Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Može vam se lako desiti da onim poslovičnim "jezičkom na vazi" budu tj. postanu takvi nekakvi, kakve ne biste tamo na tom mjestu ni slučajno htjeli a oni potom s tim svojim jednim glasom odlučuju kojim smjerom će se uputiti Srbija. Obično tim jezičkom na vazi postaju takve neke lijeve beznačajne ili marginalne alternativne lobby skupine kao na primjer feminsitke ili borci za jednaka seksualna prava i prava seksualnih manjina, razne gay, lesbo i transgender inicijative itd. A tako vam oni budu u prilici vraćat milo za drago četri sljedeće godine za sve one prošle gay parade, parade ponosa itd. Ukoliko ih tamo ima i ako se nešto tako desi s tim rezultatima glasanja. I to jedna od mogućnosti, realna postizborna zona sumraka.

Подели на овим сајтовима

Највећа непознаница, и најнеизвеснија битка на овим изборима се, колико видим, води на крајњој антиевропској десници, где чак три партије - ДСС, СРС и Двери - стоје на ивици цензуса и преотимају једни другима бираче, тако да су ту могућа свакаква изненађења. Веома је могуће да ће неко од њих, или сви, горко зажалити што су на изборе излазили појединачно.

Добро си приметио да су те три политичке опције против уласка Србије у ЕУ. Ако знамо да је преко 37% грађана Србије, такође, против уласка Србије у ЕУ - поставља се логичко питање :

Како те опције могу да буду на ивици цензуса ?

Подели на овим сајтовима

Ajde da saberemo posle izbora ukupne procente anti-zapadnjačkih partija i drugih pa da kažemo, okej?

Сабраћемо. И тада ће они који су подлегли јефтином маркетингу увидети да се цифре са којима , тренутно, баратају - не поклапају са реалним стањем

Биће ту доста изненађења.

Подели на овим сајтовима

Ti nisi anti-EU nego anti-zapad.

Е, сада ти мени кажи за шта јесам, а за шта нисам.

Немој да те подсећам шта си рекао за оне " даровите ".

Нигде ниси могао да прочиташ да сам против Европе ( јер и нисам ) него, искључиво против новог совјетског савеза илити ЕУ - недођије - који год од ова два назива да изабереш - нећеш погрешити.

Подели на овим сајтовима

Добро си приметио да су те три политичке опције против уласка Србије у ЕУ. Ако знамо да је преко 37% грађана Србије, такође, против уласка Србије у ЕУ - поставља се логичко питање :

Како те опције могу да буду на ивици цензуса ?

А логичан одговор је да сви који нису за евроинтеграције не морају нужно бити и гласачи партија које су против евроинтеграција.

Што се, наравно, не уклапа у црно-белу представу о свету коју ти имаш, али то је већ друга прича...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Е, сада ти мени кажи за шта јесам, а за шта нисам.

Немој да те подсећам шта си рекао за оне " даровите ".

Нигде ниси могао да прочиташ да сам против Европе ( јер и нисам ) него, искључиво против новог совјетског савеза илити ЕУ - недођије - који год од ова два назива да изабереш - нећеш погрешити.

Ti si anti-zapad.

Šta sam ja rekao, na šta misliš? Kakve darovite ?

Подели на овим сајтовима

А логичан одговор је да сви који нису за евроинтеграције не морају нужно бити и гласачи партија које су против евроинтеграција.

Што се, наравно, не уклапа у црно-белу представу о свету коју ти имаш, али то је већ друга прича...

У праву си. То знам и сам. Добар део бирача СНС - а је против уласка у ЕУ .

Сада шта се и како уклапа у моју представу о свету - јесте друга прича.

Само ни резултати избора неће одражавати оно за шта се ти, очигледно, ( иако то не знам због чега покушаваш да сакријеш ) залажеш - из лагодне позиције " непристрасног " посматрача.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...