Александрида Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 On 19. 5. 2012. at 9:15, w.a.mozart рече ево нешто од мене... колко да погурамо тему-ваљда ће да делује мотивационо Mali ljudi, veliki geniji srcee Hristos vaskrse srcee Za Stašu likefaceeeeeeee :cheesy2: poljubac Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra. Heraklit Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 On 19. 5. 2012. at 11:36, Лепи Сића рече prelep snimak sa decom...ali Ne mogu da verujem da su se već pojavili!!! Video sam komentare na jutjubu na snimak i ono je skandalozno. Bolje brate stavi opciju da ne može da se komentariše snimak ili briši te komentare. Ili briši snimak. Deca ne zaslužuju a ni roditelji da se neko seiri nad njihovom radošću. ---------------------- Komentar na Zvonkecov snimak... Da li možeš da napraviš neku svoju verziju tradiocionalne pesme "Tadndrćak-tandrćak-vreteno" сви коментари на јутјубју су од људи из цркве... иронични Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Е,зато је потребно да не могу да нас читају они који нису чланови форума а и чланови форума да могу да приступе потпуно Жру,тек са 100 порука.Молим лепо.Овако нас читају овакви људи-нељуди и одмах полете на ју-тјубу да виде шта је то ко поставио и да онако пишу-МАЛИ ЉУДИИИИ!! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Не знам, чини ми се да се агапје мало нашалио са пеђанизмом (хтео да истакне шашавост нечијег-читај неког тамо Пеђе - погледа на свет који Сташа феноменално демантује), па је зато додао и остала два поста да се схвати шта је хтео да каже (бар ја тако видим ствари...) "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Па не знам...онда га нико није разумео. Бар не ја...хахахха Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 mani me popovskog smisla za humor. poznato je da su oni operisani od toga i da se mogu samo međusobno razumeti...sekta Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Ако неко са стране буде читао ово ништа неће да похвата... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 On 19. 5. 2012. at 18:14, Ратко С. рече Ако неко са стране буде читао ово ништа неће да похвата... Ali mozda mu pocne da ga intrigira na veoma pozitivan nacin pa se udubi pa mic po mic i dobismo brata/sestru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ili muža i ženu - dečka i dečku (ono brat-seka isuviše je ili crkveno ili gej) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 ajd dajte još neki snimak... oče ivane, javi se! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 On 19. 5. 2012. at 18:09, Лепи Сића рече mani me popovskog smisla za humor. poznato je da su oni operisani od toga i da se mogu samo međusobno razumeti... Нетачно (ивицизам), видиш да га је Брацо Лол разумео а није поп... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 On 19. 5. 2012. at 18:19, Лепи Сића рече ili muža i ženu - dečka i dečku (ono brat-seka isuviše je ili crkveno ili gej) Rekoh ja da je doslo prolece a ljudi mi ne veruju. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 a propo mog (snimka) ... izbrisao sam sve komentare na tjubu i zabranio dodavanje istih.... Anette, Ленка*, Макрина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Evo i na nasem zvanicnom kanalu. U ovu plej listu da cepamo sve ko god bude kacio nesto. Биљана, w.a.mozart and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 19, 2012 Пријави Подели Написано Мај 19, 2012 Волео бих да допринесем, али имам ВГА камеру (јој што ружно изгледа ћирилицом!), тако да би снимак био очај. Док не нађем спонзора за бар 2 МП (а нису два Мирољуба ) bgpj је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука