Милица Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ако ти треба нека живуљка, могу да те упутим где да је лако нађеш :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ??? ?? ????? ???? ???????, ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ?? ???? ????? :-) ??? ?? ????? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Милице види ово малешно што је слатко dada види јој главе само ... мрваћ!!!! лијепа је јел да? ја би је чешкала, и њушкала... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ??? ?? ????? ???? ???????, ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ?? ???? ????? :-) ??? ?? ????? ?????????? ??? ?? ?? ??????? :-))) ?? ????????? ??... ??? ?? ?? ?????, ???? ? ????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?????? ???? ??? ??????? ??? ?? ?????? dada ???? ??? ????? ???? ... ?????!!!! ?????? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ???????, ? ???????... dada ?????? ??, ?????? ?????????? ???? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ??? ?? ????? ???? ???????, ???? ?? ?? ?????? ??? ?? ?? ???? ????? :-) ??? ?? ????? ?????????? ??? ?? ?? ??????? :-))) ?? ????????? ??... ??? ?? ?? ?????, ???? ? ????. ????.. ?? ???? ?? ?? ???????.... ???????? ??? ?? ??????? ?? ????.. ?????? ???????... ???? ?? ??? ?????? ?????? ????? ???? ??? ??????... dada ? ???? ?? ??????... dada ????? ????????? "??????? ??? ????? ???? ???? ?????? ? ??? ???? ????" "?? ?? ?? ????" "??? ??????" "??? ?? ????" ????????? ??.... ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ???????? crvenilo crvenilo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif 0110_hahaha 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif ???? ?? ?? ???????? ??? ??? ??????? ???? ???????? ?????? ? ??????? ?? ?????? ??????... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif ? ???? ?? ???? ??? ?????? ??????.... ??? ?? ????? 0104_cheesy ?? ?? ?? ? ???? ???????? ? ?????.. ??? ??? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ???? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ?????? ???? ??? ??????? ??? ?? ?????? dada ???? ??? ????? ???? ... ?????!!!! ?????? ?? ??? ??? ?? ?? ?? ???????, ? ???????... dada ?????? ??, ?????? ?????????? ???? ?????????? ???? :smiley: :smiley: ??? ?? ?????.. ?? ????? ????? ?? ?? ?????... ??????? , ?????? ???? ???????? ?? ???? ??????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 е ти си лик :-) јадне жабице ахахаххахах :-) а коњићи... шта ће... бар огрлица а... ди теби да нађем гмизавца, јел беше ниси купила чизме ове године 319.gif 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ? ?? ?? ??? :-) ????? ?????? ??????????? :-) ? ??????... ??? ??... ??? ??????? ?... ?? ???? ?? ????? ????????, ??? ???? ???? ?????? ????? ??? ?????? 319.gif 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 па заборавила crvenilo лијепа огрлица испала баш 319.gif имам пар, даћу ти једног https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> а ђе гуштера за чизму Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ne znam kako bi je doneo u Šabac? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ne znam kako bi je doneo u Šabac? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 ја, оћу ја!!! јао види ово! еј ено мене! ма ја хоћу први 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Ne znam kako bi je doneo u Šabac? ???? ?? ??????? :-) ??? ?????????? ??? ???????? ????????, ???? ?? ?????. ?????? ???? ?? ???????? ??????? ??????? ????????????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 величанствена птица - златни орао: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука