R.Žiskar Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Jel zadevanje kubure stroga hriscanska obaveza? Можемо да кажемо да јесте јер се у уводном чланку помињу традиционалне вредности а не верске обавезе. Jel moze statistika?Koliko banaka je opljackano sa velom ili nikabom zene muslimanke,a koliko bez njih? Па видиш, ово је опет спиновање, јер је поента вица на скривању лица. Којим средством је мање важно. nedeljko, RYLAH and Teresa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Дакле, улазите у банку са велом преко лица...шта треба да ради обезбеђење банке? Радио сам у банци као радник обезбеђења тако да знам одговор : Закључавам банку и захтевам да сумњива особа обавезно скине вео са лица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Април 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Можемо да кажемо да јесте јер се у уводном чланку помињу традиционалне вредности а не верске обавезе. Па видиш, ово је опет спиновање, јер је поента вица на скривању лица. Којим средством је мање важно. Marama,veo,nikab je verska obaveza... Pa ti kazes da treba da se zabrani pokrivanje lica jer mogu tako da se plajckaju banke.... Ja te pitam koje to procenat od ukupnog procenta plajckanja banaka? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Када хришћанима у исламским земљама дозволе исказивање својих убјеђења и начина одијевања, нека то дозволе и муслиманима у Европи. Принцип реципроцитета! Поштено! Додуше, мислим да онда никада не би добили никакво право. Teresa and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Neka se prilagode kulturi i zakonima zemalja u kojima zive ili neka se vrate tamo odakle su dosli . R.Žiskar and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 28, 2012 Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Marama,veo,nikab je verska obaveza... Pa ti kazes da treba da se zabrani pokrivanje lica jer mogu tako da se plajckaju banke.... Ja te pitam koje to procenat od ukupnog procenta plajckanja banaka? Дакле, ако се уведе верска обавеза ношења кубуре за појасом онда немш ништа против? Ја говорим о принципу а ти си се ухватио за конкретан пример. Добро, да ли треба дозволити свим афричким племенима да практикују своју религију у европским земљама? Нечија религија захтева ритуално убијање животиња, на јавном месту, и то треба да буде верска слобода? Скоро је био случај ритуалног клања на спортском терену, то је у реду? Да ли нечије практиковање религије треба да омета све остале који ту религију не практикују? Видео си клип о молитви муслимана у Паризу? Да ли сви треба да стану пет пута дневно да би испоштовали нечије практиковање религије? Кад си у Риму, понашај се као римљанин... Teresa, nedeljko and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Април 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2012 Da,ako je nesto stroga verska obaveza....Sve dok to nekoga ne ugrozava...Gde su sloboda,pravda,jednakost,demokratija,....A kada si sa mafijasima,kako da se ponasas? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Da,ako je nesto stroga verska obaveza....Sve dok to nekoga ne ugrozava...Gde su sloboda,pravda,jednakost,demokratija,....A kada si sa mafijasima,kako da se ponasas? Posten covek nema sta da trazi sa mafijasima , evo ja za svojih 39 godina nikad nisam bio u drustvu mafijasa . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Sad mi drugar pričao,da je u Londonu gledao grupu muslimanki sa burkama dok jedu u meku,guraju sendvič ispod burke i tako jedu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Da,ako je nesto stroga verska obaveza....Sve dok to nekoga ne ugrozava...Gde su sloboda,pravda,jednakost,demokratija,....A kada si sa mafijasima,kako da se ponasas? Дакле, ако хришћанин у муслиманској земљи има верску обавезу да гради храмове, да редовно иде у цркву, да слави хришћанске празнике, то држава треба да му омогући? Колико муслиманских земаља поштује то право? RYLAH and Mono је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:377693-Iran-Masovno-hapsenje-zena Ево, једна занимљива вијест...повод за размишљање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Април 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Дакле, ако хришћанин у муслиманској земљи има верску обавезу да гради храмове, да редовно иде у цркву, да слави хришћанске празнике, то држава треба да му омогући? Колико муслиманских земаља поштује то право? Naravno!Crkava ima u Iranu,Siriji,Libanu,Egiptu,Emiratima,Kataru,Bosni,Albaniji,....nema crkava u Saudijskoj Arabiji zato sto tamo nema hriscana,kao sto nema dzamija u Vatikanu i na Svetoj Gori,ali ih nema dovoljno ni u Beogradu.Ima ova jedna za ukras.Nema dzamija u Loznici,Boru,Kragujevcu,Kraljevu,... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука