Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Slusam sada ovog bradonju koji tvrdnju o kradji potkrepljuje cinjenicom da su za Republicke izbore dobili u Novom Sadu vise glasova nego na lokalnom nivou????? Njemu je tesko da shvati da su neki ljudi mozda za njih glasali na jednoj listi a ne na drugoj. Na kraju krajeva eto i o. Ivan je sam rekao da je za njih glasao za republicku skupstinu a za palmu na lokalnoj.

Uostalom izgleda da je u Beogradu i tadic pokraden jer ima manje glasova od DS na lokalu sHa_sarcasticlol

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Не кажем да негде неправилности није било.

Али пази шта се каже у саопштењу "Двери"...

[/size]

Дакле прича да је било неправилности,стоји,али да ли имаш неки аргумент да су неки намерно штетили "Двери" ?

Пример који си дао то не показује.

Знам која је процедура на изборима,био сам члан више пута у оквиру бирачког одбора.

Моје питање за тебе јесте - како разликовати неправилности на изборима од тога да је неко намерно преправљао листиће где су људи гласали за "Двери" у неважеће ?

Ако се то негде десило,зашто су контролори "Двери" то допустили ? Могли су да не потпишу записник.

И зашто саме "Двери" тек данас о томе говоре ? Шта се десило са 6 питања властима која немају везе са овом неправилношћу ?

И на крају шта је то "потенцијална крађа" ? Како је "потенцијална крађа" постала претварање гласова за "Двери" у неважеће листиће ?

Мислим да су се људи из "Двери" потпуно изгубили,објављују информације на сајту којима сами себе покопавају и демантују.

Невезано са тим што то раде од проглашења резултата,и демантовања своје идеје да сигурно пролазе цензус,и да је питање само колико ће освојити мандата у парламенту.

Што је очигледно био више предизборни маркетинг,него што су и сами људи у "Дверима" веровали у то.

То што ти називаш неправилност ( за време Милошевића се то звало правим именом ) - јесте изборна крађа.

И ја сам био контролор на многим изборима и знам да када ПРЕБРОЈИМО ГЛАСОВЕ - СТАВЉАМО У КОВЕРТЕ - ЗАПЕЧАЋУЈЕМО - потписујемо записник и носимо у РИК.

Аман - заман, ови " контролори " из Зајечара у САМОМ РИК - у преслажу гласачке листиће ( кривично дело до 3. год. ) коверте, отворене, - општа крађа.

Е, сада можемо да им верујемо на реч да су се коверте саме, уз пут, отпечатиле, и да када су стигли у РИК - гласачки листићи расули по ходнику па их они , савесно, поново слагали у коверте и поново запечаћивали - док комисија РИК - а у канцеларији испија кафу.

Двери почињу да спомињу крађу када се број гласова који су имали и добили од својих контролора, у својим просторијама, полако, али, СИГУРНО, смањивао у РИК - у.

ВЛАСТОДРЖЦИ су проценили да су Двери - Покрет за Живот Србије, лак плен.

Видећемо.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ova zena prica nevidjene gluposti o izborima u inostranstvu. da bi glasacko mesto postojalo moralo je da se prijavi za izbore 100 glasaca. Ambasada je radila sve da privoli ljude na izbore; i licno slala poziv na izbore na adresu mnogih ljudi i delile letke po proslavama i srpskim zabavama.

To sto se malo ljudi prijavilo to je sad drugi problem. Ja se slazem sa Bilbojom koji kaze da je nefer za nas u inostranstvu da glasamo za izbore u Otadzbini i odredjujemo ljudima u Srbiji koju ce vlast da imaju. verovatno je i veliki broj ostalih srba rezonovao slicno.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

И ја сам био контролор на многим изборима и знам да када ПРЕБРОЈИМО ГЛАСОВЕ - СТАВЉАМО У КОВЕРТЕ - ЗАПЕЧАЋУЈЕМО - потписујемо записник и носимо у РИК.

Аман - заман, ови " контролори " из Зајечара у САМОМ РИК - у преслажу гласачке листиће ( кривично дело до 3. год. ) коверте, отворене, - општа крађа.

Е, сада можемо да им верујемо на реч да су се коверте саме, уз пут, отпечатиле, и да када су стигли у РИК - гласачки листићи расули по ходнику па их они , савесно, поново слагали у коверте и поново запечаћивали - док комисија РИК - а у канцеларији испија кафу.

Двери почињу да спомињу крађу када се број гласова који су имали и добили од својих контролора, у својим просторијама, полако, али, СИГУРНО, смањивао у РИК - у.

ВЛАСТОДРЖЦИ су проценили да су Двери - Покрет за Живот Србије, лак плен.

Видећемо.

Ја никада нисам био контролор ни на једним изборима, али - зар не би онда постојало неслагање цифара које стоје у записницима са бирачких места, које су потписали и контролори Двери, и контролори осталих странака, и резултата бројања у РИК?

Тако нешто би било више него очигледно, и лако за документовати, и ваљда би се и друге странке, као што су, на пример, Радикали, побуниле због тога. Осим ако нису апсолутно све странке у Србији, заједно са РИК, у завери против Двери...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Slusam sada ovog bradonju koji tvrdnju o kradji potkrepljuje cinjenicom da su za Republicke izbore dobili u Novom Sadu vise glasova nego na lokalnom nivou????? Njemu je tesko da shvati da su neki ljudi mozda za njih glasali na jednoj listi a ne na drugoj. Na kraju krajeva eto i o. Ivan je sam rekao da je za njih glasao za republicku skupstinu a za palmu na lokalnoj.

Uostalom izgleda da je u Beogradu i tadic pokraden jer ima manje glasova od DS na lokalu

Колико острашћености...ово само потврђује да су Двери на правом путу.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Испадоше Двери најважнији фактор ових избора, судећи по овој теми :)

Ја их иначе готивим, јер су људи црквењаци и патриоте. Само ми мало смета њихов фарисејски став: "Сви су лоши, и власт и опозиција а само смо ми добри." А још нису ни окусили како је бити једно или друго.

Подели на овим сајтовима

Ја живим у Србији у којој сам и рођен али сматрам да је апсолутно неопходно да Срби из региона и света имају право гласа у Србији.Да им се гарантује број представника...Посебно би то морало да се омогући Србима у Републици Српској.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Ја живим у Србији у којој сам и рођен али сматрам да је апсолутно неопходно да Срби из региона и света имају право гласа у Србији.Да им се гарантује број представника...Посебно би то морало да се омогући Србима у Републици Српској.

Niko nam nije branio da glasamo; stavise. Zabranba postoji samo ui glavi vaseg gurua, Vlade Dimitrijevicva i slicnih.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Неће то демократе никада дозволити...

знају да би ДС и СНС имали дупло мање гласова...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Испадоше Двери најважнији фактор ових избора, судећи по овој теми :)

Ја их иначе готивим, јер су људи црквењаци и патриоте. Само ми мало смета њихов фарисејски став: "Сви су лоши, и власт и опозиција а само смо ми добри." А још нису ни окусили како је бити једно или друго.

Брате фарисејски би било да лажемо да раде добро...да тако повећавамо "коалициони потенцијал".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...