Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 1. Три 2. супротан звук, контра звук (односи се на певање две певнице, које стоје једна наспрам друге) Čeka imam i ja pitanje Misli predpostavljam šta je odgovor, ali ajde da pitam Je li se misli na ono ženiš se pa se razvodiš i tako kad se 3. put oženiš to je to. Ili se misli nešto kao miuslimani tri puta od jednom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 1. Три 2. супротан звук, контра звук (односи се на певање две певнице, које стоје једна наспрам друге) Хвала. JE li ovo kako da kažem nauka o Svetom Duhu, dobro ne nauka već izučavanje istog? Нисам још упознат са тим нити способан да ти добро одговорим, али пре бих употребио термин учење, како је написао @@verum est in beer, Čeka imam i ja pitanje Misli predpostavljam šta je odgovor, ali ajde da pitam Je li se misli na ono ženiš se pa se razvodiš i tako kad se 3. put oženiš to je to. Ili se misli nešto kao miuslimani tri puta od jednom Да, нису полигамни бракови, мораш да се разведеш да би се поново оженио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Čeka imam i ja pitanje Misli predpostavljam šta je odgovor, ali ajde da pitam Je li se misli na ono ženiš se pa se razvodiš i tako kad se 3. put oženiš to je to. Ili se misli nešto kao miuslimani tri puta od jednom Мисли се не три брака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 JE li ovo kako da kažem nauka o Svetom Duhu, dobro ne nauka već izučavanje istog? Пневма је Дух а логос је реч, учење, научавање, говор, наука... Дакле учење о Духу Светом. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Пневма је Дух а логос је реч, учење, научавање, говор, наука... Дакле учење о Духу Светом. Pa bio sam blizu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 1. Три 2. супротан звук, контра звук (односи се на певање две певнице, које стоје једна наспрам друге) moram da ispravim odgovor, dozvoljeno je 4 ,tj. prvi brak + tri iz snishođenja. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 moram da ispravim odgovor, dozvoljeno je 4 ,tj. prvi brak + tri iz snishođenja. Мислим да је укупно три, али ваља проверити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Za četvrti treba da budeš kralj (al', doslovno)...a i onda nije sigurica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Сабор је у Краљевини Србији, 188 и неке дозовилио 4.брак у оправданим случајевима, погледаћу тачан број. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Za četvrti treba da budeš kralj (al', doslovno)...a i onda nije sigurica... Да, оном једном византијском цару је дозвољено (чик, да су смели да му не дозволе . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Да, оном једном византијском цару је дозвољено (чик, да су смели да му не дозволе . Па не само византијском, но и једном нашем Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Па не само византијском, но и једном нашем Јесте, Милутин, у праву си. Краљ је краљ, а сила Бога не моли. Него, ја сам расуђивао по канонима Светог Василија. Не могу сад да проверавам, али мислим да је укупно дозвољено три брака. С тим што је обред венчања један за први брак, а за наредне је другачији (ко није знао). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Мислим да је укупно три, али ваља проверити. to još iz srednje škole znam ali sad ću pogledati na netu dal ima negde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Јесте, Милутин, у праву си. Краљ је краљ, а сила Бога не моли. Него, ја сам расуђивао по канонима Светог Василија. Не могу сад да проверавам, али мислим да је укупно дозвољено три брака. С тим што је обред венчања један за први брак, а за наредне је другачији (ко није знао). https://www.pouke.org/forum/topic/4216-razvod-braka-u-pravoslavnoj-crkvi/?p=876122 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 @@Александар Милојков, Evo šta kaže, našao sam na svetosavlju, sve zavisi od stepena srodstva - uslova za brak (bračne smetnje), tako da se negde dozvoljava treći, a negde i četvrti. Očito kada se globalno sagleda, ukupno je dozvoljeno 4. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/zakoni/bracna-pravila-spc.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука