DYNABLASTER Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Oni koji to cine kazu da ima... oni koji to cine, ustvari ne znaju sta rade... da su svesni toga, nikad to ni za zivu glavu ne bi radili, ali ni u ludilu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Pa ti takvi onda nisu nista blizi bogu od ateista... zasto se onda nigde ne borite protv njih nego samo pritov ateista? Zapravo mislim da ti deklarativni cine daleko vecu stetu religiji od bilo koje ateisticke grupe... pre svega zato sto ih ima neuporedivo vise. Malo je licemerno meni sto crkva nikad nije pokazala interesovanje da se uhvati u kostac sa ovim problmeom... nego je uvek zauzimala stav da "niko ne moze da meri ko je koliki pravosalvac" ako cemo realno, hriscani se ne bore protiv, nego se samo brane, hriscanin ne napada, nego se brani kada se oseti ugrozenim, a srz hriscanske borbe jeste upravo unutrasnja borba, borba protiv strasti i odolevanju iskusenjima gde si video da hriscani organizuju tribine protiv ateista ili ateizma? tako nesto ne postoji, jer hriscanima nije smisao borba protiv nekog, nego pomoc tom nekom- e sad druga je prica sto istinskih hriscana ima veoma malo, a istinski hriscanin je u stanju da ti prizna da je gori od tebe katja, Manolis, Apis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 ovo bi bila prva lekcija koju bi svi pravoslavci trebalo da nauce... na primeru ovog foruma imas da gotovo da ne postoji tema gde neko na neki nacin nije izvredjan od strane nekog pravoslavca... evo bas na dnu ove teme muslimani su nazvani "zatrovanim" a ako bi samo malo prosao temama verovatno bi se sablaznio ka dbi shvatio da su najveci pljuvaci i vredjaci zapravo raja iz "tvog tabora" Znak jednakosti izmedju komunizma i ateizma isti je ko znak jednakosti izmedju pravoslavlja i INKVIZICIJE... Pa sta? Cinili su I Srbi stravicne zlocine protiv drugih... osim ako i ti nisi jedan od onih sto misli da su u ratove vodjene poslednjih 20 godina srbi isli ne s puskama nego s ljubicicama i hlebom i solju? u tom slucaju zaboravi da sam ti ista napisao... Ne mogu da odgovaram za postupke drugih a "moj tabor" takav kakav je bolji je i pristojniji od svih ostalih i to je cinjenica .Uporedi ovaj forum i nivo tolerancije i recimo neki ateisticki ili muslimanskii , hrvatskokatolicki .. mislim da je 3 minuta dovoljno da sve bude jasno. Ateizam i komunizam nisu isto ,ono sto sam ja rekao je da se stavovi komunista i stavovi danasnjih ateista gotovo u dlaku poklapaju . Koje su to stravicen zlocine Srbi cinili protiv drugih?One koje nam je pripisao CNN I BBC ? Nisam bio na svim ratistima od pocetka 90-tih ali tamo gde jesam zlocina nije bilo , cak smo hranili i pazili nejac i starce koje su nasi neprijatelji "hrabro" zaboravili . Na kraju pogledaj statistike zrtava i proteranih , oduzete i unistene movine na svim stranama i sadasnji status i realni polozaj Srba u tim novim drzavam i status i realni polozaj tih nacionalnsti u Srbiji i i mislim da ce ti sve biti jasno , ovako samo ostavljas utisak ostrascenog antisrbina i antipravoslavca . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Pa vidis ti sto su tako postupali s tobom nemaju ama bas nikakve veze sa pravoslavljem.To sto se neko deklarativno izjasnjava kao pravoslavac ne cini ga istim.Ima extrema kao i u svim grupacijama ali to nije pravoslavlje niti je to njegova poruka.To nije ucenje pravoslavlja.Islam direktno poziva na rat u ime Alaha i islama i to je njihova dogma.tako da su te dve stvari neuporedive. Hej apis, obzirom da tako dobro barataš o tako krupnim stvarima i da se postavljaš ko expert islama.De mi reci što si pročitao o islamu.Koje si knjige pročitao da bi tako eminentan poznavalac islama bio.Nemoj se provaljivati pričaj o onome što znaš a ne o onome što neznaš. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Da li je čovjek retardirana budala koja ubije zbog prelaska u drugu odnosno neprelaska u njegovu vjeru? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Hej apis, obzirom da tako dobro barataš o tako krupnim stvarima i da se postavljaš ko expert islama.De mi reci što si pročitao o islamu.Koje si knjige pročitao da bi tako eminentan poznavalac islama bio.Nemoj se provaljivati pričaj o onome što znaš a ne o onome što neznaš. Pa sta rade ovi tvoje vehabije,mudzahedini i ostala kompanija.Pozivaju stalno na Dzihad.I ovaj zukorlic je u tom fazonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Da li je čovjek retardirana budala koja ubije zbog prelaska u drugu odnosno neprelaska u njegovu vjeru? jeste,svako ima pravo da veruje u sta zeli a onaj koji predje iz vere u veru nije ni bio onda iskreni vernik.ne mozes silom naterati nekog da veruje u nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 19, 2012 Пријави Подели Написано Април 19, 2012 Enize, odgovori mi na ovo pitanje https://www.pouke.org..._12#entry621270 I da li se slazes sa odgovorom koji je dao Zakir : ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука