Jump to content

Зечеви (Кунићи)

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.zecovi.net odlican web portal o zekama neka se javi svako ko ima zeku da razradimo temu.

opet moj zeka

533566_3559282822116_1274144917_33476808_125262652_n.jpg

528395_3559295422431_1274144917_33476817_1419746201_n.jpg

553776_3559302742614_1274144917_33476826_40649810_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

bas lep zekan :) hahaha, probaj da ga pustis na njivu da se malo istrci :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

par puta mi je pobegao iz stana napolje ali je uhvacen sutra dobija povodac i am pa ce biti lakse :)

Подели на овим сајтовима

Želite zeku? Udomite ga!

Hahaha, ovo je dobro, znam ljude koji bi ih baš lijepo "udomili" ("ulončili"), još ne bi morai trošit tolike pare na ručkove, utovljene zečeve ovdje daju besplatno. Aj, koliko ih je tamo, to cijelu godinu bi mogao jest samo zečetinu, samo ostaje smislit i izabrat kojeg budeš spremit na paprici a kojeg na vrhnju, kariju ili na nekom drugom začinu.

Šalim se, ja volim zeke i životinje a meso zato jedem vrlo malo, rijetko i minimalno.

Подели на овим сајтовима

Ovo je neka greška valjda, zecovi i kunići imaju bit u temi gastronomija i recepti? I sa ribicama zajedno.

:D njamnjam

za ovo dajem negativan glas a-amin :)

Подели на овим сајтовима

za ovo dajem negativan glas a-amin :)

Šalim se, ja volim zeke i životinje a meso zato jedem vrlo malo, rijetko i minimalno.

Ja za godinu dana pojedem mesa koliko drugi za mjesec.

A zečeve, konje, pse i mačke ne jedem nikada, prijatelji se ne jedu.

Подели на овим сајтовима

A zečeve, konje, pse i mačke ne jedem nikada, prijatelji se ne jedu.

A ni ribice ne jedem, ne zato što mi je neka od njih prijateljica pa da slučajno ne pojedem baš nju već zato što ih ne volim jesti. Ljepše ih je gledat, mislim te u akvarijumu, nego jest. Imao sam akvarij ali sad više nemam vremena za ribice otkako radim na ovom slovenskom projektu i tim pripremama za proslavu jubileja 1700 godina Milanskog edikta i 1150 godina dolaska svetih Čirila i Metodija na Veliku Moravu 2013. godine u Češkoj. Stvarno mnogo posla oko toga, čim dalje tim više pa više nemam vremena ni za važnije stvari a kamo li za ribice, zečeve itd.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Imam kunića, obožavam ga! Mali, beli, sa plavim okicama!

Znate li da u bibliji na jednom mestu piše koje se sve meso ne bi trebalo jesti. Navedena je kamila, labud i ZEC(i pitomi i divlji!)!

Nikad nisam jela zečije meso. Isuviše su mi zečevi pametni i divni i slatki i razdragani da bih ih jela.

Evo vam slika moje Coco Chanel(odatle moje korisničko ime :))) :

fotografija0013.jpg

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

e vidis isti slucaj sa mnom, ko da imam u sebi vec biblijski kod(a imam ga sigurno kao i svako od nas) pa ni ja ne mogu zeca da jedem, kao prvo zao mi, a kao drugo cak i da ga jedem ne bi se najeo pa to same kosti lol :lol:

a ne bi mogo ni srneci paprikas, odma zamislim bambija :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Gde Bambija da jedem, zaboga :D

Doduše, ima tu svega. Npr. moja ujna je muslimanka i ona ne može da zamisli kako mi možemo da jedemo svinjsko meso, njoj je to odvratno i gadno, kaže da kad god vidi svinjsko meso pomisli na smrdljivu svinju :D

A braću Kineze neću ni da pominjem, oni pored životinja jedu ljudske fetuse jer smatraju da je to dobro za potenciju :S

Подели на овим сајтовима

Oprez crnjak!: ni ne cudi me kad ih ima tolko :laugh:

al svasta pa onda su kanibali?!

Подели на овим сајтовима

To su Kinezi. Oni valjda nemaju onaj ,,gen'' za samilost, ljudskost i osećaj prema drugim živim bićima. Pa gledali smo svi onaj video snimak sa sigurnosnih kamera kada 20 automobila obilazi pregaženu devojčicu, a jedan joj još prelazi preko ručice. Ne čudi me ništa. Jesu kanibali, ta ,,supa'' od fetusa je poseban i veoma skup ,,specijalitet''. Grrrrrrrr.

Подели на овим сајтовима

pa to nema ni u najhoror filmovima dizzy999

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...