Jump to content

Vesko Đukanović, učitelj trazio od muslimanske dece da donesu Vaskrsnja jaja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драго ми је што је се на овакво кршење секуларности реагује правовремено и што ову тему на Поукама није покренуо неко ко је декларисани атеиста.

Биће нешто од ове земље.

Oooo, pa dobro nam dosao Radikalu! Tacno je da je i Bosna deo Srbije.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

ако је то урадио у фазону да вријеђа и провоцира испао је магаpац највећи... шта да неко тражи да моје дiјeте донесе сутра курбана за бајрам?

и шта ће муслиманска дјеца на православној вјеронауци?

Подели на овим сајтовима

А шта се дешава са српском децом која похађају школе у муслиманском делу Босне?

Честитају ли им другари Васкрс?

Радује ли њихове другаре муслимане кад мали срби донесу фарбана јаја у школу у муслиманском делу Босне?

Ne samo učenici nego i profesori i komšije.Mojoj djeci iako sam teolog komšije Srbi svake daju jaja.Onako šarena simpatična su im a ako kane još koja markica onda veselju djece nama kraja.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

A sta cemo sa muslimanskim zemljama tipa saudijska arabija,UAE,jemen i ostali ,,postovaoci,, verskih sloboda....

To neka pricaju muslimani i hriscani koji tamo zive...Mi zivimo ovde i pricamo o ovim prostorima...Hocemo da resimo svetske probleme a ne mozemo ni svoje...

Подели на овим сајтовима

Од свега се може гужва направити, па и од шарања јаја. Та јаја су дио школског рада и нека ће остати у школи, неке ће дјеца полупати, а мали дио ће бити офарабан за Васкрс.

А у школама увијек траже да се нешто донесе, шишарке, глина, пасуљ и кукуруз у пијеску и води, шарени каменчићи...

Некада, иако је био социјализам, није се правио проблем, парвославни и катоилици су доносили печенице и јаја за Божић и Васкрс, муслимани слаткише и јагњетину за Бајрам и сви су се служили, чак и они чији су родитељи били црвени...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Од свега се може гужва направити, па и од шарања јаја. Та јаја су дио школског рада и нека ће остати у школи, неке ће дјеца полупати, а мали дио ће бити офарабан за Васкрс.

А у школама увијек траже да се нешто донесе, шишарке, глина, пасуљ и кукуруз у пијеску и води, шарени каменчићи...

Некада, иако је био социјализам, није се правио проблем, парвославни и катоилици су доносили печенице и јаја за Божић и Васкрс, муслимани слаткише и јагњетину за Бајрам и сви су се служили, чак и они чији су родитељи били црвени...

Dobra,dobra,dobra stara vremena

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...