Jump to content

Muftija Beogradski Jusufspahic: Ja sam srpski patriota!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Баш то што си написао. Баш то је онај прави, атеистички, богоборачки национализам, настао на тековинама Француске револуције.

Где је у тој дефиницији Бог? Где је Црква?

Управо због тога што тако схваћена љубав према ближњему не подразумева појмове попут Бога, Цркве, Љубави (са великим Љ), и још много ствари, национализам се претвара у најгоре ствари, а све под плаштом љубави (мало љ).

Mislis li da je ljubav sama po sebi losa? I da nema Boga tamo gde covek voli svoje komsije?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mislis li da je ljubav sama po sebi losa? I da nema Boga tamo gde covek voli svoje komsije?

Ниси малопре спомињао Бога, када си давао атеистичку дефиницију национализма. Због чега га сада убацујеш у причу?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ниси малопре спомињао Бога, када си давао атеистичку дефиницију национализма. Због чега га сада убацујеш у причу?

"Nacionalizam je složen pojam koji obuhvata različite nivoe nacionalne svesti. U osnovi je to snažna nacionalna svest koja podrazumeva ljubav prema svojoj naciji, dobro poznavanje nacionalne istorije i kulture, isticanje nacionalnih obeležja, nacionalni ponos i strasno zalaganje za nacionalni prosperitet."

Od koga je ljubav?

Подели на овим сајтовима

"Nacionalizam je složen pojam koji obuhvata različite nivoe nacionalne svesti. U osnovi je to snažna nacionalna svest koja podrazumeva ljubav prema svojoj naciji, dobro poznavanje nacionalne istorije i kulture, isticanje nacionalnih obeležja, nacionalni ponos i strasno zalaganje za nacionalni prosperitet."

Od koga je ljubav?

Врати се на ону причу од малопре о малом и великом слову љ. Мало љ (ово љ) се увек претвори у неку деструкцију, док велико Љ остаје Љубав.

Онда није тешко погодити колико је то стварно љубав и од кога заиста долази, посебно знајући корене те "љубави".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Врати се на ону причу од малопре о малом и великом слову љ. Мало љ (ово љ) се увек претвори у неку деструкцију, док велико Љ остаје Љубав.

Онда није тешко погодити колико је то стварно љубав и од кога заиста долази, посебно знајући корене те "љубави".

A zasto mislis da je "ljubav" prema svom narodu uvekl sa malim "lj" i da se uvek pretvori u destrukciju?

P.S.

Opet spamujemo temu ...

Подели на овим сајтовима

Od koga je ljubav?

џаба трошиш речи...

треба овако....

ја планиран да оворим камп на баш чаршији за нашу Братију и Сестре које се слажу са муфтијом....и имају проблема са национализмом...

месец дана траје обука...и сваки дан идемо у локалну пекару ...у џамији ...да купујемо леба...

сваки дан ће у мантијама да шетају пола сата баш чаршијом...а полсе од холидејна до бембаше...

ко дође без модрице положио је...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Zee , po nekada odajes utisak coveka koji koristi 10-15 recenica i tu je kraj. Samo im menjas raspored ...

P.S.

Bosnjaci ne postoje, tu "naciju" su izmislili islamizirani srbi. Koje, gle cuda niko da nazove nacionalistima a ljudi otimaju srpski jezik, izmisljaju naciju a sve i jedan je "kosmopolita" a ne kao ovi srbi , pih, samo bi nesto srbovali ....

Onda po takvojh osnovi mozemo i da kazemo da srbi ne postoje jer su to sloveni koji su dosli sa Urala. Neke nacvije su starije a neke mladje; a niko nema pravo da ljudim brani da se oni osecaju onako kako hoce. Tako da Bosnjaci svakako postoje hteli mi to ili ne.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

To je i mene uvek bacalo u nedoumicu.

Svi su nastali od nekog,od nekog dominatnog naroda nastajali su drugi narodi...

Zato ne vidim čemu toliko forsiranje ,vi ste Srbi,vi ste Srbi!

A što nebi bili?

Posle svih muka, ratova i bombardovanja, kad svaka mahala, oće da ima svoju naciju,

što mi da se stidimo svoje?

Подели на овим сајтовима

To je i mene uvek bacalo u nedoumicu.

Svi su nastali od nekog,od nekog dominatnog naroda nastajali su drugi narodi...

Zato ne vidim čemu toliko forsiranje ,vi ste Srbi,vi ste Srbi!

narocito kada im to osporavaju likovi koji su se do juce pisali kao jugosloveni.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Onda po takvojh osnovi mozemo i da kazemo da srbi ne postoje jer su to sloveni koji su dosli sa Urala. Neke nacvije su starije a neke mladje; a niko nema pravo da ljudim brani da se oni osecaju onako kako hoce. Tako da Bosnjaci svakako postoje hteli mi to ili ne.

Vidis kako znas da smo postali od slovena i jezik nam je slovenski a oni su postali od srba i jezik im je srpski. A mogu da se osecaju kako zele.

Подели на овим сајтовима

oni mene nešto ne konstatuju.

Или можда нису на овом форуму, само што постоји разлика између атеистичког национализма где идолатризујеш земљу, па онда народ, а евентуално на трећем месту да ти стоји Господ. А постоји и оно друго, што је права Љубав, оно што се овде није ни на једном месту споменуло.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...