Гости Guest - . . .- Написано Мај 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Свакако ово није најважије питање којим се бави ЖРУ, али не можемо рећи да није битно. Јесте свакако. Дакле, овде можете постављати све информације како протиче предизборни маркетинг, предизборна ћутња, само гласање и оно што ће да се деси после гласања. Изволите Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Jedva čekam rezultate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Људи ја се још ломим за кога да гласам, али најозбиљније. За локал знам, то сам одавно одлучио, али за председника и парламентарне изборе немам појма.. У сваком случају, овде можете писати о свему што се тиче избора, кршења предизборне ћутње, првих резултата, свега... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Људи ја се још ломим за кога да гласам, али најозбиљније. За локал знам, то сам одавно одлучио, али за председника и парламентарне изборе немам појма.. Ma zaokruži bilo koga - isto mu sve izađe na kraju https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Nije isto. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Ako je do mene ja sam za promene,da glasamo da imamo!!! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 prognoziram vladu DS,SPS,LDP. ili URS. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 SNS,DSS,SPS i mozda dverjani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Видим да су данас дверјани добили веома добру рекламу у Куриру. Мислим да је успех Двери прелазак цензуса, заправо то би био најваћи успех једне политичке парије у скорије време. Оно што сам исто данас прочитао у мојим омиљеним новинама јерсте да је Чанак рекао да Црква подржава Двери. То је свакако неистина. Црква не подржава ни једну политичку партију. Фоловер and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Видим да су данас дверјани добили веома добру рекламу у Куриру. Мислим да је успех Двери прелазак цензуса, заправо то би био најваћи успех једне политичке парије у скорије време. Оно што сам исто данас прочитао у мојим омиљеним новинама јерсте да је Чанак рекао да Црква подржава Двери. То је свакако неистина. Црква не подржава ни једну политичку партију. Plase se uspeha Dveri pa se sad svi digli da opletu po njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Будућа влада? Хмммм, природно би било да буде ДС + СНС, као два брата рођена katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Чанак к'о Чанак, стари је то партијаш... Но, нека му га! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Биће нажалост ДС+СПС+ЛДП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Ja mislim da ce najvece iznenadjenje ovih izbora biti debakl SNS-a u odnosu na predizborne prognoze. Deo glasova ce se vratiti radikalima a deo ce otici Dverima. I mislim da ce SRS prijatno iznenaditi simpatizere ... PetarP је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 prognoziram vladu DS,SPS,LDP. ili URS. Придружујем се. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука