Jump to content

Волите ли животиње?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Монах и вук имају посебну тему овде.

Ја имам новог љубимца -

корњачу коју су ударила кола и има напукнут оклоп итд.

Лечимо је студенти ветерине и ја :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Нисам ја овде модератор па немам дозволу да скидам постове

иначе бих. Светлана је модератор.

Ваљда ће видети ове поруке.

Мада није толикоо ни важно, нека стоји.

А и ја бих волела да будем модератор код животиња :-)

Мноого их волим.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

Šape da poližeš!

Svaka kesica sadrži hranljiv, ukusan i svež obrok

Kako da zadovoljite svoju izbirljivu prijateljicu?

Zna se da su mačke izbirljive. One jedu samo onoliko koliko im treba i žele ukuse koji im se sviđaju... A kako možemo biti sigurni da svojoj mijaukalici dajemo hranu šape da poližeš? I to svaki put? Whiskas® hrana u kesicama pruža sve to, čak i više: ne samo da će vaša mačka uvek dobiti svež i ukusan obrok nego i sve potrebne hranljive sastojke.

Ishrana je važna

Mačke imaju drugačije prehrambene navike od nas i hrana koju mi jedemo mačkama zapravo može da bude štetna.

Domaćim mačkama treba prava količina svih hranljivih sastojaka. U suprotnom će se prejedati istom hranom dok god ne dobiju dovoljno određenih hranljivih sastojaka koji im nedostaju.

Loša hrana

Neke sastojke hrane mačke ne mogu da svare i zbog toga jedu manje nego što im je zapravo potrebno za pravilnu ishranu. U tom slučaju hrana je neiskorišćena i samo prođe kroz mačkin organizam.

Dobra hrana

Što se tiče ishrane dobro je slediti instinkt mačke. Whiskas® razume mačju prirodu i pažljivo bira sve sastojke kako bi mačkama pružio sve potrebne vitamine, minerale i ostale hranljive sastojke. Whiskas® osigurava da vaša mačka ima pravilnu i celovitu, ali istovremeno i ukusnu ishranu. Zbog toga bi mačke kupovale Whiskas®. Svaki dan.

Kesica je uvek sveža

Mačke imaju vrlo osetljivo čulo mirisa i ne uživaju u hrani ako ona nije sveža. Whiskas® hrana u kesicama zagarantovano je sveža pri svakom obroku, a budući da je u pravoj količini mačka će sve pojesti i ništa nećete morati da bacite.

Mnoštvo ukusa i tekstura

Whiskas® hrana u kesicama prava je poslastica za vašu mačku, a uz to i svaki obrok može da bude drugačiji.

Možda ćete svojoj mački hteti da poslužite ukusan obrok iz kesice za doručak, a neki drugi ukus za večeru. A tokom dana u posudicu joj stavite malo suve hrane Whiskas® za još raznovrsniju ishranu.

Sa toliko različitih ukusa šape da poližeš i tekstura između kojih možete da birate vaša mačka će sigurno pronaći ukus koji će joj se svideti.

Ukusi u kesicama od 100 g

S govedinom

Govedina mekano skuvana u sosu od paradajza.

S piletinom

Mekana piletina u želatinu.

S lososom

Kvalitetno meso lososa u sosu.

S jagnjetinom i šargarepom

Sa šargarepom, blago začinjena provansalskim začinskim biljem.

S pačjim mesom i graškom

Pačje meso sa slasnim graškom.

Junior

2 ukusna recepta posebno namenjena potrebama mačića u razvoju: s jagnjetinom i živinom.

Kombinacija različitih ukusa u multi pakovanju

Tamno meso

Kombinacija tradicionalnih jela s različitim vrstama tamnog mesa u ukusnim sosovima dostupna je u pakovanjima od 4 i 12 kesica.

Preporuke za pravilnu ishranu

Whiskas® preporučuje da odrasloj mački (težine cca. 4 kg) koja je umereno aktivna poslužite 4 kesice dnevno.

Preporučene količine pri kombinovanju sa suvom hranom navedene su u donjoj tablici.

Nivo aktivnosti mačke

Kombinacija hrane (kesica + suva hrana)

Umereno aktivna

2 kesice + 40 g – 65 g

Neaktivna

2 kesice + 15 g – 40 g

Skotna

2 kesice + 70 g – 120 g

Doji

2 kesice + najmanje 235 g

Neka vašoj mački uvek bude dostupna posuda sveže vode.

Mačke bi kupovale Whiskas. Svaki dan.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

Whiskas® Junior

Hrana za mačiće pružiće Vašem malom prijatelju sve hranjive sastojke koji su mu potrebni za pravilan razvoj.

Whiskas® Junior hrana u kesici

Profinjena gozba sa komadima mesa u ukusnom sosu.

Whiskas® Junior različiti ukusi u kesicama (100 g)

- sa piletinom

- multi-pakovanje, 4 ukusa

* sa piletinom

* sa jagnjetinom

* sa zečetinom

* sa pačetinom

Whiskas® Junior suva hrana

Odličan sastav suve hrane koja sadrži piletinu i hrskave brikete sa mlečnim punjenjem i Zalogajčići su napravljeni posebno za male zubiće i sa svojim mlečnim punjenjem potpuno su neodoljivi za Vaše mače.

Whiskas® Junior izbor suve hrane (količina: 300 g / 14 kg)

* sa piletinom

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mog psa Dzesija na prvom mestu po ljubavi, pa onda moju macu, i onda sve ostale...

Pazite sta sam uradila kao mala:

Ide auto sa jedne str. a prelazi ulicu neka kuca koja je ocekivala mlade i sada je vidim da je auto da je udari i istrcim na sred ulice i kuca pobegne a mene zamalo da udari taj covek...  1405_love  1405_love  1405_love  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0118_bleh.gif

Подели на овим сајтовима

1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> naravno da volim ovo su moja blaga...

Постављена слика

Adol

Постављена слика

Chupka

Постављена слика

Eta

Постављена слика

Adol and meee

Постављена слика

Kreg,Log i Sud

Постављена слика

to su moji najmladji..trenutno,jos imam Argentinsku dogu staru tri god,Mamu Haski od ovo troje malisana i jednu Starku 1405_love

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

ovo je moja Starka,priprema se za kasting American Next Top Model  0104_cheesy to je ta machka  1405_love

Постављена слика

i njen neprijatelj  0104_cheesy moje tvrdoglavo,zove se Bruno,star je 5god i ime je dobio po nekom Bruni iz "Kralja stocara" koga se vise i ne sjecam  1405_love

Постављена слика

oke moje zelene  :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...