Небојша Јовановић Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 dobro je da ga nije kastrirala Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 dobro je da se nije zanela pa da mu je i oci povadila... monstrum a ne devojka FUJ! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ja mislim da joj je taj bivši bio istovremeno i posljednji u životu. Svaki novi kad čuje šta je uradila nestaće momentalno ko para nad loncem, pobjeće svi od nje kad čuju i od nekog doznaju šta je tom nesrećniku provela. Justin Waters and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 А, шта ће - страствена жена, па то ти је! Мада има наде за њу, можда неко од оних што држе вилицу у чаши се осмјели да јој приђе. Са великом дозом поштовања, наравно. PS Ово је заиста екстреман примјер, али дечко мора бити заиста екстремно глуп, па да оде код остављене жене за такву интервенцију. Знам, примјере жена које да би одреаговале приближно слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 On 29. 4. 2012. at 23:39, horatio рече А, шта ће - страствена жена, па то ти је! Мада има наде за њу, можда неко од оних што држе вилицу у чаши се осмјели да јој приђе. Са великом дозом поштовања, наравно. PS Ово је заиста екстреман примјер, али дечко мора бити заиста екстремно глуп, па да оде код остављене жене за такву интервенцију. Знам, примјере жена које да би одреаговале приближно слично. Htio da uštedi, možda mu je rekla uradit to za džaba, na lijepe oči što se kaže. Sad će imat lijepu protezu. baš je uštedio. Više ne mora hodat zubarima i popravljat zube, kolike su to pare. Eventualno ako mu pukne proteza al to se desi jedanput u 5 ili 10 godina. -Владимир- and horatio је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Neću imati devojku stomatologa. Nikada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Pa ja, sad će je svi znat kao onu što se scvokla, u glavi joj preskočilo pa svom bivšem sve zube počupala. A imaće bome i velikih problema s ljekarskom/zubarskom komorom, ako joj skroz ne oduzmu zubarsku licencu biće joj to glavna premija u životu. Oni isto neće cvoke među sobom, to im je onda antireklama za ćitav taj ceh zubarski ako takve ljude tamo drže. Sud će je vjerovatno kaznit da nekoliko godina ne smije obavljat zubarski poziv. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 On 29. 4. 2012. at 23:48, Auror рече Neću imati devojku stomatologa. Nikada. Мислиш: ако икада будем имао дјевојку стоматолога, онда је никада, никада нећу оставити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 On 29. 4. 2012. at 23:49, Josip Bibić рече Pa ja, sad će je svi znat kao onu što se scvokla, u glavi joj preskočilo pa svom bivšem sve zube počupala. A imaće bome i velikih problema s ljekarskom/zubarskom komorom, ako joj skroz ne oduzmu zubarsku licencu biće joj to glavna premija u životu. Oni isto neće cvoke među sobom, to im je onda antireklama za ćitav taj ceh zubarski ako takve ljude tamo drže. Sud će je vjerovatno kaznit da nekoliko godina ne smije obavljat zubarski poziv. Ма, шалу на страну. Може да оде на робију, јер му је нанијела тешке тјелесне поврједе. А тек душевни бол Мада можда буде популарна код ових што им је хитно вађење зуба Но, да не претјерујем са шалом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Evo ih, i nje i tog nesrećnika, nisam sasvim siguran, ima to bit slika s njenog FB, dok su još bili zajedno. A zove se Anna Maćkowiak u originalu pisano po poljski, bolju sliku nisam uspio naći. Imala i profil na lLinkedln a srušila ga. Valjda zbog afere. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Sva sreca sto nije bila patolog, inace bi ga ubila a posle utvrdjivala uzrok smrti. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 On 30. 4. 2012. at 6:34, Protagoras рече CCC. Ja mislio vi Hrišćani ste dušebrižnici, a sad vidim da ste isti crnjaci ko mi ateisti. I mi hriscani smo isto ljudi kao i vi http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 On 30. 4. 2012. at 6:34, Protagoras рече CCC. Ja mislio vi Hrišćani ste dušebrižnici, a sad vidim da ste isti crnjaci ko mi ateisti. I mi hriscani smo isto ljudi kao i vi http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Не знам, мени ово звучи као измишљотина. Стоматолог се намучи око једног зуба, вађење једног зуба траје. А она је њему повадила 30 комада тек тако. Значи увела га је у тоталну анестезију која га је држала, рецимо, три сата. Одакле њој тотална анестезија? 30 зуба повадити у цугу, ајде нека није имао све зубе, нек је 25, па то једва може и јачи мушки стоматолог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 On 30. 4. 2012. at 10:25, Ратко С. рече Не знам, мени ово звучи као измишљотина. Стоматолог се намучи око једног зуба, вађење једног зуба траје. А она је њему повадила 30 комада тек тако. Значи увела га је у тоталну анестезију која га је држала, рецимо, три сата. Одакле њој тотална анестезија? 30 зуба повадити у цугу, ајде нека није имао све зубе, нек је 25, па то једва може и јачи мушки стоматолог. Чини ти се..., млад човек, здрави зуби,еластична кост, зачас иде то.Ако је вешта,за 30-40 минута могла је све да заврши. Али не знам шта је то он могао да јој уради да би јој то уопште пало на памет ,...језиво.Али добро, бар се није оженио њоме, то би му било горе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука