Jump to content

Stavili slike golog Muhameda na Fejsbuk i dobili sedam godina robije (ФОТО)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Tvoja sloboda je vjeruješ ili nevjeruješ ali zloupotreba tvoje slobode je inspirisan predrasudama o nekome o njemu laži govoriti i ismijavati ga.Kleveta laž na nekoga nikako se nemože smatrati slobodom niti vrijednostima

Kritika je jedno ali podvala i potvora na nekoga je drugo.

To što mislim, šta god to bilo, nije inspirisano ni predrasudama ni mržnjom.

Подели на овим сајтовима

Jedina razlika izmedju hriscanskih i muslimanskh ekstremista je u tome sto muslimani imaju muslimanske drzave a za sada ne postoji ni jedna hriscanska drzava.

Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS...

zato sto srbija nije pravoslavna teokratija sve se zavrsilo samo na "larmi" ali samo zamislite u sta bi se ta larma pretvorila da je vlast zemlje u rukama SPC...

Разлика између " хришћанских екстремиста " и муслиманских екстремиста " је у томе што муслимани имају - своју државу, а хришћани немају ?

То што си ти, готово, сигуран, је једно, а то што су православни Срби 18. и 19. века сваког Србина који није веровао у Бога сматрали лудим, модерним речником -" ретардираним " је нешто сасвим друго.

А, да је удружење АС ругло и срамота за све Србе - јесте.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ateisti vredjaju vernike,pokazuju srednji prst svestenicima,nazivaju vernike retardiranima,zaostalim i onda kad nekom baji pukne film bice povuci a boga mi i potegni...

Ima i normalnih ateista koji jednostavno ne veruju u Boga i to je njihova licna stvar ali postuju pravo drugih da veruju.

Подели на овим сајтовима

Svako ko ih vrijeđa i ismijava vrijeđa i muslimane.Kako bih bio dželat onima koji vređaju Muhammeda tamko bih bio dželat svakome onome ko vrijeđa bilo kojeg od poslanika

I kazes sedam godina malo... koliko bi mi ti dao sto sam okacio onu sliku?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

I kazes sedam godina malo... koliko bi mi ti dao sto sam okacio onu sliku?

Вероватно се не би радило о временској казни.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS...

Par ljudi se jako uzbudilo, vecina je negodovala i posle par dana su svi zaboravili. Istu reakciju bi dobio i da na forumu B92 kazes na primer da u Srebrenici nije bilo genocida.

I to poredis sa zatvorskim kaznama, masovnim protestima i ubistvima koje su redovna posledica kacenja nekih slika o Muhamedu... stvarno neozbiljno.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Onu ljubav koju osječam prema Muhammedu, osječam i prema Isusu.Volim ih kao i sve poslanike.Svako ko ih vrijeđa i ismijava vrijeđa i muslimane.Kako bih bio dželat onima koji vređaju Muhammeda tamko bih bio dželat svakome onome ko vrijeđa bilo kojeg od poslanika

Из љубави би убијао друге ?

Један је изјавио да је убијао из доброте.........

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...