feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Dobro ima li neko poput mene: 30 i kusur godina jos nikada nisam glasao naq izborima? .mislise. Мене брине и нервира то опште затровање политиком у друштву. Братова деца из основне школе некидан причају, помињу Тадића и Николића. Зло ми дошло кад сам то чуо. А није да се у кући нешто прича о томе.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Predsednik: Tadic Parlament: DS Lokal: DS Gradonacelnik: Dragan Djilas greengrin Јеретик Баба, Sherlock H., DYNABLASTER and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Pa mora neko i to da bude. feeble је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Pa mora neko i to da bude. Izdajnik! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 срс за парламент да нека пређу цензус Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Predsednik: Tadic Parlament: DS Lokal: DS Gradonacelnik: Dragan Djilas greengrin слично као ја,само сам ја дао за парламент Шекију нека их има бар 12 greengrin Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 за парламент да нека пређу цензус Јес ти бивши или будући радикал ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Драгољуб Мићуновић у касним послеподневним сатима, након недељног спавања, пробудио се и назвао Латинку Перовић да размене информације о току избора. Будући да је председник Политичког савета ДС, стигла му је порука на мобилни да се хитно јави у централу странке. Након пет минута разговора са официром за везу и информисање, Драгољуб назвао Латинку и каже: " Драга моја, изгледа да је дошло време за пензију, кажу да не стојимо добро. Ја сам био припремљен за овако нешто, напокон се повлачим са сцене. После Бориса, Ђилас ће преузети странку па ће за коју годину бити опет победа ДС-а. Можда се тада поново активирам." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Izdajnik! Taj sam. 29dz8zk A nisi ni ti nista bolji. xD Аурор је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Јес ти бивши или будући радикал ? ни бивши ни будући,чисто ето нека их има да "пљују" огавни СНС Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 ни бивши ни будући,чисто ето нека их има да "пљују" огавни СНС Значи Демократе стоје иза Радикала ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Ко би се надао овакој лукавости код Србаља Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Taj sam. A nisi ni ti nista bolji. xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Јел Јуда био издајник или јеретик ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Јел Јуда био издајник или јеретик ? Bio žutać. Sherlock H. and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука