Небојша Јовановић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 А зашто је угашен,шта је разлог гашења? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Da, jos nesto... Pozdrav svim nasim clanovima! Nadam se da vam necemo ostati u ruznom secanju. Cmok! x3 P.S. U subotu je moja kci Lana dobila brata Petra. Јанко, dusha, Evgenik and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 А зашто је угашен,шта је разлог гашења? Pa, valjda smo zasluzili penziju. Nema smisla da ga ostavljamo kao kakvo siroce kad vec ne mozemo da brinemo o njemu... Marjanovic је реаговао/ла на ово 1 Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Е, морам да кажем - штета. Стварно штета... Дивних је ствари тамо било... nishizawa, dusha, C.A._R.I.A. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Da, jos nesto... Pozdrav svim nasim clanovima! Nadam se da vam necemo ostati u ruznom secanju. Cmok! x3 P.S. U subotu je moja kci Lana dobila brata Petra. Хвала на поздравима, али ћеш ваљда и ти, као сад, понекад доћи овде... Какво ружно сећање, мој први форум, а прва љубав заборава нема Честитамо на принови, догодине још једно... 301 И тако, сврати... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Forum je ugasen. Arhivu je sacuvao o.Aleksandar, pa ako nekome treba moze da mu se obrati. Mada, sumnjam da ce je dobiti. Остао ми број о. Аце у старом телефону. Ако ти није проблем дедер пошаљи ми на пп. Нека је срећно рођење Петра! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 ja imam e-mail od Djakovca ali ako je to trajna odluka ne treba cimati coveka mada ako se gasi forum kao da nikad nije ni postajao gubi se svaki smisao sutra i ovaj moze tako... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Kol`ko sam cuo, istek`o je hosting... Истекао ? Није могао да истекне када сајт постоји,да је истекао хостинг угасили би сајт. Pa, valjda smo zasluzili penziju. Nema smisla da ga ostavljamo kao kakvo siroce kad vec ne mozemo da brinemo o njemu... Па Рајо,само си ти заслужио пензију,ови други нису ни бринули о њему... Напустили су га неко пре мање,неко пре више времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Имам одличну вест. Чуо сам се са о. Ацом и договорили смо се да форум Верујем и даље постоји, сада у оквиру ЖРУ-а. Сада ћемо видети да ли ће да задржимо само писања или и чланство. То ће се видети. Ако постоји могућност да спојимо две базе (нашу и Верујем), онда ћем да формирамо јединствен форум, али то заиста не знам како би могло да се уради. У сваком случају, радимо на томе да све ово заживи што пре. C.A._R.I.A., Evgenik, antics and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Милане сећам се да си тамо давно поставио неки текст/одломак о онтологији од Зизијуласа, можеш ли и овде да поставиш, или да даш неки извор? Тренутно не могу да се сетим о ком тексту је реч. Полако, што се тиче тамошњих текстова најбоље је да то буде спојено са ,,поукама''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Имам одличну вест. Чуо сам се са о. Ацом и договорили смо се да форум Верујем и даље постоји, сада у оквиру ЖРУ-а. Сада ћемо видети да ли ће да задржимо само писања или и чланство. То ће се видети. Ако постоји могућност да спојимо две базе (нашу и Верујем), онда ћем да формирамо јединствен форум, али то заиста не знам како би могло да се уради. У сваком случају, радимо на томе да све ово заживи што пре. нема смисла задржавати чланство би било дупло у том случају нпр ја сам тамо имао ник Небојша а овде је већ био заузет настала би збрка општа. треба добро видети шта и како. у основи добра идеја. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Од спајања база неће бити ништа, то је огроман посао, и питање је како ће на крају да се заврши, а може да нанесе велике штете. Највероватније ћемо да подигнемо Верујем на сајт Поуке и да га затворимо, али уједно и да сачувамо све поруке. То је заправо најбитнија ствар. Евентуално да га мало графички опермимо. Иначе, пробали смо да спојимо базе, да најпре конвертујемо смф у ипборд, али то је посао од преко 10 дана целодневног рада и још се не зна шта ће на крају испасти. Поред тога могуће је да се и ЖРУ спуца и да настане потпуни хаос. Зато ће највероватније бити одрађена ова опција- Верујем ће се конзервирати са свим што има и графички уредити. nishizawa, Јанко, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 То је сасвим довољно. И да на њему ради претраживач. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 12, 2012 Пријави Подели Написано Мај 12, 2012 Да ли иде све по плану? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука