Желе Зека Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ako vi dozvoljavate da ismijava vaša vjera i da se pravi sprdancija na račun onoga koga uzeste za Boga i svega onoga što je u vašoj vjeri.Kod nas toga nema.I ko god u islamskim zemljama se ismijava sa islamom i poslanikom ili bilo kojim propisom od islama najoštrije ga kazniti.Lično bih bio dželat takvima.To što vi nepoštujete vašu vjeru to je vaše međutim mi našu volimo za nju živimo i za nju umiremo. Ово што пишеш је страхобално.Мислим да администрација не би смела да дозволи истицање оваквих ставова. Juan Valdez, Manolis, Apis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ма дајте молим вас! За мене је слобода светиња, а пошто је муслимани крше на сваком кораку (и исмевају јој се), имам ли право да тражим њихово уклањање јер ми вређају светињу? Страшно које су то п**** кад не умеју да се нашале на свој рачун. Aquilius Cratus, Аурор, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 nisu oni krivi sto su nasilno hipnotisani Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 E to licemerje kod muslima mi uzasno ide na ku....c traze svoja verska prava a u svojim zemljama ne daju nikome ni da dise ako nije musliman. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 "ТЕШКО ВАМА ЛИЦЕМЕРИ" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 http://en.wikipedia....ersus_blasphemy Хеј, Звонко ти лајков'о пост. Вратија се Шиме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Хеј, Звонко ти лајков'о пост. Вратија се Шиме. Bice zabavno, bice zabavno. Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Jedina razlika izmedju hriscanskih i muslimanskh ekstremista je u tome sto muslimani imaju muslimanske drzave a za sada ne postoji ni jedna hriscanska drzava. Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS... zato sto srbija nije pravoslavna teokratija sve se zavrsilo samo na "larmi" ali samo zamislite u sta bi se ta larma pretvorila da je vlast zemlje u rukama SPC... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Хеј, Звонко ти лајков'о пост. Вратија се Шиме. I donija je frišku ribu! Nice to have him back though. A i biće zabavno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ми не тражимо никакву православну теократију.Напротив,држава и Црква су одвојене и то је уређење које је добро за Цркву.А сарадња је нешто друго.Наравно,православни хришћани никада нису говорили да би са задовољством били џелати онима који нас вређају или прогоне.Сасвим супротно.Али ја се надам да све ово ипак није стварно ислам. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ми не тражимо никакву православну теократију. ne pratis redovno forum izgleda пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 ne pratis redovno forum izgleda Ја мислим на ставове Сабора Српске Православне Цркве,не на ова или она писанија. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Jedina razlika izmedju hriscanskih i muslimanskh ekstremista je u tome sto muslimani imaju muslimanske drzave a za sada ne postoji ni jedna hriscanska drzava. Gotovo sam siguran da bi slicna kazna docekala nekog ako bi npr. izneo sliku golog isusa na fb. da je srbija uredjena kao pravoslavna teokratija... E sad, iako cete vi odmah da skocite kako je pravoslavlje religija mira (sto i muslimani tvrde za islam) potseticu vas samo koliku ste larmu digli zbog fotografija na fb grupa AS... zato sto srbija nije pravoslavna teokratija sve se zavrsilo samo na "larmi" ali samo zamislite u sta bi se ta larma pretvorila da je vlast zemlje u rukama SPC... El se plasis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 Ма дајте молим вас! За мене је слобода светиња, а пошто је муслимани крше на сваком кораку (и исмевају јој се), имам ли право да тражим њихово уклањање јер ми вређају светињу? Страшно које су то п**** кад не умеју да се нашале на свој рачун. I svetija je 13412 puta od bilo kog proroka, mesije, vere, knjige ili mesta. Meni je uskraćivanje bilo koje slobode veliki HARAM. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 18, 2012 Пријави Подели Написано Април 18, 2012 У праву си. Нећемо постављати линкове ка увредљивим фотографијама. Иначе, тај сајт вређа и Христа и Мухамеда, тј. вређа вернике. Zahvaljuem administraciji na jednom jako razumnom gestu. Ovim ste pokazali hriščanski duh.Svaka čast momci. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука