Jump to content

Stavili slike golog Muhameda na Fejsbuk i dobili sedam godina robije (ФОТО)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Što ne odustajete od toga...

Komunizam nije ateizam već državna religija, ponavljam.

Većina ateista danas su sekularisti a ne staljinisti.

Kako da odustanemo ?Ne vidim nikakve razlike izmedju komunisticke dogme kojom su nas kljukalu u skoli i stavova ateista danas , potpuno ista prica .

Подели на овим сајтовима

Jedina razlika izmedju hriscanskih i muslimanskh ekstremista je u tome sto muslimani imaju muslimanske drzave a za sada ne postoji ni jedna hriscanska drzava.

Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS...

zato sto srbija nije pravoslavna teokratija sve se zavrsilo samo na "larmi" ali samo zamislite u sta bi se ta larma pretvorila da je vlast zemlje u rukama SPC...

Eno Raske oblasti pune muslimana a oni nisu tamo od juce vec vekovima , o siptarima da ne pricam , svaki grad u Srbiji ima po jednog buregdziju siptara , madjara , rumuna , bugara , hrvata ... svi ti ljudi su vekovima tu i vecina maticnih drzava tih naroda je pocinila stravicne zlocine protiv Srba . I Srbi ekstremesti u svom zverskom ekstremizmu nekim cudom nikada nikome nisu svetili i ziveli i zive sa svim tim ljudima u miru . Prava koja imaju manjine u Srbji nemaju ni u jednoj euroakoj , prosvecenoj , ekilarnoj demokratiji. Istina je da su jedini ekstremisti u Srbiji ateisti i verski i politcki ,

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Onu ljubav koju osječam prema Muhammedu, osječam i prema Isusu.Volim ih kao i sve poslanike.Svako ko ih vrijeđa i ismijava vrijeđa i muslimane.Kako bih bio dželat onima koji vređaju Muhammeda tamko bih bio dželat svakome onome ko vrijeđa bilo kojeg od poslanika

Postavimo stvari ovako- koran tvrdi da Hrist nije sin Boziji da nije razapet , da nije ummro na krstu, da nije vaskrsao. Ovo duboko vredja moja verska osecanja .Imam il ja pravo da odsecem glavu svakom ko tako nesto tvrdi ? Osecanja su mi povredjena isto koliko i tebi ako ne i vise , moja vera je za mene prava i istinita isto koliko za tebe tvoja pa onda imam i ja pravo da budem dzelat svakom muslimanu koji javno kaze sve napred navedeno .Evo pocnimo od tebe, ti si mene zestoko uvredio svojim stavovima i sad ako se sretnemo ja tebi treba da secem glavu ili sta ..?

Подели на овим сајтовима

veoma perfidno smisljena prevara, moras da verujes u to sto je diktirao "andjeo" u pecini(koji davi), u suprotnom- ode glava, znaci ne smes ni da pomislis da se ne pokoravas toj dijabolicnoj naredbi, izuzetno lukavo...

a tolko ociglednih propusta ima, da samo dovoljno zatrovan ili primoran ne moze ili ne sme da ih vidi...

cak ima u celoj prici i onaj keric koji se preplasio i ustuknuo od siline zla

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sve se moze reci bez vredjenja ili bi trebalo da moze ...

ovo bi bila prva lekcija koju bi svi pravoslavci trebalo da nauce... na primeru ovog foruma imas da gotovo da ne postoji tema gde neko na neki nacin nije izvredjan od strane nekog pravoslavca... evo bas na dnu ove teme muslimani su nazvani "zatrovanim"

a ako bi samo malo prosao temama verovatno bi se sablaznio ka dbi shvatio da su najveci pljuvaci i vredjaci zapravo raja iz "tvog tabora" ;)

Kako da odustanemo ?Ne vidim nikakve razlike izmedju komunisticke dogme kojom su nas kljukalu u skoli i stavova ateista danas , potpuno ista prica .

Znak jednakosti izmedju komunizma i ateizma isti je ko znak jednakosti izmedju pravoslavlja i INKVIZICIJE...

... i vecina maticnih drzava tih naroda je pocinila stravicne zlocine protiv Srba . I Srbi ekstremesti u svom zverskom ekstremizmu nekim cudom nikada nikome nisu svetili i ziveli i zive sa svim tim ljudima u miru...

Pa sta? Cinili su I Srbi stravicne zlocine protiv drugih... osim ako i ti nisi jedan od onih sto misli da su u ratove vodjene poslednjih 20 godina srbi isli ne s puskama nego s ljubicicama i hlebom i solju? u tom slucaju zaboravi da sam ti ista napisao...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Istina je da su jedini ekstremisti u Srbiji ateisti i verski i politcki ,

Mladene Obradovicu?! Pa sto ne kazes da si se registrovao na forum? Pa gde si bre covece?

Подели на овим сајтовима

ovo bi bila prva lekcija koju bi svi pravoslavci trebalo da nauce... na primeru ovog foruma imas da gotovo da ne postoji tema gde neko na neki nacin nije izvredjan od strane nekog pravoslavca... evo bas na dnu ove teme muslimani su nazvani "zatrovanim"

a ako bi samo malo prosao temama verovatno bi se sablaznio ka dbi shvatio da su najveci pljuvaci i vredjaci zapravo raja iz "tvog tabora" ;)

kada bi neko samo malo prosao temama video bezbroj tvojih provokacija i onda kad dobijes odgovor kao i svaki hrabri ateista krijes iza nekih ljudskih prava i zenevske konvencije 301

Znak jednakosti izmedju komunizma i ateizma isti je ko znak jednakosti izmedju pravoslavlja i INKVIZICIJE...

U pravu si komunizam je majka mara za ovaj vas bolesni agresivni ateizam

Pa sta? Cinili su I Srbi stravicne zlocine protiv drugih... osim ako i ti nisi jedan od onih sto misli da su u ratove vodjene poslednjih 20 godina srbi isli ne s puskama nego s ljubicicama i hlebom i solju? u tom slucaju zaboravi da sam ti ista napisao...

jok ce ih mazimo mozda i u biskop da ih vodimo....

Подели на овим сајтовима

da te pitam, kako bi ti opisao stanje coveka koji bi zbog vere ubio drugog coveka? ajde ne budi licemeran pa mi iskreno odgovori

mogu da pretpostavim da se ti uopste ne bi ni bavio stanjem tog coveka nego bi odma presao na epitete i onomatopeje

tako da prvo nauci da razlikujes pojmove...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

kada bi neko samo malo prosao temama video bezbroj tvojih provokacija i onda kad dobijes odgovor kao i svaki hrabri ateista krijes iza nekih ljudskih prava i zenevske konvencije

Kamo srece da sam i jedan smislen odgovor dobio pa da bar jesi u pravu ;)

U pravu si komunizam je majka mara za ovaj vas bolesni agresivni ateizam

Jel smem ja sad da napisem da je "inkvizicija majka mara za ovo vase bolesno agresivno pravoslavlje"?

jok ce ih mazimo mozda i u biskop da ih vodimo....

Dobro, ovo je napredak jer si jedan od retkih koji su premni da kazu da su i srbi cinili zlocine... ali onda nemoj da kukate kad drugi to isto rade nad nama pa se mlatite po golim grudima sa srbijom na usnama sve kao neki prestrasni mucenici... "jadni mi, svi nas mrze u ubijajau a mi tako fini, jadni nejaki i dobri"... trt

da te pitam, kako bi ti opisao stanje coveka koji bi zbog vere ubio drugog coveka? ajde ne budi licemeran pa mi iskreno odgovori

Nema potrebe da treniras demagogiju ona kod mene ne prolazi.

A posto vidim i da se pravis nevest i da ni sam ne znas sta si napisao potseticu te da si rekao da je islam kao religija nelogican i da samo zatrovani mogu da ga slede (parafrazirano)

Sad se tu kao pravis tosa i poturas mi da si rekao za jednog coveka... da si rekao za jednog coveka ne bih nista ni odgovarao, ali nisi, a sad se pravis zaboravan... a to nije lepo

Подели на овим сајтовима

nama komunikacija izgleda ne ide, jer ti nista ne razumes sta ja kazem... kad kazem covek mislim na coveka uopsteno, znaci na ljude, i to sto sad pokusavas da skrenes temu i nevesto izbegavas da mi odgovoris na pitanje samo pokazuje ko se sluzi demagogijom, a usput jos i analiziras moju licnost onako nasumicno po principu ako ubodes ubodes...

moje misljenje o islamu, kao i mnogo puta do sada, uvek transparentno iznosim, i nemam sta da krijem i da se pravim, islam je za mene sotonska prevara i to jedna od najperfidnijih- kao sto sam vec i napisao, al to si naravno vec zaboravio zaokupljenoscu napadom na moju licnost

kazem ti, nauci da razlikujes pojmove

Подели на овим сајтовима

Nema frke sto imas svoje misljenje... ali onda moras biti spreman da prihvatis da neko isto to kaze i za tvoju religiju... a to slozicemo se ipak nije slucaj.

Osim toga sta se onda bunis uopste? Dakle lepo sam u startu rekao da u ovoj temi postoji direktna uvreeda islamu... ti se posle nesto javljas bunis sta ti ja zanm a na kraju potrvis ono sto sam odmah i sam primetio... wtf?

Cu sredim ja pojmove al i ti sredi tok misli u glavu ;)

Подели на овим сајтовима

izvoli reci sta ti je na umu... al u drugoj temi, i opet pravis gresku, tako sto vec unapred znas sta cu ja da prihvatim a sta ne, ako je istina prihvaticu, ako nije necu

i opet ti o uvredi?! odgovori mi na pitanje koje sam ti postavio:

Подели на овим сајтовима

Ako mislis na pitanje sta misim o coveku koji bi zbog vere ubio drugog coveka?

Moj odgovor je, mislim da je taj covek degenerisana budala i retardirani orangutan u isto vreme. Ali necu (za razliku od tebe) reci da mu je citava religija sotonska nebuloza ili da je njegova sveta knjiga knjiga bajki (o tome je bilo reci u drugoj temi). Jer onda ostavljas prostor za slicnu dedukciju samo u sopstvenom dvoristu: "pravoslavni teolog iz Smedereva je pedofil, dakle svi pravoslavci su pedofili a pravoslavje je sotonska pedofilna udruga"

Подели на овим сајтовима

ti batko onda pojma nemas o islamu

i vidis, ti ces da nagrdis coveka, a neces da nagrdis uzrok, pa logika ti je u startu pogresna

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...