Jump to content

Волите ли животиње?

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Volim zivotinje u prirodi i na seoskim imanjima.Smataram veoma korisnim kada psi pomazu bolesnim ljudima.Drzanje zivotinja u gradovima po stanovima mode radi,ne smatram korisnim ni za zivotinje ni ljude.Parkove su nekada deca korislila za igru a sada psi vrse nuzdu po njima.Mnogima su zamenili decu i zovu ih kucni ljubimci,meni vise lice na kucne zarobljenike.U ranija vremena kucni ljubimci,tj mezimci,su bili deca koja se poslenja rode u porodici.Tu modu nam je novi svetski poredak nametnuo,sve u cilju ponizenja coveka,zaustavljanja povecanja populacije covecanstva,da nam zivotinja zameni coveka.Zivotinje mogu biti veoma opsne za zdravlje ljudi i mnoge bolesti prenose i donose.Hrana za zivotinje koja se moze kupiti u prodavnicama,ko zna sta u nju trpaju i sta sve iz toga moze da se izrodi.Nije redak slucaj da zivotinje koje se drze po stanovima napadnu coveka i usmrte ga.Menjanje prirode zivotinja ne donosi nista dobro.Zivotinje nemaju svoju slobodnu izbora i covek ih drzi na silu.Psihologija je na tu temu rekla svoje misljenje.

Подели на овим сајтовима

Volim zivotinje u prirodi i na seoskim imanjima.Smataram veoma korisnim kada psi pomazu bolesnim ljudima.Drzanje zivotinja u gradovima po stanovima mode radi,ne smatram korisnim ni za zivotinje ni ljude.Parkove su nekada deca korislila za igru a sada psi vrse nuzdu po njima.Mnogima su zamenili decu i zovu ih kucni ljubimci,meni vise lice na kucne zarobljenike.U ranija vremena kucni ljubimci,tj mezimci,su bili deca koja se poslenja rode u porodici.Tu modu nam je novi svetski poredak nametnuo,sve u cilju ponizenja coveka,zaustavljanja povecanja populacije covecanstva,da nam zivotinja zameni coveka.Zivotinje mogu biti veoma opsne za zdravlje ljudi i mnoge bolesti prenose i donose.Hrana za zivotinje koja se moze kupiti u prodavnicama,ko zna sta u nju trpaju i sta sve iz toga moze da se izrodi.Nije redak slucaj da zivotinje koje se drze po stanovima napadnu coveka i usmrte ga.Menjanje prirode zivotinja ne donosi nista dobro.Zivotinje nemaju svoju slobodnu izbora i covek ih drzi na silu.Psihologija je na tu temu rekla svoje misljenje.

Zamolila bih te da malo elaborirash ovo o bolestima koje psi i machke prenose, kao i ovo sa psihologijom.

Naime psiholozi,lekari su utvrdili da su ljudi koji imaju kucnog ljubimca srecniji i zdraviji od onih koje nemaju.

Odnosi se na stare ljude koji zive sami.

A dal mozesh da zamislish da ovaj dole mene napadne i da me usmrti? :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

Tako je moze da se prenese neka bolest. Kao shto  papagaj moze da prenese bolest, kao i svinja koju manje vishe svi jedu, kao i krava preko mleka ili mesa, kao shto pas moze da ti prenese bolest ako se ljubish sa njim.

Sve je to istina. Mi takodje jedemo pojedine zivotinje, a neke i nas, ali mi njih gajimo. Zar nije to istina ?

Ne znam u kom svetu ti zivish ali nas je ionako previshe. 2 nacije 2/3 zitelja ove jadne planete koaj se polako raspada. I treba da se smanji populacija stanovnishtva na zemlji jer ovo shto se deshava nije normalno. 

I u parapsihologiji te gluposti ne mozesh da nadjesh...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Da se ja  pitam, ja bih Medi odmah ,posle prvog pominjanja prosjaka i milosrdja, "spocitala"da batali ovaj topik.Dodushe i naslov topika je jako smushen.Trebalo je da se otvori pol sa "da" i "ne".Ovako, ja i ne razumem kako i sta treba da pishemo, mi ljubitelji zivotinja.

odgovorio sam na topik zbog "prozivke" namerne ili ne, na rec "pravoslavci" pod znacima navoda i stavljanja zivotinje ispred, iznad, kako god, coveka.na glasanje bih odgovorio da. izgleda da cu morati da stavim slike sebe i "familijarnih clanova" onako politicki da se operem  :cheesy1:
Подели на овим сајтовима

hm ... ok evo originalne poruke, da svi mogu da prosude kako sam grub ;) ako je potrebno stavicu i skrinsot za neverne tome ...

?????? ???? ?????????,

??? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????,

??? ??? ?? ????? ?? ????? ??:

????? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ????? ?????? ??????!

??? ????? ????? ????? ?? ??????,

????? ?? ?? ? ??????????  ;)

jeste, to je kompletna poruka. ali druga po redu, nazalost. mislio sam da ta prva nije prosla, koliko vidim jeste.

onda sam poslao ovu drugu umereniju, jer smatram da nema potrebe za takvim prethodnim tonom. pogotovo prema nepoznatima.

i dalje te molim da mi ne saljes takve poruke ubuduce.

izvini sto nisi mogla da spavas i sto sam te isprepadao, i sto sam se poneo kao idiot, i sto sam ti poslao tu prvu.

da je stigla samo ova druga, mislim da bi bila normalnije prihvacena.

jos jednom, izvini za pretecu poruku, ali i dalje sam stava covek prvi.

Подели на овим сајтовима

slazem se donekle. zivotinje su vrlo korisne, ako ne i nevine koliko i drage. zivotinja ipak negde mora da vrsi nuzdu, ali nije to problem sto nema dece u parkovima. u normalnom slucaju, u gradu barem, gospodar na zivotinju treba da pocisti za njom, kako ne bi "miniralo" teren. zivotinja nazalost dosta primi od psihe gospodara, tako da ume da bude i umiljata i normalna, a ume da bude i ostecene psihe, i da napada sve sto dise, od straha, makar bio i onako lep ko sa slike koju je neko postavio. problem kod drzanja zivotinja po stanovima je sto i decu malu umeju da gricnu, posto reaguju na njih kao sto bi na svoje mladunce reagovali - ugrizom. sto je normalno ako si mladunce zivotinje, ne i coveka. tu opet nije kriva zivotinja, vec gospodar, neznanje i nehat.
Подели на овим сајтовима

????, ????, ??? ?? ?????? ?? ?????? ????? ????? ???????? ????????

drago mi je da si postavila to pitanje ;)

mislim da ce ipak ostati ova, kao revolt :) odnosi se, u prenosno smislu, na odnos coveka i zivotinje, i na pogresan stav "to nije moj problem".

Постављена слика

kad me prodje, stavicu sliku darth vadera verovatno ;)

Подели на овим сајтовима

Pre mnogo godina imala sam bakteriju cije je poreklo cmar macke.Sada se ne mogu setiti imena bakterije a mrzi me trazim dokumentaciju,uglavnom napala mi je sve limfne cvorove u organizmu.Tada su mi doktori na VMA rekli da nikakve zivotinje u kucu ne dovodim.U to vreme bilo je i vojnih lica koji su dobili bolesti od vojnih pasa iako su psi bili vakcinisani.

Evo link Rayela nesto malo o bolestima

http://kornjace.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=29

Подели на овим сајтовима

Pre mnogo godina imala sam bakteriju cije je poreklo cmar macke.Sada se ne mogu setiti imena bakterije a mrzi me trazim dokumentaciju,uglavnom napala mi je sve limfne cvorove u organizmu.Tada su mi doktori na VMA rekli da nikakve zivotinje u kucu ne dovodim.U to vreme bilo je i vojnih lica koji su dobili bolesti od vojnih pasa iako su psi bili vakcinisani.

Veruj mi da je njihov chistiji od nasheg :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

???????? ? ????????? ???????? ?? ??? ????!???????, ??? ???? ???? ?? ?????????? ? ???? ? ???? ???? ???????? ????? ???? ???????.???? ??? ???? ???????? ???? ? ?????.????? ???????? ????.??? ?? ???? ? ????? ???? ?????, ???? ??????? ????????, ?? ?? ?? ???? ? ????.??????? ?? ???? ???????? ????? ??? ?????? (???? ?? ??????? ? ????? ?? ??? ??), ???? ??? ???? ?? ???? ???? ?????????, ????? ?????.??? ?? ???? ???????, ?? ?? ?????? ??????? ???? ?????, ??? ??????????? ???? ?? ?????? ?????? ????? ??????. ?? ?? ???? ????? ????? ???????...?????? ?? ?? ?? ????? ???? ??????? ???? ??????????? ????????, ??? ????????? ?? ???????????? ??? ????? ?? ?? ????????????? ?????? ?? ???????... ???? ??????? ? ????????? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ????? (??? ???? ?? ????? ??? ??? ????? ??? ????? ???? ? ?????).???? ?????????, ??????? ?? ??? ?????? ????????, ?? ??? ? ????????. ? ?? ?? ??????? ???????? ?? ?? ????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

A dal mozesh da zamislish da ovaj dole mene napadne i da me usmrti? :)

??? ???? ?? ?????? ??? ??? ??????? ???????!:-)??? ?????? ???????, ???? ???? ?????? ????????.???. ??? ??????? ?? ???? ?????????? ??? ???? ????? ? ????? ?? ?? ?????? ?????????? ?? ??????.?? ???? ?? ??? ??????????, ?? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????????.??? ?? ?? ??? ???? ?? ??? ???????? ??????.? ???? ?? ?? ???? ?????? ???????? ??????? "????", ?? ?? ?? ??????? ? ???? ? ???? ?? ???????!!!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

odgovorio sam na topik zbog "prozivke" namerne ili ne, na rec "pravoslavci" pod znacima navoda i stavljanja zivotinje ispred, iznad, kako god, coveka.

? ?? ??? ?? ???? "????????".? ???? ?? ?????, ??? ??? ??????? ??? ?????? ????? ?? ????? ?? ?? ? ?? ?? ???? ??????,???? ??? ?????????? ?? ?? ????? ???? ? ???? ?????? ? ??????.??? ?? ?? ??? ??, ????????? ??? ?????? ???? ??? ?????? ???? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?????? ?????????.???? ???? ??????? ????? ?? ?????.??? ?? ????? ??????? ???????? ????? ??????, ?????? ?? ????? ????????

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

A dal mozesh da zamislish da ovaj dole mene napadne i da me usmrti? :)

??? ???? ?? ?????? ??? ??? ??????? ???????!

:-)

???. ??? ??????? ?? ???? ?????????? ??? ???? ????? ? ????? ?? ?? ?????? ?????????? ?? ??????.

?? ???? ?? ??? ??????????, ?? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????????.

Ako niste znali rotvajler je pas sa krvolochnom prirodom. Moze da bude dobrica, ali takodje moze da bude veoma nezgoda. Ne treniraju se dzaba za borbu pasa :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...