RYLAH Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Читао сам пре једно два - три месеца у Политици да је Америци постао занимљив један тренд приликом одлучивања за ког би председничког кандидата гласали: Наиме, када Американац не мож да се одлучи да за кога ће да гласа, а хоће да изађе на изборе, он размисли са ким би попио пиво. Што ће рећи ко је најбоље друштво за пиво. То значи да ће партнер у испијању пива да буде довољно паметан да може нешто да прича, да има смисла за хумор, да није уштогљен, али и да не смори после пар комада, јелте. Ово делује мало збуњујуће, али, како је тврдио дописник из Америке, то често, а у задњим годинама посебно, буде и одлучујуће код гласача када треба да изабере за кога ће гласати, обзиром на то да међу председничким кандидатима углавном нема много разлике у програмима, макар не оне суштинске разлике. Е, сад, ово код не пали, јер је друштво дубоко подељено, а председнички кандидати одражавају ту подељеност, али ме интересује са ким бисте попили пиво? Да овде занемаримо идеологију и остале политичке ствари, то је небитно, ко вам као личност делује да је добро друштво за испијање пива? Ево, као што је ред, ја ћу први: Мени од свих делује најбоље Тома. Делује ми да може да попије, да не смара кад се напије, а да има довољно смисла за хумор. Чеда ми исто не делује као лоше друштво за пиво, али ми делује много препотентно, а такви ликови увек смарају после две - три кригле. Можда и Муфти. Он ми делује онако као добар лик, који уме да се добро зеза и да баца форе, кад га нико не гледа. Ови остали ми сви одреда делују као смарачи за столом. Понављам, ово везе нема за кога ће неко да гласа. Ово само има везе са тим ко вам делује као најбоље друштво за пиво и што. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 RYLAH, Vaske and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 ja bi rado sa Vucicem al da ga napijem do daske, on meni bas nekako smesno simpatican, iako i MUFTY bi uso u uzi izbor Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 обзиром на то да међу председничким кандидатима углавном нема много разлике у програмима, макар не оне суштинске разлике. Е, сад, ово код не пали, јер је друштво дубоко подељено, aha... Velja, Bidze, Badze i slicni dobijaju glasove zbog svoje inteligencije i obrazovanja... a i programi su svima sustinski razliciti... i kod nas ljudi sve vise glasaju za politicare koje smatraju slicnim sebi a ne boljim (pametnijim, obrazovanijim, strucnijim...) od sebe... slicno je i u drugim drzavama... али ме интересује са ким бисте попили пиво? Да овде занемаримо идеологију и остале политичке ствари, то је небитно, ко вам као личност делује да је добро друштво за испијање пива? Od stranih, cenim da bi sa Berluskonijem bio najludji provod u kafani... a od domacih sa Mrkonjicem... od trenutnih predsednickih kandidata niko, a ako bas moram, sa Zukorlicem, cisto da vidim da li moze da istrpi zezanje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2012 aha... Velja, Bidze, Badze i slicni dobijaju glasove zbog svoje inteligencije i obrazovanja... a i programi su svima sustinski razliciti... i kod nas ljudi sve vise glasaju za politicare koje smatraju slicnim sebi a ne boljim (pametnijim, obrazovanijim, strucnijim...) od sebe... slicno je i u drugim drzavama... Да знаш да си у праву, нисам о томе размишљао. Ко би гласао за ове када би стварно гледао у оно ШТА причају, а не у то колики је делија тај што прича Od stranih, cenim da bi sa Berluskonijem bio najludji provod u kafani... a od domacih sa Mrkonjicem... od trenutnih predsednickih kandidata niko, a ako bas moram, sa Zukorlicem, cisto da vidim da li moze da istrpi zezanje... Знам да је избор више него ограничен, али то нам је што нам је. Само председнички кандидати, таква су правила игре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Знам да је избор више него ограничен, али то нам је што нам је. Само председнички кандидати, таква су правила игре. ccc... sto si kvaran... taman sam se setio da ubacim Bandica na celo svake liste... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2012 ccc... sto si kvaran... taman sam se setio da ubacim Bandica na celo svake liste... Ако ћемо већ по суседству... Овај био председнички кандидат у Црној Гори 1997., мислим. Ретко квалитетно проведених 11 минута у животу Овај би био хит за столом! DYNABLASTER and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Ви сте заборавили се са Зукијем може попити искључиво безалкохолно пиво. gringrin Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Ви сте заборавили се са Зукијем може попити искључиво безалкохолно пиво. gringrin Ма јок, рођени, то је прича за народ. Студирао си вероватно са муслиманима (ако си овде студирао) одоздо. Када их гледају доле - фамилија, комшије, рођаци и сл., сви су фини, а овамо пију још црње него ми и цепају најмасније сланине сапуњаре. Свињске, разуме се. А екстра што је Муфти лик који не мари много за те верске ствари. Зато сам и рекао горе, кад га нико не види. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 moguce da ima i svoj brand alkoholnih pica koji ce da lansira kad pobedi na izborima RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 Mа какав Томо,Јанко,Марко,Курта,Мурта,ја пио пиво са Владком Давидом! На Цвети,на крушевачком Тавору,Росуљама. Додуше он је попио чашу,али ту смо ми да наставимо традицију. Тако да смо у просеку попили по 2-3 пива. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 12, 2012 Пријави Подели Написано Април 12, 2012 СА МУФТИЈОМ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Vučić ručao sa svojim pristalicama Izvor: Tanjug Beograd -- Kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je na ručku 10 svojih pristalica koji su "lajkovali" njegovu stranicu na Fejsbuku. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KxAobl58c_M 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука