Jump to content

Sta je sa forumom Verujem.org

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da, jos nesto... Pozdrav svim nasim clanovima! Nadam se da vam necemo ostati u ruznom secanju. Cmok! x3

P.S. U subotu je moja kci Lana dobila brata Petra. :)

Подели на овим сајтовима

А зашто је угашен,шта је разлог гашења?

Pa, valjda smo zasluzili penziju. :) Nema smisla da ga ostavljamo kao kakvo siroce kad vec ne mozemo da brinemo o njemu...

Подели на овим сајтовима

Е, морам да кажем - штета. Стварно штета... Дивних је ствари тамо било...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Da, jos nesto... Pozdrav svim nasim clanovima! Nadam se da vam necemo ostati u ruznom secanju. Cmok! x3

P.S. U subotu je moja kci Lana dobila brata Petra. :)

Хвала на поздравима, али ћеш ваљда и ти, као сад, понекад доћи овде...

Какво ружно сећање, мој први форум, а прва љубав заборава нема :)

Честитамо на принови, догодине још једно... 301

И тако, сврати...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Forum je ugasen. Arhivu je sacuvao o.Aleksandar, pa ako nekome treba moze da mu se obrati. Mada, sumnjam da ce je dobiti. :)

Остао ми број о. Аце у старом телефону.

Ако ти није проблем дедер пошаљи ми на пп.

Нека је срећно рођење Петра!

Подели на овим сајтовима

ja imam e-mail od Djakovca ali ako je to trajna odluka ne treba cimati coveka mada ako se gasi forum kao da nikad nije ni postajao gubi se svaki smisao sutra i ovaj moze tako...

Подели на овим сајтовима

Kol`ko sam cuo, istek`o je hosting...

Истекао ? Није могао да истекне када сајт постоји,да је истекао хостинг угасили би сајт.

Pa, valjda smo zasluzili penziju. :) Nema smisla da ga ostavljamo kao kakvo siroce kad vec ne mozemo da brinemo o njemu...

Па Рајо,само си ти заслужио пензију,ови други нису ни бринули о њему... ;)

Напустили су га неко пре мање,неко пре више времена.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имам одличну вест.

Чуо сам се са о. Ацом и договорили смо се да форум Верујем и даље постоји, сада у оквиру ЖРУ-а.

Сада ћемо видети да ли ће да задржимо само писања или и чланство. То ће се видети. Ако постоји могућност да спојимо две базе (нашу и Верујем), онда ћем да формирамо јединствен форум, али то заиста не знам како би могло да се уради.

У сваком случају, радимо на томе да све ово заживи што пре.

Подели на овим сајтовима

Милане сећам се да си тамо давно поставио неки текст/одломак о онтологији од Зизијуласа, можеш ли и овде да поставиш, или да даш неки извор?

Тренутно не могу да се сетим о ком тексту је реч. Полако, што се тиче тамошњих текстова најбоље је да то буде спојено са ,,поукама''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Имам одличну вест.

Чуо сам се са о. Ацом и договорили смо се да форум Верујем и даље постоји, сада у оквиру ЖРУ-а.

Сада ћемо видети да ли ће да задржимо само писања или и чланство. То ће се видети. Ако постоји могућност да спојимо две базе (нашу и Верујем), онда ћем да формирамо јединствен форум, али то заиста не знам како би могло да се уради.

У сваком случају, радимо на томе да све ово заживи што пре.

нема смисла задржавати чланство би било дупло у том случају нпр ја сам тамо имао ник Небојша а овде је већ био заузет настала би збрка општа. треба добро видети шта и како. у основи добра идеја.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Од спајања база неће бити ништа, то је огроман посао, и питање је како ће на крају да се заврши, а може да нанесе велике штете. Највероватније ћемо да подигнемо Верујем на сајт Поуке и да га затворимо, али уједно и да сачувамо све поруке. То је заправо најбитнија ствар. Евентуално да га мало графички опермимо.

Иначе, пробали смо да спојимо базе, да најпре конвертујемо смф у ипборд, али то је посао од преко 10 дана целодневног рада и још се не зна шта ће на крају испасти. Поред тога могуће је да се и ЖРУ спуца и да настане потпуни хаос.

Зато ће највероватније бити одрађена ова опција- Верујем ће се конзервирати са свим што има и графички уредити.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...