Jump to content

Волите ли животиње?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Normalno da ih teba maziti, ali posle toga ne treba te prljave ruke stavljati u usta :DMislim da sam vec rekao da kada bih imao kucu napravio bih zoo vrt, od pasa, kokoshi, machaka i misheva :)Ali u svom stanu nikada ne bih drzao psa, jer em shto je velika obaveza em su u zatvoru  :cheesy2:

Ti nikada nisi imao zivotinje? Psa,na primer.Da jesi, znao bi da su psi u stanovima mnogo srecniji nego psi u avlijamagde stalno vide neke ograde oko sebe,nikada nemaju sanse da njushkajui sretnu druge pse.Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.
u stanu nikad. niti cu ga drzati.Pazi kod babe i dede na selu sam imao dosta pasa, i svi su bili sretni i zadovoljni.Njih nekoliko koji s medjusobno vole, ja dodjem oni svi na mene,. onda izadjemo na ulicu pa tamo sretnemo nekog.A ine ograde, shta da ti kazem uvek su umesto ograda videli rupe, pa mi se kuja stalno vracala sa stomakom  :Di nisam je sterilisao, mada su se drugi ljudi pobrinuli za to. Ot6rovana je u nekoliko navrata, ali jednom je morala da ode..Shta je tri sata za psa da izadje napolje?Pas je stvoren da zivi na otvorenom, ne u kavezu(stan), ili boksu. Ima slobodu da radi shta hoce, obavlja fizioloshke potrebe kada hoce, a ne da se usteze. Pobgne na ulicu juri guske, patke, kokoshi, curke, ima vremena da se voli pravi potomke :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.

????? ????? ??????? ? ?? ??.???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????, ??? ?? ????? ??? ?????,??? ?? ??????????? ? ????? ? ?????...???? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ???? ????? ??? ?? ??? ??????,?? ????? ? ?? ???? ???? ??????  :cheesy2:

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

osetih se malo povredjen, pa reko da resimo to javno kako je i pocelo. :D

slazem se da nemamo sukob a drago mi je na kraju da se razumemo i da nema ljutnje  :cheesy2:

??????? ?? ????!

??????!

???, ???, ???,

???? ???? ????!!!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

osetih se malo povredjen, pa reko da resimo to javno kako je i pocelo. :)

slazem se da nemamo sukob a drago mi je na kraju da se razumemo i da nema ljutnje  confused

??????? ?? ????!

??????!

???, ???, ???,

???? ???? ????!!!

evo mali prstic :)

Hristos posredi nas !  :)

Подели на овим сајтовима

Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.

????? ????? ??????? ? ?? ??.???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????, ??? ?? ????? ??? ?????,??? ?? ??????????? ? ????? ? ?????...???? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ???? ????? ??? ?? ??? ??????,?? ????? ? ?? ???? ???? ??????  confused
Za psa treba imati puno vremena. Ja sam se i odlucila da imam psa tek kada sam pocelada radim kao freelancer , sto ce reci od kuce. Ne,ne zivim u Beogradu ( ma ne zivim ni u Srbiji).Veruj mi, da zivim u Beogradu, a narocito ako bi to bio shiri centar, nikada ne bih uzela psa.Nehumano je to. I za pse, i za vlasnike, ali i za prolaznike i sustanare.Igraj se s njim :) To je njima , kao i deci,najvaznije.Inache on ide svuda sa  mnom.Kod prijatelja, na putovanja,u restoran,letovanja,uvek je sa mnom.
Подели на овим сајтовима

Igraj se s njim :P To je njima , kao i deci,najvaznije.Inache on ide svuda sa  mnom.Kod prijatelja, na putovanja,u restoran,letovanja,uvek je sa mnom.

???????! ? ?????? ?? ? ?????? ?? ? ??????...???? ?? ?? ???? ???? ? ????  ;)??? ??? ?????? ????? ? ?? ? ????? :-)? ??? ?? ???? :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Нико није то оспорио,

међутим довољно је зачуђујуће да јој се уопште радује

и то на такав начин,

дивља и то малтретирана животиња!

Па и ове наше домаће намучене животиње знају да беже од људи...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

ne sumnjam da je lav zahvalan i da voli svog gospodara, samo imam sumnju gde je granica izmedju "coveka" i "hrane" u smislu "divlje" i "pitome" zivotinje, posto mislim da nije zaboravio ukus mesa a ni maltretiranje kad bi ponovo video krvnika. ne sumnjam da je potrebna izuzetan napor da se zivotinja opet upitomi, i da moze da prenebregne prethodno maltretiranje na ovaj lep nacin :)

znam jednog malog psa, koji je maltretiran na ulici, a onda uzet u okrilje voljenog doma, nikad se jadno nije bas oporavilo, uvek se malo strecne kad vidi zatvorenu saku.

verujem da taj lav verovatno nikad nije video divljinu, sem u ranoj mladosti, dok nije odvojen od majke.

a ako se dobro secam, zivotinja prihvata coveka (u ovom slucaju dresera iz cirkusa) kao surogat "majku" i uvek pokusava da ga/je izdominira, posto mu je to u prirodi, obzirom da je muzjak, a pogotovo lav, kao drustvena zivotinja i glava copora.

pogotovo sto ovaj lav zna da je ovo zena, gde mu ona ne predstavlja pretnju na taj nacin.

nisam bas sveti Serafim Sarovski pa da mogu da se druzim sa medvedima, lavovima i ostalim "divljim" zivotinjama bez straha, pa mozda zbog toga razmisljam na ovaj nacin :) zato mi je i fascinantan otac Amvrosije koji zivi sa vukom :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...