Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Slavim Svetog Velikomucenika Pobedonosca Georgija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 А ја Свети Јован Претеча и Крститељ! I ja brate, i moj otac i dosla u kucu u kojoj se slavi Sv. Jovan Krstitelj. Kako se osecaju druge dame sa foruma koje su udajom dobile drugu slavu...da li je slava njihovog oca ili ti devojacka ostala za njih nesto posebno? Moja devojacka je Sv.Jovan Krstitelj 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />Udajom dobih Sv.Nikolu.Volim obe i slavim...U srcu mi i Sv.Jovan i Sv.Nikola... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2010 http://www.svnikola.org/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=75 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука