Jump to content

Хајде да направимо први ПРАВОСЛАВНИ ВЛОГ у нас

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 19. 5. 2012. at 9:15, w.a.mozart рече

ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо

Mali ljudi, veliki geniji :) srcee Hristos vaskrse srcee

Za Stašu likefaceeeeeeee :cheesy2: poljubac

Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra. Heraklit

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

On 19. 5. 2012. at 11:36, Лепи Сића рече

prelep snimak sa decom...ali :(

Ne mogu da verujem da su se već pojavili!!!

Video sam komentare na jutjubu na snimak i ono je skandalozno.

Bolje brate stavi opciju da ne može da se komentariše snimak ili briši te komentare.

Ili briši snimak. Deca ne zaslužuju a ni roditelji da se neko seiri nad njihovom radošću.

----------------------

Komentar na Zvonkecov snimak...

Da li možeš da napraviš neku svoju verziju tradiocionalne pesme "Tadndrćak-tandrćak-vreteno" :)

сви коментари на јутјубју су од људи из цркве... иронични

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Е,зато је потребно да не могу да нас читају они који нису чланови форума а и чланови форума да могу да приступе потпуно Жру,тек са 100 порука.Молим лепо.Овако нас читају овакви људи-нељуди и одмах полете на ју-тјубу да виде шта је то ко поставио и да онако пишу-МАЛИ ЉУДИИИИ!!

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Не знам, чини ми се да се агапје мало нашалио са пеђанизмом (хтео да истакне шашавост нечијег-читај неког тамо Пеђе :)- погледа на свет који Сташа феноменално демантује), па је зато додао и остала два поста да се схвати шта је хтео да каже (бар ја тако видим ствари...)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

mani me popovskog smisla za humor. poznato je da su oni operisani od toga i da se mogu samo međusobno razumeti...sekta sFun_bat

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

On 19. 5. 2012. at 18:09, Лепи Сића рече

mani me popovskog smisla za humor. poznato je da su oni operisani od toga i da se mogu samo međusobno razumeti...

Нетачно (ивицизам), видиш да га је Брацо Лол разумео а није поп...

Подели на овим сајтовима

a propo mog (snimka) ... izbrisao sam sve komentare na tjubu i zabranio dodavanje istih....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Волео бих да допринесем, али имам ВГА камеру (јој што ружно изгледа ћирилицом!), тако да би снимак био очај. Док не нађем спонзора за бар 2 МП (а нису два Мирољуба :) )

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...