Danijela Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Djurdjic, sv.Arhangel Mihail i sv.Nikola. e svaka ti cast po kalendara :smiley: Djurdjic je majcina slava, ona je poslednja iz svoje loze... sv.Arhangela Mihaila ja slavim kao zahvalnost sto sam prezivela, tako reci, pakao. sv.Nikola je oceva slava "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ?? ??? ???? ??????? ?? ????? ????? ??? ?? ,??? ??? ??, ?? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ????????. radujemo se i najavljujemo se u goste sa poklonom 0110_hahaha ???????? ???????????? ??? ???????? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Свети архиђакон Стефан, за сад 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ?? ??? ???? ??????? ?? ????? ????? ??? ?? ,??? ??? ??, ?? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ????????. radujemo se i najavljujemo se u goste sa poklonom 1312_womens ???????? ???????????? ??? ???????? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Svetog Dimitrija i Svetog Iliju slavimo u bosni a Svetog Petra u austriji vec tri godine Bogu hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Свети великомученик Георгије - Ђурђевдан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ?? ??? ???? ??????? ?? ????? ????? ??? ?? ,??? ??? ??, ?? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ????????. radujemo se i najavljujemo se u goste sa poklonom 1312_womens ???????? ???????????? ??? ???????? ??????? pa srpskog radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ????????????? ???????? - ????????? I mi kao cigani 0104_cheesy 0104_cheesy 0110_hahaha veselo, veselo 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 0110_hahaha "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Ја славим Светог Николаја Мирликијског :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 ????? ?? ??? ???? ??????? ?? ????? ????? ??? ?? ,??? ??? ??, ?? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ????????. radujemo se i najavljujemo se u goste sa poklonom crvenilo ???????? ???????????? ??? ???????? ??????? ????? ????? ?? ?????? ???? ????? ?????? ???????? ??????? ??? ????? ?????.?? ???? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ??. ???????? ??????? ??? ?????? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ја носим са поносом славу светог архангела Михаила ево већ десета година, тачније сабор светог Архангела Михаила и свих бестелесних сила 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Svetog Dimitrija i Svetog Iliju slavimo u bosni a Svetog Petra u austriji vec tri godine Bogu hvala ??????? ???? ????. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Октобар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Зашто остали не напишу коју славу славе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука