Jump to content

Чиме сте се данас прво омрсили?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 99
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

jaje i rakija u parohijskom domu.... posle ponoćne Litrugije

kad sam doša o kući odrao sam pola doboš torte.....priznajem alavo

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Јајетом, онда сиром, печеницом.....Од свега по мало, али ми је највише "легло" кисело млеко.

А за сутра се радујем, вровали или не, буреку за доручак. stadaradim (млого га волем )

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

oko pola tri omrsio sam se sas jajcata od prepelice ali čokoladna jajcata mmmmmmmmmmmm... xexexexe

lepo ja kazem da sabor zru treba da se odrzi u vasem kraju !!!!!!!!!! tamo prepelice nose cokoladna jaja !!!!! :D :D :D

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Јајетом, онда сиром, печеницом.....Од свега по мало, али ми је највише "легло" кисело млеко.

А за сутра се радујем, вровали или не, буреку за доручак. (млого га волем )

Long liv the burek! Sa sirom!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Прво у цркви јаје после силних двобоја. А онда женина пита са сиром и спанаћем, пар домаћих рол виршлица и јогурт. Па све заслађено феноменалном тортом са вишњама. Е сад... остатак дана рехабилитација, много је то после 7 недеља уздржавања... Hristos vaskrse

5a8db960ecd13_SvArhMihailumanjena.jpg.5c29c83b443b3e1372a58e768c3a2f5a.jpgГосподе Исусе Христе Сине Божији, помилуј ме грешног...

Подели на овим сајтовима

пита зељаница...са пуно сира, кајмака и павлаке...правила моја свекрва... ekstra

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ролована пилетина у "Гуд-Фуду" код окретнице на Карабурми :)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Мало сира, кајмака, јаје...јогурт, и све ми је јако пријало. Диван укус мрсне хране, као да први пут то једем...

И увек се сетим колико су у праву људи ( монаштво) који кажу да треба постити, ако ни због чега, а оно да схватимо како је укусна и лепа храна коју нам Господ дарује...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...