Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Е, али после осмогдишње, па на факултету, па још у разним земљама... Оне можда мање јавно изражавају своје нагоне (што зависи од културе до културе), али то ни најмање не значи да их поседују у ишта мањој количини, чак је често и супротно. Па и у средњој, па иа на факсу! Ограничавам се на Србију притом. Ево, нађи 10 девојка и 10 момака, рецимо. Замислимо експеримент. И пусти обе групе у један луд суботњи излазак, а град пун. Девојке ће да стартују младиће а младићи девојке, јелте. И шта мислиш ујутру која група би имала бољи скор? Е сад, можда ја нисам у праву, можда имам лоше искуство, пошто сам ружан и нешармантан. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 i ja sam promiskuitetan... i mnogi heteroseksualci... kako cemo nas da resimo... ? I da li setas po gradu i propagiras to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 @ Ivica Ja sam razumeo da ti poistovecujes navijace sa ubicama, kriminalcima... Наравно да не поистовећујем. Баш ме брига да ли си ти навијач или љубитељ вина. Гледам за шта се залажеш, какве ставове заступаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Мало је неспојиви писати, такорећи, жалопојке због неодржавања параде срама у Београду и истовремено себе сматрати православним хришћанином. I meni je nespojivo da neko bude pravoslavni hriscanin a da pritom svako malo izigrava Boga na zemlji, pa nikom nista. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Е сад, можда ја нисам у праву, можда имам лоше искуство, пошто сам ружан и нешармантан. Izrazito sHa_sarcasticlol Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 I da li setas po gradu i propagiras to? Ja ne ali imas u mnogim zemljama promiskuitetni heteroseksualci se udruzuju u grupe, organizuju orgije a u nekim zemljama cak se i zalazu za bolji status i prava... imas na netu, izuci malo, edukuj se... Po tvojoj logici to je dovoljno da se ovde preduzmu koraci protiv mene i meni slicnima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Наравно да не поистовећујем. Баш ме брига да ли си ти навијач или љубитељ вина. Гледам за шта се залажеш, какве ставове заступаш. Svi koji me poznaju mogu da ti potvrde da sam tolerantan po prirodi, evo pitaj ovde ovog nesarmantnog. Samo imam tu osobinu da kad verujem u nesto branim to svom snagom. U ovom trenutku verujem da bi parada donela mnogo stete celoj drzavi, heteroseksualcima i homoseksualcima. Zato sam protiv njenog odrzavanja. Nista vise od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Ja ne ali imas u mnogim zemljama promiskuitetni heteroseksualci se udruzuju u grupe, organizuju orgije a u nekim zemljama cak se i zalazu za bolji status i prava... imas na netu, izuci malo, edukuj se... Po tvojoj logici to je dovoljno da se ovde preduzmu koraci protiv mene i meni slicnima... Dobro, ja sam po tom pitanju needukovan pa mi ti reci jesu li dobili ta prava za koja se zalazu? I ako ti nije tesko okaci mi klip neke njihove orgije na ulicama nekog grada. Nadam se da ne trazim previse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Па и у средњој, па иа на факсу! Ограничавам се на Србију притом. Ево, нађи 10 девојка и 10 момака, рецимо. Замислимо експеримент. И пусти обе групе у један луд суботњи излазак, а град пун. Девојке ће да стартују младиће а младићи девојке, јелте. И шта мислиш ујутру која група би имала бољи скор? Е сад, можда ја нисам у праву, можда имам лоше искуство, пошто сам ружан и нешармантан. То је је нешто друго. Да се девојке више нећкају, то је тачно, мада и то не увек. Ја сам био шокиран колико су девојке ван Србије природније и слободније у комуникацији. Али прича није стартовала од тога, него од приче ко има јачи нагон - мушкарци или жене. Треба погледати шта се дешава након тог нећкања и ствари постају много јасније. Сви смо исти и сви желимо исто, различита је само спољашњост. Uscanac and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Znaci Uscanac ti bi zabranio ovakve majice?! http://www.majicesrbija.com/sr/duksevi/seksi/trisexual.html Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Cek da ti nacrtam. Sta ti imas s tim sto su navijaci nasilni kod kuce? Имају право да буду насилни према својој имовини и то је то. Против тога немам ништа. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 То је је нешто друго. Да се девојке више нећкају, то је тачно, мада и то не увек. Ја сам био шокиран колико су девојке ван Србије природније и слободније у комуникацији. Али прича није стартовала од тога, него од приче ко има јачи нагон - мушкарци или жене. Треба погледати шта се дешава након тог нећкања и ствари постају много јасније. Сви смо исти и сви желимо исто, различита је само спољашњост. Добро, ја мислим да и снага нагона има удела у томе. Чуо сам много прича девојака да би без секса могле колико хоћеш. И иако знам да сам по природи лаковеран, и да је ваша аргументација врло јака, ја ћу ипак усмаљено остати на томе да су жене, по природи, чеднија и узвишенија бића од нас. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Znaci Uscanac ti bi zabranio ovakve majice?! http://www.majicesrb.../trisexual.html Koja je svrha postojanja tih majici? Ja samo zelim da nadjem smisao u necemu. I sad, ako postoje ljudi koji ce javno da izraze nezadovljstvo zbog toga, valjalo bih zabraniti, iz prostog razloga sto doprinose miru a nikome ne bi nedostajale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Добро, ја мислим да и снага нагона има удела у томе. Чуо сам много прича девојака да би без секса могле колико хоћеш. И иако знам да сам по природи лаковеран, и да је ваша аргументација врло јака, ја ћу ипак усмаљено остати на томе да су жене, по природи, чеднија и узвишенија бића од нас. Koliko sam ja vremena protracio u srednjoj kad ti i dalje tako razmisljas! :facepalm: Juan Valdez and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 И иако знам да сам по природи лаковеран, и да је ваша аргументација врло јака, ја ћу ипак усмаљено остати на томе да су жене, по природи, чеднија и узвишенија бића од нас. Па некад су оне узвишеније, а некад ми, све зависи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука