зеленизуб Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Крај Вардаро седиш, мори... опа посли, Звонко! Фино ти ово солираш. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо Predivno! slava3 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Odlična ideja za ovaj vlog! Svaka čast za ideju! Možda bi i ja mogla "iskopati" nešto pa postaviti! w.a.mozart and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Брате Звонко, инпресиониран сам. Као и моја сестра.. Свака Ти част! likefaceeeeeeee gringrin Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Хвала народе! Драго ми је да вам се свиђа... Олимп and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Је л мож нешто овако да прође за нас што не знамо да беседимо... Звонко свака част !!!!! У овим тренуцима искушења за мене и грозним данима који су иза и испред мене овај ВЛОГ ми данас отвори сунце и баш ме утеши да истрајем у овим искушењима заиста ! Оче Иване свака част и теби и свима који сте се потрудили да улепшате тренутке проведене са вама ! Sophrosyne and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 скромни покушај у питању је васкршњи тропар w.a.mozart, Sophrosyne, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Супер! Нисам знао да је и Бора Дугић на форуму... Иван ♪♫, Биљана and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 скромни покушај у питању је васкршњи тропар Одушевљена сам! Прелијепо! :cheesy2: Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 bravo ajvanho... ajd sledeći put da odviraš Odenal Pi deonicu za frulu Иван ♪♫ and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Царе, јел ово твоје? w.a.mozart, Срђан Ранђеловић and suza је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Jeste Andre Williams, Јанко, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Ух, свака част! Иван ♪♫ and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Jeste браво мајсторе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Hvala w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука