Бели Раде Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Бојим се да ће нам ускоро јудео-масонски папски миротворци дерати кожу., па ћемо осетити сви који желимо да одржимо правослвље. Погледајте и овај срамни интервју патријарха Иријенја за ХРТ плус, а видели смо и снимке у којима Његова Светост пали свеће у синагоги, што је забрањено Апостолским каноном Правило 71Ако који Хришћанин принесе уље у светилиште незнабожачко, или у јудејску синагогу, или свеће пали кад су њихови празници, нека се одлучи. (Ап 7,64,70; Трул 11,94; Анкир 7,24; Антиох 1; Лаодик 29,37,38,39; Картаг 21) http://www.youtube.com/watch?v=g_eogzWYnS8 http://www.youtube.com/watch?v=qh8q79n29VE Jurodiv је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Погледајте и овај срамни интервју патријарха Иријенја за ХРТ плус ... Auuuu, vi takvog patrijarha imate, teško vama s njim takvim. A šta ćete sad s njim? Udarit na muke, na lomači spalit, poslat na Sibir ili šta? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Зајроне, с тобом сам већ имао говоранцију тако да ме се молим те обиђи јер нећу више да због тебе навлачим на себе грех, а не знам можда је то твој циљ. Нећемо га палити на ломачи, јер нисмо као твоји римљани који су Христа прво разапели и после оформили своју ,,цркву,,, а онда на ломачи палили све оне који су били протв ње него једноставно не следити пример таквог патријарха. Претпостављам да ниси ,,европски,, римокатолик, него покатоличени православац (читај Србин), ако не лично, онда од твог скоријег претка, јер у такву одбрану римокатолицизма и екуменизма стају највише они који су били православци и завидни су што више нису. Ако грешим исправи ме и опрости. не знам можда си Француз, Немац и сл. па ти је православље страно. И још једну ствар да ти кажем. У завичају мојих предака које су из Крајине прогнали управо ти покатоличени Срби који су да би се доказали, морали(желели) да чине најгнусније злочине од Другог светског рата до овог најскоријег, више нема среће. У некад српским селима, остало је старо и мало живље, које још живи у мржњи према Србима и причама из ратова који као да тамо још увек трају. Е видиш то је њихова највећа несрећа. То што никада неће моћи да превазиђу мржњу према онима који нису постали као они. И то што данас живе поред српских кућа или у њима и никад неће заборавити да су их Срби градили. Желели су чисту Хрватску, имају је. И? Јел им боље? Јел су сад чистији или прљавији? Сам донеси закључак. И сад пошто је иза свих њих стајао Рим (Ватикан) на челу са Папом који је благосиљао именом Христовим Степинца, Павелића и читаву гарнитуру злочинца, управо из тог разлога у православни Христијан никада, ни по коју цену, по цену живота свих нас Срба, не треба отворити врата Ватикану и папи кога сви тако жељно ишчекују, а то у Цркву улази управо преко патријарха и епископа, дакле са заједничарењем са њима. А ти размисли мало кога браниш и иза чијих и каквих идеја стојиш, ко су ти били преци, и под којим условима су примили латинску веру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Зајроне, с тобом сам већ имао говоранцију тако да ме се молим те обиђи јер нећу више да због тебе навлачим на себе грех, а не знам можда је то твој циљ. Šta si odmah opleo roman pisat, ja samo kažem da nisam znao da imate takvog patrijarha koji vas svuda sramoti kud god da dođe, prvi put to čujem od tebe a koliko sam dugo tu na forumu. Baš ste u problemu onda. Stvarno se čudim tome, meni je on izgledao sasvim ok i nisam primjetio da bi nekog on sramotio kao što ti kažeš da radi. Možda se ne razumijem dobro u te vaše pravoslavne stvari, može to bit i zato. Pa zašto onda ne napišete njemu ili ne otvorite takvu temu pa poraspravljate i ne rješite to zašto i kako vas on sramoti? Ovako mislim samo se trapite bezveze. Hajd objasni malo više u čemu vas on tako sramoti? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Прво, не чујеш то први пут на форуму и то врло добро знаш. Друго, рекох да нећу да расправљам са тобом, имеђу осталог јер у својим одговорима пишеш оно што теби одговара, а не оно што је тема и што поручује саговорник. Уосталом и сам кажеш да се можда не разумеш довољно у ,,те наше православне ствари" Треће, као да Патријарх не зна Апостол па морамо да му пишемо писмо. Тако да Четврто, желим ти свако добро од Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Прво, не чујеш то први пут на форуму и то врло добро знаш. Ne stvarno, od nikog još to na forumu nisam čuo. Maksimalno na You Tube i na Facebooku, tamo ima jedna takva stranica, ne mogu ti sad postavljat link, nešto o Istini kako je ta jedna, tako nešto otprilike. E tamo svašta pišu o Njegovoj Svetosti patrijarhu srpskom +Irineju i vrlo ružne slike postavljaju, ne samo o njemu već i o drugim vladikama i svašta se tamo o njima piše. No, to su sektaši nekakvi. Ali ovdje na forumu stvarno niko te takve stvari ne piše a ni ne postavlja ko oni što tamo to rade. Zato se tebi čudim, što tako pišeš kad nisi ti nikakav sektaš već pravoslavac. Samo oni pišu da se patrijarha srpskog +Irineja stide i takve te slične stvari, ne znam zašto bi ga se stidjet imao ti kad nisi uopšte sektaš kao oni. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Да... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Jeres etnofiletizma...nema ništa protiv nekog zdravog odnosa prema naciji ali ovo je već jeres... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 А која је јерес теби драга Бићанине? Којој припадаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 on ti je član sekte zazologa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А која је јерес теби драга Бићанине? Којој припадаш? ekumenistička,zato što je svejeres :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А која је јерес теби драга Бићанине? Којој припадаш? Beli Rade, ništa ti njemu ne vjeruj, možeš si mislit kakav je on kad su njega izbacili i banovali sa svih ekumenističkih foruma, ni oni nisu mogli s njim izdržat, zamisli to samo, jedino mjesto gdje ga još drže je ovdje, zato tu radi moderatora i admina. gringrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 А која је јерес теби драга Бићанине? Којој припадаш? Ah, što mene ne upita, odmah bih ti rekao. Svejedno ti to reknem - evo ova: https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%9E%D0%92%D0%90-%D0%A1%D0%95%D0%9A%D0%A2%D0%90-%D0%9F%D0%9E%D0%A3%D0%9A%D0%95-%D0%96%D0%A0%D0%A3/146539905368387?fref=ts čim sam vidio tamo sliku našeg emeritnog Pontifika odmah sam se poletio tamo uključit, to obavezno! zru Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука