Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2012 Погледао сам снимак из неког места у Бачкој. Протестантски приступ Православљу који нема апсолутно никаве везе са Црквом. "Верни народ" који се сам организује против свог епископа и свештеника и то за борбу да се људи не причешћују није ништа друго него показатељ немања црквене ипостаси. Спољашња побожност не игра никакву улогу, то је ферисејство и ништа друго. Баш слушам и један од организатора ових антицрквених скупова говори да "!је Иринеј (мислећи на Епископа бачког Г. Иринеја) јеретик јер људе причешћује "на свакој Литургији"... И за какво се онда то Православље боре? За Православље без причешћа? Још се позивају на Артемија и осталу расколничку компанију... не бих баш рекао да је Артемије био неко ко је говорио о непричешћивању, али ови "његови бранитељи" којима он то допушта га управо таквим праве. Православље без причешћа није Православље, Црква без причешћа није Црква. Зато овај њихов узалудни расколнички посао, ко зна од кога све подржан (мало је све чудно да Епископа Иринеја баш нападају највећи црквеноборци) ће бити празна прича. Такво Православље никоме не треба. Не треба ни њима. Нека им Бог да очи да прогледају и виде своју заблуду и грех.. Марио Токовић, Mилена КШ, И.стојковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 На моје изразито жаљење, видео са уводног поста који је поставио брат Жељко је повучен од стране постављача. Да ли је неко овде случајно претходно преузео, и да ли га има у свом компу? Хвала. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Управо са на нјиховој фб. страници прочитала најновији интервју са Артемијем , у коме осим сталних понављања, зашто се бори ипак на крају је једино важно да "Ако ми врате епископско место, разговараћу". Ма, нема изгледа од покајања ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука