Jump to content

Шта за Вас представља Иконостас ?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Markic jel znas ti sta je ikonostas???

I postavi fotografije spomenute crkve sa ikonostasom da resimo i tu dilemu

????? ?? ??? ???????? ? ??????????,? ?? ?? ????? ?????? ?????????. 0202_238

????????  klapklap

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Одговори 165
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

???? ??? ?????? ?? ??? ????? ???????????? ?? ????????? ?????? ???? ?????? ?????????. ???? ?? ????, ???? ?? ???? ????? ?? ??? ????? ? ??? ???, ????????.

A jel to znaci da ako tamo ne postoji da je ispravno da treba da se postoojeci skidaju??

I to za sta ti tvrdis da je ikonostas nema veze sa pamecu..ja ne vidim dveri...???A NJIH NEMA AKO NEMA IKONOSTASA...

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ако се иконостас током историје цркве нашао ту где јесте, значи да је његово постојање корисно дакако  klapklap  .Једино што треба разјаснити је да иконостас није Догма и да не треба питати, као на једном расколничком сајту , да ли је ова црква православна ако иконостас није постављен  0202_238

Подели на овим сајтовима

Markic jel znas ti sta je ikonostas???

I postavi fotografije spomenute crkve sa ikonostasom da resimo i tu dilemu

????? ?? ??? ???????? ? ??????????,? ?? ?? ????? ?????? ?????????. 0202_238

????????  klapklap

da Pero, vidim  objasnio je da zapravo ni sam ne zna sta pise....jer i sam kaze da bi "bio ikonostas" fali poprecna greda,kao i dveri....sto ce reci da nije ikonostas...i ne moze da bude ikonostaas
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ?? ?? ??? ????? ??????????? ??? ????????? ???? ?????????  0202_238

???? ?? ????????????,? ???? ?? ?? ?????, ?? ? ?????????? ? ????? ????? ?????????, ????????????? ????? ? ????? ??.?????? ??????? ???? ??????????!! ?????, ?? ????? ?????? ???????????.....? ?? ??? ??? 2000 ?????? ????.......

Подели на овим сајтовима

pa nije valjda duže = bolje...

još nešto, crkva je uglavnom svoje dogme formulisala kao odgovor na jeresi i lažna u?enja a ne kao želju da nekog obaveže na poslušnost...ako ikonostas ni tada nije postao dogma zaista je iluzorno pri?ati o dužini tj. kolko je dugo on prisutan u crkvi

????, ??? ?? ??? ?????????? ???????, ???? ?? ?? ???????? ?? ??????? ????????????? ???????? ????? ?????? ??????, ?? ?? ??? ? 20. ???? ?????? ???? ???? ???????? ??????? ? ???????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????.

?????? ?? ???????? ??????? ? ????????? ?? ?????????????? ??????? ? ???????????, ??? ??????? ????????? ?? ????? ?? ??????.

?????? ???? ????? ????.  ????? ?? ????? ?? ???????. 0202_238

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

da Pero, vidim  objasnio je da zapravo ni sam ne zna sta pise....jer i sam kaze da bi "bio ikonostas" fali poprecna greda,kao i dveri....sto ce reci da nije ikonostas...i ne moze da bude ikonostaas

????? ?? ??? ???? ???? ?? ????????? ? ?? ???? ???????????. ??? ??? ?? ?? ????? ?? ??? ???? ????????? ??? ???? ?????, ?? ??? ???? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ???????, ? ?? ?? ???? ?????????!!!!!!? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???? ????????? ??? ???? ?????!!!!!? ?? ??? ????? ?? ??? ??? ? ????? ?? ???????? ?????, ???? ???? ??????????.

? ????? ???? ?????????? ??????? ??????????? ??????, ????? ???? ????????.? ????????????? ?????? ? ????? ????? ??????? ???????????? ????????? ? ????? ?? ????? ???????? ??? ????? ??? ?????? ?????!!!!! ????? ????, ???????? ? ????????? ????? ???? ??????? ?????????? ????????, ??? ? ????????? ??????, ??? ?? ???????????? ????????? ??????? ??????????? ? ????? ???? ???? ???? ?? ????? ??? ???? ??? ????????? ????????? ???? ????? ?????????. ?? ????????? ???????? ?? ????????? ??? ???????? ?????????? ?? ???? ?? ????? ?????????, ???? ?? ????????? ? ????????? ?? ????????, ??? ?? ????? ?????? ??? ?????.

???????? ? ????????? ?????, ??? ? ????????? ?????? ??? ???? ????? ?????? ????????. ? ?? ?? ???????? ??????? ??????? ? ????????? ????????? ?? ??????? ????????? ???????, ??? ?? ??? ????? ?? ????????? ?? ?? ???????? ???????? ?? ???????. ??? ??? ?????? ?? ???? ?? ???????? ??????????? ??? ??? ?????? ??. ????? ???? ??? ????? ? ??????????? ?????? ??????. ??? ??? ?? ??? ??? ?? ?????????? ???????? ???? ????????? ???????? ?? ????? ?????????? ??????? ???? ??????? ? ???? ?????????? ????, ? ???? ?? ???????? ?????? ???? ? ???? ????????, ?? ? ????? ????????? ?? ????? ?????????? ???????. ???? ????? ??? ????? ??????. ????? ?? ??? ????????? ??????????? ?????? ????, ???? ?? ??? ????? ?? ?? ?? ??? ??? ???????????? ????? ??????? ???? ????? ???????? ? ???? ?? ?????????? ??? ???? ????? ???. ??????? ???? ?? ? ?????????? ????????? ???????? ?? ?? ????? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ?????????? ????????, ?? ?????? ?? ??????????? ??????? - ??????? ??? ????????? ?????? (????? 7 ???? ?? ???? ?? ?? ????????? ? ?????? ????????),??? ?? ??? ???? ??? ?????? ???????? ???? ??????????? ?? ??? ? ?? ??????????? ??????????, ???? ?? ??????????? ? ????????.???? ?? ???? ??????? ???????? ?? ???????? ????????? ?? ????????? - ??????????? ??????, ???????? ?? ???????? ?????, ?????? ? ???? ????????? ????? ?????? ????????? ?????????, ??????? ?? ??????????? ? ??? ?????? ????????? ???? ?????? ?? ?????? ???????? ?? ????? ??????????? ... ??? ? ??? ??????? ?? ???????? ?? ????????.

????? ???? ????? ?? ???? ?? ?? ????????? ???? ???? ????? ????? ?????- ???????. ??? ?? ???? ????? ???? ??? ????? - ???????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хвала Марко за ове текстове. Паметном је доста да бар крене да размишља и да не буни народ против своје јерархије, против Епископа и свештеника. И немој да се нервираш. Они који читајку све ово на озбиљан начин виде Твоју намеру.  klapklap

Подели на овим сајтовима

@Markic

Evo citiram te za "gredu"

једино што овде фали јесте једна попречна бетонска греда на врху ових бетонских стубова, која се зове архитрав

Jesi ti to napisao?

Ja kazem da nema dveri, ne znam sta ti vidis i gde ti vidis dveri..verovatno smo mi svi u zabludi il si ti na nakom duhovnom nivou pa vidis i nevidljivi svet,nevidljivi ikonostas kao i dveri klapklap klapklap

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????? ????? ?? ??? ????????. ???????? ?? ????? ?? ??? ????? ?? ???????? ? ?? ?? ???? ????? ?????? ????? ?????????, ?????? ???????? ? ??????????. ? ????? ?? ?? ????????. ??? ???? ??????? ??? ??? ?? ??????? ????? ???? ????? ??????.   klapklap

?????? ?? ??? ?????!

????? ????? ???? ??????!

klapklap

Подели на овим сајтовима

@Markic

Evo citiram te za "gredu"

?????? ??? ???? ???? ????? ????? ???????? ???????? ????? ?? ???? ???? ????????? ???????, ???? ?? ???? ????????

Jesi ti to napisao?

Ja kazem da nema dveri, ne znam sta ti vidis i gde ti vidis dveri..verovatno smo mi svi u zabludi il si ti na nakom duhovnom nivou pa vidis i nevidljivi svet,nevidljivi ikonostas kao i dveri klapklap klapklap

????? ?? ?? ????? ??? ???????? ???? ????, ??? ?????????, ??????? ? ?? ?? ??? ??? ??????? ?? ?????? ???????????, ?????? ?? ?? ? ????? ???????. ??????? ????? ???? ???? ??? ?? ???????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?? ??????? ???.

???? ??? ?? ????? ?? ??????? ? ???????? ??????. ? ???? ??? ?? ??????? ?? ????? - ??? ?????? ????? ?? ??????  ?????? ??????? ?????.

?? ???? ????? ??? ?????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ??????????? ????????? ??????????? ?????, ???? ?? ???????? ??? ? ??????? ?? ????? ??? ? ?? ????? ? ????? ?????. ??? ??? ??????? ???? ?? ???????? ???? ???? ??????? ?????. ??? ????????!!! ??? ???? ????? ??????, ??? ??????? ????? ? ????? ?? ?????????. ??? ???? ?? ?? ?? ??? ??????????? ?? ?? ???????? ???? ??????, ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?? ?????. ??? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ??? ??? ???? ?????????? ????? ?????????? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...