Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 ja vec opet :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Litar! Ma jok, načela drugi 4869 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 ave volupatis carnis? :D :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 jaje i rakija u parohijskom domu.... posle ponoćne Litrugije kad sam doša o kući odrao sam pola doboš torte.....priznajem alavo nishizawa је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ako ne racunamo jaja onda big mac i zatim tiramisu kao desert ... Kakva koincidencija! I ja! Ama bas sve to i to istim redom !? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јајетом, онда сиром, печеницом.....Од свега по мало, али ми је највише "легло" кисело млеко. А за сутра се радујем, вровали или не, буреку за доручак. stadaradim (млого га волем ) obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 oko pola tri omrsio sam se sas jajcata od prepelice ali čokoladna jajcata mmmmmmmmmmmm... xexexexe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 oko pola tri omrsio sam se sas jajcata od prepelice ali čokoladna jajcata mmmmmmmmmmmm... xexexexe lepo ja kazem da sabor zru treba da se odrzi u vasem kraju !!!!!!!!!! tamo prepelice nose cokoladna jaja !!!!! :D RYLAH је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Јајетом, онда сиром, печеницом.....Од свега по мало, али ми је највише "легло" кисело млеко. А за сутра се радујем, вровали или не, буреку за доручак. (млого га волем ) Long liv the burek! Sa sirom! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2012 lepo ja kazem da sabor :D ma kod nas bre ima sve i od tice mleko dance67890 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Filipov i Sarin tata Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Прво у цркви јаје после силних двобоја. А онда женина пита са сиром и спанаћем, пар домаћих рол виршлица и јогурт. Па све заслађено феноменалном тортом са вишњама. Е сад... остатак дана рехабилитација, много је то после 7 недеља уздржавања... Hristos vaskrse Господе Исусе Христе Сине Божији, помилуј ме грешног... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 пита зељаница...са пуно сира, кајмака и павлаке...правила моја свекрва... ekstra Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Ролована пилетина у "Гуд-Фуду" код окретнице на Карабурми "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Došli kući oko pola dvanaest , pa po jedno osveštano jaje, pa pita domaća sa sirom i kafa. Onda me SKOPA kisjelina . UF. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 15, 2012 Пријави Подели Написано Април 15, 2012 Мало сира, кајмака, јаје...јогурт, и све ми је јако пријало. Диван укус мрсне хране, као да први пут то једем... И увек се сетим колико су у праву људи ( монаштво) који кажу да треба постити, ако ни због чега, а оно да схватимо како је укусна и лепа храна коју нам Господ дарује... Лидија Миленковић, pink panter, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука