Vizantiona Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 13. prase!!! klapklap klapklap crvenilo Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 13. prase!!! klapklap klapklap crvenilo Cica Gica?? pa dobro mislim da je ne bih drzala u kuci bas :smiley: ali Cica nije uopste lijepa kao Ime... pda 0202_238 Cica Gica, pivo 0442_feel 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif srcee al sam se nasmijala 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 sada cu da kazem svojima " e kad ona moze svinju i ja mogu lane " klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 mada moje "prase" ima dozvolu, ali vec razmisljam sta bi to sledece mogla udomiti klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 uzgred, jutros smo isli na selo klapklap i moja princeza je posla sa nama, i jedna baka nam je dala flasicu koju ona koristi za malenu jagnjad klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 хехе личи на једну моју сестру кад је била мала клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Ovo je Ime ostao je bez mame, i jedan deda mi ga je poklonio :smiley: bice sa mnom ove zime, malo cemo imati problema dok se Ime navikne.. a u aprilu.. kad ojaca i prodje hladno vrijeme vracam ga proplancima i sumama :smiley: pozdravlja vas sve Ime 0205_whistling (malo je uplasen, ali danas smo se cak i poigrali malo) ??????????? ???? ??????????!!! ??? ?? ????? :-) ? ? ????? ?? ?? ?????? "??????"? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 па дођи код мене Милице 0202_238 сада је прешао на село, горе је тишина и мање је буке... имамо велику стару кућу, па смо оградили један дио веранде, кад ојача мислим да ће моћи бити у штали са коњима... за сада се игра са мном, пије на флашицу има своју жуту декицу .. crvenilo чак смо и један цртић одгледали 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy тј. Име је гледао само слике dada (п.с псима је јако чудно, и збијају шале са њим 0104_cheesy ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 Еј па ја не знам где си ти :-) 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 ?? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?? :-) https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' /> u Visegradu Ime je u Dobrunu.. volis tulumbe? napravicu ti deset stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Јоој како би то било лепо! ЕХ, да ли волим тулумбе, ма све волим да једем :-) За разлику од Шврће који се нећка, осим ако нађе нешто код контејнера 8084.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='8084.gif' /> Узгред, одличан ти је интервју са Асимом Сарваном. Човек причљив, па му није требало много питања :-) Одушевио ме је. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 ???? ???? ?? ?? ???? ????! ??, ?? ?? ????? ???????, ?? ??? ????? ?? ????? :-) ?? ??????? ?? ????? ???? ?? ?????, ???? ??? ???? ????? ??? ?????????? 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> ??????, ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????? ????????. ????? ???????, ?? ?? ???? ??????? ????? ?????? :-) ???????? ?? ??. ha, zaista rijetko divan covjek... a sto se Svrce tice imam i ja jednu sto se necka, ali zato sto hoce paznje https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif pa cudo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Uh, obožavam životinje! Pse, mačke, papagaje, ma ne mogu da nabrojim... Već šest meseci imam papagaja Miću (rozenkolins je u pitanju) i uživam da se zezam s njim. Imam i jednu ribicu japanku koju zovem Milica po mojoj pok. baki (nemojte da se smejete!) crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 Чекамо слике :-) Шврћа је лик, воли да се вози на сувозачком седишту а седне као човек, скроз се прилепи уз наслон. И гура шапицом, тражи да се мази Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Животиње не да волим већ их просто обожавам.Највише мачке а наравно и кучиће.Мада више немам куче јер је угинуло пре 2 године од старости,а и мачака сам имао неколико,ја волим и кучиће које срећем на улици а такође и мачке.Они ме једноставно испуњавају када их видим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука