Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Slusam sada ovog bradonju koji tvrdnju o kradji potkrepljuje cinjenicom da su za Republicke izbore dobili u Novom Sadu vise glasova nego na lokalnom nivou????? Njemu je tesko da shvati da su neki ljudi mozda za njih glasali na jednoj listi a ne na drugoj. Na kraju krajeva eto i o. Ivan je sam rekao da je za njih glasao za republicku skupstinu a za palmu na lokalnoj. Uostalom izgleda da je u Beogradu i tadic pokraden jer ima manje glasova od DS na lokalu sHa_sarcasticlol Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 нису ни свесни Брате Алекса..да смо у рату... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Не кажем да негде неправилности није било. Али пази шта се каже у саопштењу "Двери"... [/size] Дакле прича да је било неправилности,стоји,али да ли имаш неки аргумент да су неки намерно штетили "Двери" ? Пример који си дао то не показује. Знам која је процедура на изборима,био сам члан више пута у оквиру бирачког одбора. Моје питање за тебе јесте - како разликовати неправилности на изборима од тога да је неко намерно преправљао листиће где су људи гласали за "Двери" у неважеће ? Ако се то негде десило,зашто су контролори "Двери" то допустили ? Могли су да не потпишу записник. И зашто саме "Двери" тек данас о томе говоре ? Шта се десило са 6 питања властима која немају везе са овом неправилношћу ? И на крају шта је то "потенцијална крађа" ? Како је "потенцијална крађа" постала претварање гласова за "Двери" у неважеће листиће ? Мислим да су се људи из "Двери" потпуно изгубили,објављују информације на сајту којима сами себе покопавају и демантују. Невезано са тим што то раде од проглашења резултата,и демантовања своје идеје да сигурно пролазе цензус,и да је питање само колико ће освојити мандата у парламенту. Што је очигледно био више предизборни маркетинг,него што су и сами људи у "Дверима" веровали у то. То што ти називаш неправилност ( за време Милошевића се то звало правим именом ) - јесте изборна крађа. И ја сам био контролор на многим изборима и знам да када ПРЕБРОЈИМО ГЛАСОВЕ - СТАВЉАМО У КОВЕРТЕ - ЗАПЕЧАЋУЈЕМО - потписујемо записник и носимо у РИК. Аман - заман, ови " контролори " из Зајечара у САМОМ РИК - у преслажу гласачке листиће ( кривично дело до 3. год. ) коверте, отворене, - општа крађа. Е, сада можемо да им верујемо на реч да су се коверте саме, уз пут, отпечатиле, и да када су стигли у РИК - гласачки листићи расули по ходнику па их они , савесно, поново слагали у коверте и поново запечаћивали - док комисија РИК - а у канцеларији испија кафу. Двери почињу да спомињу крађу када се број гласова који су имали и добили од својих контролора, у својим просторијама, полако, али, СИГУРНО, смањивао у РИК - у. ВЛАСТОДРЖЦИ су проценили да су Двери - Покрет за Живот Србије, лак плен. Видећемо. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ova zena prica nevidjene gluposti o izborima u inostranstvu. da bi glasacko mesto postojalo moralo je da se prijavi za izbore 100 glasaca. Ambasada je radila sve da privoli ljude na izbore; i licno slala poziv na izbore na adresu mnogih ljudi i delile letke po proslavama i srpskim zabavama. To sto se malo ljudi prijavilo to je sad drugi problem. Ja se slazem sa Bilbojom koji kaze da je nefer za nas u inostranstvu da glasamo za izbore u Otadzbini i odredjujemo ljudima u Srbiji koju ce vlast da imaju. verovatno je i veliki broj ostalih srba rezonovao slicno. nishizawa and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 И ја сам био контролор на многим изборима и знам да када ПРЕБРОЈИМО ГЛАСОВЕ - СТАВЉАМО У КОВЕРТЕ - ЗАПЕЧАЋУЈЕМО - потписујемо записник и носимо у РИК. Аман - заман, ови " контролори " из Зајечара у САМОМ РИК - у преслажу гласачке листиће ( кривично дело до 3. год. ) коверте, отворене, - општа крађа. Е, сада можемо да им верујемо на реч да су се коверте саме, уз пут, отпечатиле, и да када су стигли у РИК - гласачки листићи расули по ходнику па их они , савесно, поново слагали у коверте и поново запечаћивали - док комисија РИК - а у канцеларији испија кафу. Двери почињу да спомињу крађу када се број гласова који су имали и добили од својих контролора, у својим просторијама, полако, али, СИГУРНО, смањивао у РИК - у. ВЛАСТОДРЖЦИ су проценили да су Двери - Покрет за Живот Србије, лак плен. Видећемо. Ја никада нисам био контролор ни на једним изборима, али - зар не би онда постојало неслагање цифара које стоје у записницима са бирачких места, које су потписали и контролори Двери, и контролори осталих странака, и резултата бројања у РИК? Тако нешто би било више него очигледно, и лако за документовати, и ваљда би се и друге странке, као што су, на пример, Радикали, побуниле због тога. Осим ако нису апсолутно све странке у Србији, заједно са РИК, у завери против Двери... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Slusam sada ovog bradonju koji tvrdnju o kradji potkrepljuje cinjenicom da su za Republicke izbore dobili u Novom Sadu vise glasova nego na lokalnom nivou????? Njemu je tesko da shvati da su neki ljudi mozda za njih glasali na jednoj listi a ne na drugoj. Na kraju krajeva eto i o. Ivan je sam rekao da je za njih glasao za republicku skupstinu a za palmu na lokalnoj. Uostalom izgleda da je u Beogradu i tadic pokraden jer ima manje glasova od DS na lokalu Колико острашћености...ово само потврђује да су Двери на правом путу. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Испадоше Двери најважнији фактор ових избора, судећи по овој теми Ја их иначе готивим, јер су људи црквењаци и патриоте. Само ми мало смета њихов фарисејски став: "Сви су лоши, и власт и опозиција а само смо ми добри." А још нису ни окусили како је бити једно или друго. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја живим у Србији у којој сам и рођен али сматрам да је апсолутно неопходно да Срби из региона и света имају право гласа у Србији.Да им се гарантује број представника...Посебно би то морало да се омогући Србима у Републици Српској. Михајло је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Колико острашћености...ово само потврђује да су Двери на правом путу. Ma da ostrascenost ; ne znam kako se covek zove; evo da ga drugacije opisem onaj kome se gadi da kaze da je iz Vojvodine, Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја живим у Србији у којој сам и рођен али сматрам да је апсолутно неопходно да Срби из региона и света имају право гласа у Србији.Да им се гарантује број представника...Посебно би то морало да се омогући Србима у Републици Српској. Niko nam nije branio da glasamo; stavise. Zabranba postoji samo ui glavi vaseg gurua, Vlade Dimitrijevicva i slicnih. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ја живим у Србији у којој сам и рођен али сматрам да је апсолутно неопходно да Срби из региона и света имају право гласа у Србији.Да им се гарантује број представника...Посебно би то морало да се омогући Србима у Републици Српској. Неће то демократе никада дозволити... знају да би ДС и СНС имали дупло мање гласова... Желе Зека and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Cim postanu poreski obveznici Srbije treba da mogu. Do tada je van pameti. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Испадоше Двери најважнији фактор ових избора, судећи по овој теми Ја их иначе готивим, јер су људи црквењаци и патриоте. Само ми мало смета њихов фарисејски став: "Сви су лоши, и власт и опозиција а само смо ми добри." А још нису ни окусили како је бити једно или друго. Брате фарисејски би било да лажемо да раде добро...да тако повећавамо "коалициони потенцијал". Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Питање за О.Зорана Савића..званог Zeebedee .. Где је твоја земља Каине? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука