Аурор Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Tvoja sloboda je vjeruješ ili nevjeruješ ali zloupotreba tvoje slobode je inspirisan predrasudama o nekome o njemu laži govoriti i ismijavati ga.Kleveta laž na nekoga nikako se nemože smatrati slobodom niti vrijednostima Kritika je jedno ali podvala i potvora na nekoga je drugo. To što mislim, šta god to bilo, nije inspirisano ni predrasudama ni mržnjom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 To što mislim, šta god to bilo, nije inspirisano ni predrasudama ni mržnjom. nego čime? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 nego čime? Rasuđivanjem i ličnim vrednostima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Rasuđivanjem i ličnim vrednostima. Ako je lična vrijednost ponižavati drugoga i lagati na njega jadna je a ako je to plod prosuđivanja onda po pitnju islama ti je prosuđivanje pogrešno. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ne znam zasto se svi cudite tome sto bosanac hoce da bude dzelat. To njemu dodje tako prirodno. http://www.youtube.com/watch?v=ZfFhCwvluVM bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Samo ti uživaj. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Samo ti uživaj. Pa nego , da iskoristim vreme dok ti i/ili Miroljub ne dojasete na Djoginu sa sabljom pravde u ruci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Jedina razlika izmedju hriscanskih i muslimanskh ekstremista je u tome sto muslimani imaju muslimanske drzave a za sada ne postoji ni jedna hriscanska drzava. Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS... zato sto srbija nije pravoslavna teokratija sve se zavrsilo samo na "larmi" ali samo zamislite u sta bi se ta larma pretvorila da je vlast zemlje u rukama SPC... Разлика између " хришћанских екстремиста " и муслиманских екстремиста " је у томе што муслимани имају - своју државу, а хришћани немају ? То што си ти, готово, сигуран, је једно, а то што су православни Срби 18. и 19. века сваког Србина који није веровао у Бога сматрали лудим, модерним речником -" ретардираним " је нешто сасвим друго. А, да је удружење АС ругло и срамота за све Србе - јесте. Apis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ateisti vredjaju vernike,pokazuju srednji prst svestenicima,nazivaju vernike retardiranima,zaostalim i onda kad nekom baji pukne film bice povuci a boga mi i potegni... Ima i normalnih ateista koji jednostavno ne veruju u Boga i to je njihova licna stvar ali postuju pravo drugih da veruju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Svako ko ih vrijeđa i ismijava vrijeđa i muslimane.Kako bih bio dželat onima koji vređaju Muhammeda tamko bih bio dželat svakome onome ko vrijeđa bilo kojeg od poslanika I kazes sedam godina malo... koliko bi mi ti dao sto sam okacio onu sliku? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 I kazes sedam godina malo... koliko bi mi ti dao sto sam okacio onu sliku? Вероватно се не би радило о временској казни. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 I kazes sedam godina malo... koliko bi mi ti dao sto sam okacio onu sliku? Pogledaj prethodne strane ove teme. Kaze lik licno bi da im sece glave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS... Par ljudi se jako uzbudilo, vecina je negodovala i posle par dana su svi zaboravili. Istu reakciju bi dobio i da na forumu B92 kazes na primer da u Srebrenici nije bilo genocida. I to poredis sa zatvorskim kaznama, masovnim protestima i ubistvima koje su redovna posledica kacenja nekih slika o Muhamedu... stvarno neozbiljno. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Onu ljubav koju osječam prema Muhammedu, osječam i prema Isusu.Volim ih kao i sve poslanike.Svako ko ih vrijeđa i ismijava vrijeđa i muslimane.Kako bih bio dželat onima koji vređaju Muhammeda tamko bih bio dželat svakome onome ko vrijeđa bilo kojeg od poslanika Из љубави би убијао друге ? Један је изјавио да је убијао из доброте......... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ateizam/sekularizam je religija mira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука