет за Живот Србије - могу да окаче мачку о реп. Наиме, стигла је НОВА информација по којој Двери - Покрет за Живот Србије - нису прешле цензус. Недостаје им 70 гласова. ПРАВНА ПОУКА - ИСТЕКАО РОК ЗА ЖАЛБУ. Јел су потребна, додатна, појашњења ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 .Pa eto 5.01 ili 4.99 razlika je mala; jao sto ne znate da gubite pa to je strasno. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука