Искушеник Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Markic jel znas ti sta je ikonostas??? I postavi fotografije spomenute crkve sa ikonostasom da resimo i tu dilemu ????? ?? ??? ???????? ? ??????????,? ?? ?? ????? ?????? ?????????. 0202_238 ???????? klapklap "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ???? ??? ?????? ?? ??? ????? ???????????? ?? ????????? ?????? ???? ?????? ?????????. ???? ?? ????, ???? ?? ???? ????? ?? ??? ????? ? ??? ???, ????????. A jel to znaci da ako tamo ne postoji da je ispravno da treba da se postoojeci skidaju?? I to za sta ti tvrdis da je ikonostas nema veze sa pamecu..ja ne vidim dveri...???A NJIH NEMA AKO NEMA IKONOSTASA... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Ако се иконостас током историје цркве нашао ту где јесте, значи да је његово постојање корисно дакако klapklap .Једино што треба разјаснити је да иконостас није Догма и да не треба питати, као на једном расколничком сајту , да ли је ова црква православна ако иконостас није постављен 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Markic jel znas ti sta je ikonostas??? I postavi fotografije spomenute crkve sa ikonostasom da resimo i tu dilemu ????? ?? ??? ???????? ? ??????????,? ?? ?? ????? ?????? ?????????. 0202_238 ???????? klapklap da Pero, vidim objasnio je da zapravo ni sam ne zna sta pise....jer i sam kaze da bi "bio ikonostas" fali poprecna greda,kao i dveri....sto ce reci da nije ikonostas...i ne moze da bude ikonostaas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ?? ?? ?? ??? ????? ??????????? ??? ????????? ???? ????????? 0202_238 ???? ?? ????????????,? ???? ?? ?? ?????, ?? ? ?????????? ? ????? ????? ?????????, ????????????? ????? ? ????? ??.?????? ??????? ???? ??????????!! ?????, ?? ????? ?????? ???????????.....? ?? ??? ??? 2000 ?????? ????....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 MARKO,HVALA.... 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 pitanje je glasilo"zasto je skinut ikonostas" kad je vec postojao?Radi cega i kome je smetao?? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 pa nije valjda duže = bolje... još nešto, crkva je uglavnom svoje dogme formulisala kao odgovor na jeresi i lažna u?enja a ne kao želju da nekog obaveže na poslušnost...ako ikonostas ni tada nije postao dogma zaista je iluzorno pri?ati o dužini tj. kolko je dugo on prisutan u crkvi ????, ??? ?? ??? ?????????? ???????, ???? ?? ?? ???????? ?? ??????? ????????????? ???????? ????? ?????? ??????, ?? ?? ??? ? 20. ???? ?????? ???? ???? ???????? ??????? ? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????.?????? ?? ???????? ??????? ? ????????? ?? ?????????????? ??????? ? ???????????, ??? ??????? ????????? ?? ????? ?? ??????. ?????? ???? ????? ????. ????? ?? ????? ?? ???????. 0202_238 ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 da Pero, vidim objasnio je da zapravo ni sam ne zna sta pise....jer i sam kaze da bi "bio ikonostas" fali poprecna greda,kao i dveri....sto ce reci da nije ikonostas...i ne moze da bude ikonostaas ????? ?? ??? ???? ???? ?? ????????? ? ?? ???? ???????????. ??? ??? ?? ?? ????? ?? ??? ???? ????????? ??? ???? ?????, ?? ??? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ???????, ? ?? ?? ???? ?????????!!!!!!? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???? ????????? ??? ???? ?????!!!!!? ?? ??? ????? ?? ??? ??? ? ????? ?? ???????? ?????, ???? ???? ??????????. ? ????? ???? ?????????? ??????? ??????????? ??????, ????? ???? ????????.? ????????????? ?????? ? ????? ????? ??????? ???????????? ????????? ? ????? ?? ????? ???????? ??? ????? ??? ?????? ?????!!!!! ????? ????, ???????? ? ????????? ????? ???? ??????? ?????????? ????????, ??? ? ????????? ??????, ??? ?? ???????????? ????????? ??????? ??????????? ? ????? ???? ???? ???? ?? ????? ??? ???? ??? ????????? ????????? ???? ????? ?????????. ?? ????????? ???????? ?? ????????? ??? ???????? ?????????? ?? ???? ?? ????? ?????????, ???? ?? ????????? ? ????????? ?? ????????, ??? ?? ????? ?????? ??? ?????. ???????? ? ????????? ?????, ??? ? ????????? ?????? ??? ???? ????? ?????? ????????. ? ?? ?? ???????? ??????? ??????? ? ????????? ????????? ?? ??????? ????????? ???????, ??? ?? ??? ????? ?? ????????? ?? ?? ???????? ???????? ?? ???????. ??? ??? ?????? ?? ???? ?? ???????? ??????????? ??? ??? ?????? ??. ????? ???? ??? ????? ? ??????????? ?????? ??????. ??? ??? ?? ??? ??? ?? ?????????? ???????? ???? ????????? ???????? ?? ????? ?????????? ??????? ???? ??????? ? ???? ?????????? ????, ? ???? ?? ???????? ?????? ???? ? ???? ????????, ?? ? ????? ????????? ?? ????? ?????????? ???????. ???? ????? ??? ????? ??????. ????? ?? ??? ????????? ??????????? ?????? ????, ???? ?? ??? ????? ?? ?? ?? ??? ??? ???????????? ????? ??????? ???? ????? ???????? ? ???? ?? ?????????? ??? ???? ????? ???. ??????? ???? ?? ? ?????????? ????????? ???????? ?? ?? ????? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ?????????? ????????, ?? ?????? ?? ??????????? ??????? - ??????? ??? ????????? ?????? (????? 7 ???? ?? ???? ?? ?? ????????? ? ?????? ????????),??? ?? ??? ???? ??? ?????? ???????? ???? ??????????? ?? ??? ? ?? ??????????? ??????????, ???? ?? ??????????? ? ????????.???? ?? ???? ??????? ???????? ?? ???????? ????????? ?? ????????? - ??????????? ??????, ???????? ?? ???????? ?????, ?????? ? ???? ????????? ????? ?????? ????????? ?????????, ??????? ?? ??????????? ? ??? ?????? ????????? ???? ?????? ?? ?????? ???????? ?? ????? ??????????? ... ??? ? ??? ??????? ?? ???????? ?? ????????. ????? ???? ????? ?? ???? ?? ?? ????????? ???? ???? ????? ????? ?????- ???????. ??? ?? ???? ????? ???? ??? ????? - ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 pitanje je glasilo"zasto je skinut ikonostas" kad je vec postojao?Radi cega i kome je smetao?? klapklap????? ?? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Хвала Марко за ове текстове. Паметном је доста да бар крене да размишља и да не буни народ против своје јерархије, против Епископа и свештеника. И немој да се нервираш. Они који читајку све ово на озбиљан начин виде Твоју намеру. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 @Markic Evo citiram te za "gredu" једино што овде фали јесте једна попречна бетонска греда на врху ових бетонских стубова, која се зове архитравJesi ti to napisao?Ja kazem da nema dveri, ne znam sta ti vidis i gde ti vidis dveri..verovatno smo mi svi u zabludi il si ti na nakom duhovnom nivou pa vidis i nevidljivi svet,nevidljivi ikonostas kao i dveri klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ????? ????? ?? ??? ????????. ???????? ?? ????? ?? ??? ????? ?? ???????? ? ?? ?? ???? ????? ?????? ????? ?????????, ?????? ???????? ? ??????????. ? ????? ?? ?? ????????. ??? ???? ??????? ??? ??? ?? ??????? ????? ???? ????? ??????. klapklap ?????? ?? ??? ?????! ????? ????? ???? ??????! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 @Markic Evo citiram te za "gredu" ?????? ??? ???? ???? ????? ????? ???????? ???????? ????? ?? ???? ???? ????????? ???????, ???? ?? ???? ????????Jesi ti to napisao?Ja kazem da nema dveri, ne znam sta ti vidis i gde ti vidis dveri..verovatno smo mi svi u zabludi il si ti na nakom duhovnom nivou pa vidis i nevidljivi svet,nevidljivi ikonostas kao i dveri klapklap klapklap ????? ?? ?? ????? ??? ???????? ???? ????, ??? ?????????, ??????? ? ?? ?? ??? ??? ??????? ?? ?????? ???????????, ?????? ?? ?? ? ????? ???????. ??????? ????? ???? ???? ??? ?? ???????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?? ??????? ???.???? ??? ?? ????? ?? ??????? ? ???????? ??????. ? ???? ??? ?? ??????? ?? ????? - ??? ?????? ????? ?? ?????? ?????? ??????? ?????. ?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ??????????? ????????? ??????????? ?????, ???? ?? ???????? ??? ? ??????? ?? ????? ??? ? ?? ????? ? ????? ?????. ??? ??? ??????? ???? ?? ???????? ???? ???? ??????? ?????. ??? ????????!!! ??? ???? ????? ??????, ??? ??????? ????? ? ????? ?? ?????????. ??? ???? ?? ?? ?? ??? ??????????? ?? ?? ???????? ???? ??????, ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?????. ??? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ??? ??? ???? ?????????? ????? ?????????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука