Милица Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 где нађе овај снимак, језиво је!!! какав крволок... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ма дај, па нису све животиње биљоједи сасвим је нормално да се хране 0110_hahaha ниси ми јасна, рецимо мачке могу да једу мишеве, чак и да се играју са својом храном пре самог убиства, а орао је крволок girl_smiley некако ја не видим предаторе као негативне животиње, већ само животиње, свако је предатор у свом ланцу исхране, чак и неке биљке већа риба једе мању рибу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ок... предатор и плен - стара прича. али... овај снимак подсећа на Анимал планет и њихове емисије у којима се ради о тим изједањима, клањима и слично... Ипак, животиња убија само кад је гладна, а не из задовољства... мада, у сваком случају, сваки чин убиства изгледа ужасно... и разжалости ме. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 могуће, видиш ја енимл пленет не гледам што ме љути што се бацају онолике паре на ветеринарске операционе сале за тамо неке коње тркачке, а људи гладују и не могу да се лече. видим, мала си порасла од туге https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Smestio sam se u jednom šumadijskom selu. Svaki dan sam hranio kušiće što su vijali po sokacima. Kako sam se teško razboleo ima 7 dana da sam u jednoj ustanovi na lečenju, danas mi javlja čovek iz sela da je došao neki lovac i pobio kučiće. Tuga mi i nemogu da poverujem da ima takvih zlikovca . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Smestio sam se u jednom šumadijskom selu. Svaki dan sam hranio kuši?e što su vijali po sokacima. Kako sam se teško razboleo ima 7 dana da sam u jednoj ustanovi na le?enju, danas mi javlja ?ovek iz sela da je došao neki lovac i pobio ku?i?e. Tuga mi i nemogu da poverujem da ima takvih zlikovca . ??????? ?? ??????,???? ?? ?? ?? ???????????.????? ??? ????? ?????? ???? ?? ??? ?????????? ????? ?? ?????,??????? ???? ?? ???? ?????? ? ???? ????????. ??? ??? ???????? ???? ?????? ????? ??????? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ?????.?????? ????? ? ????? ?????,????? ?? ??? ??? ?? ???????. ???? ???? ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ???? ?????,????? ??. idea.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 Ја толико волим животиње,да их за време поста,уопште не једем... bleh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 ?? ?????? ????? ????????,?? ?? ?? ????? ?????,?????? ?? ?????... bleh eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Smestio sam se u jednom šumadijskom selu. Svaki dan sam hranio kuši?e što su vijali po sokacima. Kako sam se teško razboleo ima 7 dana da sam u jednoj ustanovi na le?enju, danas mi javlja ?ovek iz sela da je došao neki lovac i pobio ku?i?e. Tuga mi i nemogu da poverujem da ima takvih zlikovca . E moj drugar... ja sam imala bolesnog komsiju.... pa mi je objesio psa jednog jutra... na sljivu... al me je to tada slomilo... al zato sada me ?i?a zaobilazi.... 0203_cool nemam više jednog psa! sad ih imam mnogo.... i nije im baš drag... zaista ima ljudi.. da se pitaš po ?emu su to ljudi kad im djela vidiš.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 E moj drugar... ja sam imala bolesnog komsiju.... pa mi je objesio psa jednog jutra... na sljivu... ?????? ??????. joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 E moj drugar... ja sam imala bolesnog komsiju.... pa mi je objesio psa jednog jutra... na sljivu... ?????? ??????. 0212_rolleyes 0110_hahaha 0110_hahaha kazem ti ja... zamisli manijaka.... taj ti vazda sa puskom sheta, kod mene sve napuklo 0205_whistling "Dje ti crna Aleksandra zivis" 0205_whistling Bosna :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Smestio sam se u jednom šumadijskom selu. Svaki dan sam hranio kuši?e što su vijali po sokacima. Kako sam se teško razboleo ima 7 dana da sam u jednoj ustanovi na le?enju, danas mi javlja ?ovek iz sela da je došao neki lovac i pobio ku?i?e. Tuga mi i nemogu da poverujem da ima takvih zlikovca dada. o breeee ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Мој Бруно маше!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 jaoo lepotaaan!!! 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 jaoo lepotaaan!!! 0442_feel ????? ???? ???? 0104_cheesy ??? ???????!!! "?? ?? ????" 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука