vinston Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Normalno da ih teba maziti, ali posle toga ne treba te prljave ruke stavljati u usta :DMislim da sam vec rekao da kada bih imao kucu napravio bih zoo vrt, od pasa, kokoshi, machaka i misheva :)Ali u svom stanu nikada ne bih drzao psa, jer em shto je velika obaveza em su u zatvoru :cheesy2:Ti nikada nisi imao zivotinje? Psa,na primer.Da jesi, znao bi da su psi u stanovima mnogo srecniji nego psi u avlijamagde stalno vide neke ograde oko sebe,nikada nemaju sanse da njushkajui sretnu druge pse.Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.u stanu nikad. niti cu ga drzati.Pazi kod babe i dede na selu sam imao dosta pasa, i svi su bili sretni i zadovoljni.Njih nekoliko koji s medjusobno vole, ja dodjem oni svi na mene,. onda izadjemo na ulicu pa tamo sretnemo nekog.A ine ograde, shta da ti kazem uvek su umesto ograda videli rupe, pa mi se kuja stalno vracala sa stomakom :Di nisam je sterilisao, mada su se drugi ljudi pobrinuli za to. Ot6rovana je u nekoliko navrata, ali jednom je morala da ode..Shta je tri sata za psa da izadje napolje?Pas je stvoren da zivi na otvorenom, ne u kavezu(stan), ili boksu. Ima slobodu da radi shta hoce, obavlja fizioloshke potrebe kada hoce, a ne da se usteze. Pobgne na ulicu juri guske, patke, kokoshi, curke, ima vremena da se voli pravi potomke Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Nemacki vucjak ima svoj lobi i nemoguce je bilo sta preduzeti protiv njega.?????? ??????? ??????? ????? ?? ??? ?? ???????? ??????????, ????? ?? ????, ???????? ? ?????. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.????? ????? ??????? ? ?? ??.???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????, ??? ?? ????? ??? ?????,??? ?? ??????????? ? ????? ? ?????...???? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ???? ????? ??? ?? ??? ??????,?? ????? ? ?? ???? ???? ?????? :cheesy2: Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 osetih se malo povredjen, pa reko da resimo to javno kako je i pocelo. slazem se da nemamo sukob a drago mi je na kraju da se razumemo i da nema ljutnje :cheesy2: ??????? ?? ????! ??????! ???, ???, ???, ???? ???? ????!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 osetih se malo povredjen, pa reko da resimo to javno kako je i pocelo. slazem se da nemamo sukob a drago mi je na kraju da se razumemo i da nema ljutnje confused ??????? ?? ????! ??????! ???, ???, ???, ???? ???? ????!!! evo mali prstic Hristos posredi nas ! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Ja imam psa u stanu i sa njim sam najmanje 3 sata dnevno napolju (shume,jogging,neki kuceci sport i tako).Ne znash da li je lepshe za njega ii za mene.I on i ja tako negujemo nashe socijalnekontakte.????? ????? ??????? ? ?? ??.???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????, ??? ?? ????? ??? ?????,??? ?? ??????????? ? ????? ? ?????...???? ?? ?? ????????, ?? ?? ???? ???? ????? ??? ?? ??? ??????,?? ????? ? ?? ???? ???? ?????? confusedZa psa treba imati puno vremena. Ja sam se i odlucila da imam psa tek kada sam pocelada radim kao freelancer , sto ce reci od kuce. Ne,ne zivim u Beogradu ( ma ne zivim ni u Srbiji).Veruj mi, da zivim u Beogradu, a narocito ako bi to bio shiri centar, nikada ne bih uzela psa.Nehumano je to. I za pse, i za vlasnike, ali i za prolaznike i sustanare.Igraj se s njim To je njima , kao i deci,najvaznije.Inache on ide svuda sa mnom.Kod prijatelja, na putovanja,u restoran,letovanja,uvek je sa mnom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 evo mali prstic :PHristos posredi nas ! ? ???? ? ?????! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 15, 2009 Пријави Подели Написано Јун 15, 2009 Igraj se s njim :P To je njima , kao i deci,najvaznije.Inache on ide svuda sa mnom.Kod prijatelja, na putovanja,u restoran,letovanja,uvek je sa mnom.???????! ? ?????? ?? ? ?????? ?? ? ??????...???? ?? ?? ???? ???? ? ???? ??? ??? ?????? ????? ? ?? ? ????? :-)? ??? ?? ???? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2009 Захвалност лава спашеног од малтретирања у циркусу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Стварно је amazing! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 ne bi ti se ja igrao bez resetaka izmedju :cheesy2: jel to on i dalje dresiran ili se ovo moze protumaciti kao ljubav i zahvalnost ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 ne bi ti se ja igrao bez resetaka izmedju :cheesy2:jel to on i dalje dresiran ili se ovo moze protumaciti kao ljubav i zahvalnost ...?? ??, ??? ?? ?? ??????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 pogledao sam klip :cheesy2: al kavez je kavez, makar i zlatan ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Нико није то оспорио, међутим довољно је зачуђујуће да јој се уопште радује и то на такав начин, дивља и то малтретирана животиња! Па и ове наше домаће намучене животиње знају да беже од људи... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2009 Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 ne sumnjam da je lav zahvalan i da voli svog gospodara, samo imam sumnju gde je granica izmedju "coveka" i "hrane" u smislu "divlje" i "pitome" zivotinje, posto mislim da nije zaboravio ukus mesa a ni maltretiranje kad bi ponovo video krvnika. ne sumnjam da je potrebna izuzetan napor da se zivotinja opet upitomi, i da moze da prenebregne prethodno maltretiranje na ovaj lep nacin znam jednog malog psa, koji je maltretiran na ulici, a onda uzet u okrilje voljenog doma, nikad se jadno nije bas oporavilo, uvek se malo strecne kad vidi zatvorenu saku. verujem da taj lav verovatno nikad nije video divljinu, sem u ranoj mladosti, dok nije odvojen od majke. a ako se dobro secam, zivotinja prihvata coveka (u ovom slucaju dresera iz cirkusa) kao surogat "majku" i uvek pokusava da ga/je izdominira, posto mu je to u prirodi, obzirom da je muzjak, a pogotovo lav, kao drustvena zivotinja i glava copora. pogotovo sto ovaj lav zna da je ovo zena, gde mu ona ne predstavlja pretnju na taj nacin. nisam bas sveti Serafim Sarovski pa da mogu da se druzim sa medvedima, lavovima i ostalim "divljim" zivotinjama bez straha, pa mozda zbog toga razmisljam na ovaj nacin zato mi je i fascinantan otac Amvrosije koji zivi sa vukom клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука