Ромејац Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Madona je prava vestica. Pa zar ne vidite da ona ne stari ! 0102_laugh Користи древну магију звану "пластична операција" и "ботокс". А можда се и купа у крви девица... Svarog and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Ako bi nestale carolije ne bi je ni Krkobabic pogledao :lol: Ромејац, Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 pa da treba da naucim da postujem i pedofile,nekrofile,sodomiste,narkomane i ostale zato sto oni smatraju da je to sto oni rade dobro.voimje oca... , toliko puta predjena tema, ali neki ljudi prosto nece da shvate... Jel stvarno treba objasnjavati razliku izmedju dve odrasle osobe istog pola koje hoce da budu zajedno, i onih koji zlostavljaju decu??? Ili razliku izmedju njih i narkomana, koji se time ubijaju? Ili razliku izmedju njih i onih koji skrnave mrtva tela? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2012 pa da treba da naucim da postujem i pedofile,nekrofile,sodomiste,narkomane i ostale zato sto oni smatraju da je to sto oni rade dobro.voimje oca... Homoseksualizam nije isto što i pedofilizam,nekrofilija i sodomija,tako da i tu brkaš pojmove. Crkva ne bi trebalo da se na ovaj način meša u rad države,jer država nije religijska institucija.Zabranjivati koncerte zbog ovoga je bezveze.A moralnost koju si u predhodnom postu pomenuo je promenjiva kategorija. Niti se homoseksualnost sprečava zabranama. Ludost. Avocado and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Ako bi nestale carolije ne bi je ni Krkobabic pogledao :lol: ma krka otkida na madonu samo ceka da ode madona penziju pa ce da navali :cheesy2: Ignjatije, Sherlock H. and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Ako bi nestale carolije ne bi je ni Krkobabic pogledao :lol: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha .smeha. .smeha. .smeha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Homoseksualizam nije isto što i pedofilizam,nekrofilija i sodomija,tako da i tu brkaš pojmove. Crkva ne bi trebalo da se na ovaj način meša u rad države,jer država nije religijska institucija.Zabranjivati koncerte zbog ovoga je bezveze.A moralnost koju si u predhodnom postu pomenuo je promenjiva kategorija. Niti se homoseksualnost sprečava zabranama. Ludost. znaci tebi je homeseksualizam normalna stvar?a sta Crkva treba da izigrava klovna u drzavi i nista da se ne pita?crkva je stub i cuvar morala jednog drustva ne neki nebitni faktor koji je tu tek tako da bi postojao. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Jel stvarno treba objasnjavati razliku izmedju dve odrasle osobe istog pola koje hoce da budu zajedno, i onih koji zlostavljaju decu??? Ili razliku izmedju njih i narkomana, koji se time ubijaju? Ili razliku izmedju njih i onih koji skrnave mrtva tela? А да ли треба објашњавати разлику између тога да је слободна воља две особе шта ће да раде међу собом а да је промоција тога што раде нешто друго, можда врста присиле, врста психолошког притиска? obi-wan, Apis and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Homoseksualnost mi nije ništa nenormalniji od recimo silovanja među heteroseksualcima,i drugih seksualnih perverzija koje heteroseksualni upražnjavaju ne bi li zadovoljili sopstvene strasti.Ne, Crkva treba da prosvetljuje,da ukazuje na određene poremećaje,da pruža utehu bolesnima da kroz Liturgiju nas uvodi u buduće Carstvo... a ne da se bavi zabranama i ispraznim moralisanjem. Svarog, Sherlock H., Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 А да ли треба објашњавати разлику између тога да је слободна воља две особе шта ће да раде међу собом а да је промоција тога што раде нешто друго, можда врста присиле, врста психолошког притиска? Kao prvo, ko kaze da je gay parada vrsta psiholoskog pritiska? Evo, meni nije ni najmanje. Savrseno me se ne tice da li ce neko da paradira ili ne, njihova stvar. Imam mnogo pametnija posla nego da se zamajavam time. Dakle, da li je parada vrsta psiholoskog pritiska ili ne je opet samo subjektivni dozivljaj pojedinca ili vise njih, a nikako nesto objektivno. Samim tim, to ne moze biti ni argument u korist zabranjivanja. Kao drugo, ako je gay parada vrsta psiholoskog pritiska, onda je isto tako vrsta psiholoskog pritiska spasovdanska litija koju organizuje SPC, i uopste svaki oblik pojavljivanja religije u javnosti... jer, eto, mozda neko to smatra prisilom isl... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Kao prvo, ko kaze da je gay parada vrsta psiholoskog pritiska? Evo, meni nije ni najmanje. Savrseno me se ne tice da li ce neko da paradira ili ne, njihova stvar. Imam mnogo pametnija posla nego da se zamajavam time. Dakle, da li je parada vrsta psiholoskog pritiska ili ne je opet samo subjektivni dozivljaj pojedinca ili vise njih, a nikako nesto objektivno. Samim tim, to ne moze biti ni argument u korist zabranjivanja. Kao drugo, ako je gay parada vrsta psiholoskog pritiska, onda je isto tako vrsta psiholoskog pritiska spasovdanska litija koju organizuje SPC, i uopste svaki oblik pojavljivanja religije u javnosti... jer, eto, mozda neko to smatra prisilom isl... sta ti brate poredis....odosmo u tri lepe sa ovim liberalnim shvatanjem vere i crkve.crkva litijama ne promovise bolesti vec duhovnost i moralnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 sta ti brate poredis....odosmo u tri lepe sa ovim liberalnim shvatanjem vere i crkve.crkva litijama ne promovise bolesti vec duhovnost i moralnost sto je opet samo tvoj subjektivni stav koji nikako ne moze biti normativan za ostale... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 Kao prvo, ko kaze da je gay parada vrsta psiholoskog pritiska? Evo, meni nije ni najmanje. Savrseno me se ne tice da li ce neko da paradira ili ne, njihova stvar. Imam mnogo pametnija posla nego da se zamajavam time. Dakle, da li je parada vrsta psiholoskog pritiska ili ne je opet samo subjektivni dozivljaj pojedinca ili vise njih, a nikako nesto objektivno. Samim tim, to ne moze biti ni argument u korist zabranjivanja. Kao drugo, ako je gay parada vrsta psiholoskog pritiska, onda je isto tako vrsta psiholoskog pritiska spasovdanska litija koju organizuje SPC, i uopste svaki oblik pojavljivanja religije u javnosti... jer, eto, mozda neko to smatra prisilom isl... Осим што се свет не окреће око тебе, морам да приметим и дозу лицемерја. Ако те не интересује, онда те не интересује. Демократија није владавина мањине или одређене групе људи и испуњавање њихових хирова. Додуше, ако причамо о новокомпонованој западној демократији, онда можда и можемо да кажемо како је небитно шта жели већина већ је битно шта жели власт. А у овом случају власт не жели параде педера. А ни већина. Дакле, лажна угроженост, зачињена лажном борбом за права мањина. Уосталом, овде је тема изнето легитимно мишљење једног свештеника, а ако власт не дозволи концерт, онда можемо о томе. Apis and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 sto je opet samo tvoj subjektivni stav koji nikako ne moze biti normativan za ostale... Kao prvo, ko kaze da je gay parada vrsta psiholoskog pritiska? Evo, meni nije ni najmanje. Savrseno me se ne tice da li ce neko da paradira ili ne, njihova stvar. Imam mnogo pametnija posla nego da se zamajavam time. Dakle, da li je parada vrsta psiholoskog pritiska ili ne je opet samo subjektivni dozivljaj pojedinca ili vise njih, a nikako nesto objektivno. Samim tim, to ne moze biti ni argument u korist zabranjivanja. Kao drugo, ako je gay parada vrsta psiholoskog pritiska, onda je isto tako vrsta psiholoskog pritiska spasovdanska litija koju organizuje SPC, i uopste svaki oblik pojavljivanja religije u javnosti... jer, eto, mozda neko to smatra prisilom isl... Ето, тако. Реално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 6, 2012 Пријави Подели Написано Април 6, 2012 исте се приче врте и жваћу у Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука