Mono Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ova molitva moze da traje 10 - 15 minuta, a moze i 30 minuta...Sta kaze na ovo britanska policija,narod? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Иако сам ја поприлично толерантан према исламу, кад случајно на нету набасах на ову слику, осјетио сам неку нелагоду видјевши постпупак ових муслимана у Лондону. За вријеме молитве, изглда да не могавши сви да стану у џамију, прострли су своје тепихе на улицу и блокирали је. Зар је могуће да се ови људи понашају, да кад је вријеме њихове молитве, има све да стане и да се они покоравају Богу, а за то вријеме ако при томе некога угрожавају то није уопште битно. Како на ово гледају муслимани? Не контам у чему је проблем ? Људи се моле на улици јер немају места у џамији и шта сад? И нису блокирали никакав саобраћај ово је дворишни део између зграда , јасно се види да су ту паркирана кола и да нема никакве улице. Свака част муслиманима , што се не стиде вере у овој секуларизованој Јевропи, ја им на томе честитам. Apis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Не контам у чему је проблем ? Људи се моле на улици јер немају места у џамији и шта сад? И нису блокирали никакав саобраћај ово је дворишни део између зграда , јасно се види да су ту паркирана кола и да нема никакве улице. Свака част муслиманима , што се не стиде вере у овој секуларизованој Јевропи, ја им на томе честитам. Да да, нема улице, кола су паркирана, а кад треба да крену са мјеста онда одлећу и полећу. Бриљантно запажање. Анастасија and sqny је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 sta bi bilo da recimo naidju kola hitne pomoci, jel bi se sklonili ili bi neometano nastavili sa molitvom? znam da je pitanje sbbkbb... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Kakva kolica voze u Londonu. A to gde zive muslimani je navodno siromasn kraj . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 sta bi bilo da recimo naidju kola hitne pomoci, jel bi se sklonili ili bi neometano nastavili sa molitvom? znam da je pitanje sbbkbb... Па није то шббкбб. То је добро питање. Данас с обзиром на познату учесталост можданих удара, интервнеција хитне помоћи је врло могућа у блоку. Сваки секунд је битан приликом интервенције хитне помоћи ако се некоме догоди такав напад. Неко ко доживи мождани или сличан напад, могао би да изгуби драгоцјено вријеме само док би се ови склонили са молитве и омогуће приступ колима улазу зграде, да се не поставља питање да ли су и уопште спремни да примјете такву ситуацију током молитве, ако би се хитна појавила на улазу у блок. Зато ме интересује мишљење муслимана колико су свјесни своје околине, и управо такве једне могућности, док стоје на молитви. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ne, to je izricito sbbkbb i ne znam ni sam sto sam postavio ovako pitanje, eto zato sto sam bezobrazan... nema sbbkbb to ne postoji ako je sve kako treba Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ne, to je izricito sbbkbb i ne znam ni sam sto sam postavio ovako pitanje, eto zato sto sam bezobrazan... nema sbbkbb to ne postoji ako je sve kako treba Није све како треба. Уличне молитве су у Француској бановане, јер имао си буквално призоре када се у вријеме молитве заузму читаве улице по којима крећу аутомобили и саобраћај се напросто блокирао. Није било ни изговора да је наводно пјешачка зона, па аута морају само долијетањем и полијетањем да се упаркирају. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 kad je sve u redu onda je sve u redu meni problem predstavlja samo kuran i nista vise kad sam radio u bolnici na civilnom sluzenju vojnog roka(mnogo teza varijanta nego vojska) uvek sam parkirao dzipca na emergency ulaz za dijalizu, nikad se nije desilo da se desio emergency dok je moj dzipac bio tamo parkiran, pa ti sad racunaj... posle me odatle oterali pa sam parkirao na parkingu... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 kad sam radio u bolnici na civilnom sluzenju vojnog roka(mnogo teza varijanta nego vojska) uvek sam parkirao dzipca na emergency ulaz za dijalizu, nikad se nije desilo da se desio emergency dok je moj dzipac bio tamo parkiran, pa ti sad racunaj... posle me odatle oterali pa sam parkirao na parkingu... Што значи да улаз не мора ни да буде ту гдје јесте. Може бити и на крову, ионако није потребан на доступном мјесту кад је све како треба. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ne razumes sta kazem ili pre odbijas da razumes... veronauka se ne zove dzaba veronauka Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 ne razumes sta kazem ili pre odbijas da razumes Можда не разумјем зашто мислиш да све како треба буде како треба, чиме је то гарантовано? Мада ми се већ чини шта мислиш да је гаранција свему да буде како треба. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 garantovano je pravilnim nacinom razmisljanja, tj ne razmisljanjem Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2012 garantovano je pravilnim nacinom razmisljanja, tj ne razmisljanjem Е сад те стварно не разумијем. У вези конкретне теме, када група људи често и изненада окупира улицу ради обављања молитве, ко или шта гарантује да ће све бити како треба? Никоме тад неће затребати улица, никоме неће требати хитна интервенција, све ће бити како треба? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 1, 2012 Пријави Подели Написано Мај 1, 2012 bice sve u redu i kako treba ako su svi dobri i kako treba, nema sta da se razmislja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука