Jump to content

Волите ли животиње?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Гости
Guest Светлана

pogledao sam klip 0205_whistling

al kavez je kavez, makar i zlatan ...

??????? ??? ????? ?? ??-? ????? ???????????? ? ???? ?? ????? ????? ???????? ????? ?? ??????? ??????. ??? ?? ?????????? ??? ?? ?? ?????, ???? ?? ? ?????? ? ???.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Ja ih mnogo volim.Hvala Bogu,imamo veliku kucu i dvoriste.I sada imamo jednu malu macu.

U jednom periodu mog zivota smo simultano drzali psa,macku,hrcka,ribice i ogromnu kornjacu.

Dosad smo ukupno imali,za moga zivota,4 psa,tri puta razne ribice,hrcka,kornjacu,dva zeca,a ovo nam je treca macka.

Ja sam na studijama pet godina imala papagaja.Zvala se Iva.I bila sam medju studentima poznata po njoj.

Подели на овим сајтовима

Имала сам и куце и маце...Углавном скупљено са улице.

У сам улаз зграде, већ две године настанила се једна маца, у ствари мачор. Питом скроз. Са свима се мази, сви га хране, ма душа једна. Нема шансе да прођем поред њега а да га не измазим, и не донесем неку клопу. Пре две вечери, на прагу стана затекла сам га како спава. Ја живим на 9-том спрату. Помислила сам да су га деца донела и оставила у ходнику. Наравно, нахранила сам га, напојила, поиграли смо се сви са њим и потом пешке, низ степенице сиђемо заједно у приземље. Сутрадан ујутру, када сам отворила врата, он је поново био на прагу... Чекао је доручак,хехехе. Укапирам да се и први и други пут попео сам. Како је знао да поново дође до мојих вратију? Како је знао где је 9-ти спрат?!

Чудо једно.... Већ два дана размишљам о њему....

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nama je prva macka sama dosla na prag.Bila je mala i slatka.Isto tako,dok sam stanovala u jednoj kuci u Kg,u dvoriste mi dosla dva psa,lutalice.

Ja ih hranila.Oni stalno tu bili,i cak povremeno isli sa mnom do prodavnice,fakulteta,etc.I odu i prosetaju i vrate se.A dvoriste bilo ogradjeno,ali neka losa ograda.Zivotinje imaju perfektan insinct,kad su u pitanju ljudi.Umeju da procene coveka u startu.

Pieta,dosao je kod tebe,jer oseca da si ti dobar covek.

Подели на овим сајтовима

ja imam macku Cicka  crvenilo

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...